.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28
    Фен
    Град
    sofia
    sorry 4e ti go kazvam oba4e v jivota ne vsi4ko stava taka kakto go iska6...napravila si mnogo golqma gre6ka i mnogo si go naranila po tozi na4in...no ako i toi izpitva sa6toto kam teb togava toi sam 6te doide pri teb no ako ne go napravi...nqma da ti kazvam 4e toi ne te zaslujava ili 4e ne te e ocenil...prosto ako ne stane tova koeto iska6 6te ti se naloji da se primiri6...
    vsi4ki se borim za tova koeto iskame no ponqkoga se izmorqvame ot tazi borba i se nalaga da se primirim...

Az lichno imah podoben problem no na men mi prostiha samo za 1 pyt... lichno ako bqh na mqstoto na tvoqt priqtel ne bih ti prostila! A za tova che si s epromenila ne te poznavam ne moga da kaja ss sigurnost no izkazvam mnenie che ti sled celi 3 godina i pak budish samnenie v negu emi izvinqvai mnogo znachi ima neshtu greshno v tebe ... to dobre edin pyt ama kak taka shte si pishehs intimni neshta s edin i shte hodish v tqh ei taka bez prichina ... i posle ochakvash toi da razbere i da ti kaje emi dobre ... Emi ako ti beshe na negovo mqsto kak bi se pochuvstvala a pak shtom se sluchva za vtori pyt edvali shte spre da se sluchva lichno mnenie. Spored men edinstvenotot koeto mojesh d anpravish e da spresh da se pravish na naranenata v tazi istoriq i da se vzemesh v ruce i da se opitash d amu pokajesh kolko go obichash no ne s alkohol ili kakvo li drugo samo za da te sajali...taka nqma da stane daje moje da te namrazi... Stqgai se i ako naistina si go vurnesh gledai d ane go naranish pak zashtoto gorkoto momche... izvinqvam se che te obvinqvam no mislq che sym prava . A do kolkoto dali ima chuvstav emi estestfno che ima dori nai malkoto uvajenie ima ... to 3 godini da ne bi taka lesno da se zabravqt

Цитирай Първоначално написано от valantain_love
    а дали е така? променила ли си се наистина?
    замисли се, защото ако отговорът не е положителен, просто тогава няма какво да му показваш
    при положение, че и преди си правила грешки и не си си взела поука, защо този път да е различно? ти сама на себе си можеш ли да имаш вяра и можеш ли със сигурност да кажеш, че ако пак се съберете, тези грешки ще си останат в миналото и никога няма да ги правиш отново?
    да те предупредя, че "никога" е доста силна дума, а и когато човек иска да си върне нещо, винаги започва да обещава и да се зарича в неща, които може би няма да успее да изпълни
    Nap1lno s1m saglasna.Ako ima6 6ans da si pogovorite vnimavai kakvo mu kazva6,za da ne sajelqva6 nqkoi den
    Uspeh !
    {{{PAPI}}}
    Усмихни се,утре ще баде по зле!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си