.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    KeTt_Mi6i:pPp
    Guest

Za podar1ka na moito milo:P

pRivet na vsichki kakto znaete,idva koleda,super mn go obicham tova vreme,moje da zvuchi banalno,no naistina vqrvam v kolednite chudesa,v chudesata izobshto i nai golqmoto v1lshebstvo e da se vlybish i da obichash..e da ne se otplesvam,znachi v1pros1t mi e sledniqt ,dnes kupih na priqtelqt mi podar1k za koleda ,podar1k1t e kitara ,obache e vtora r1ka i iskam malko da q postegna..moga da risuvam dobre i iskam da q narisuvam,samo,che nqmam ideq kakvo da izobrazq,molq ..hihi:P,a i da vi pitam,lepenkite,koito sa po princip na kitarite s kakvo mogad da se mahnat,che tazi ima,no e leko izlyshtena i stoi groznichko ..a za risunkata,ako ima nqkoi linkove da mi pratite misi na vsichki..i veseli praznici!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от TheNightRider
    Taка. Рисуването върху китара изисква много време. Трябва да се сваля лак, да се пребоядисва, да се лакира наново и т.н. По-добре му я дай така както е!

Супер подарък.

Ако боите са някакви акрилни, май не е задължително да се маха лакът... Така че можеш верно да нарисуваш нещо върху китарата. Не мога да ти кажа какво, затова си използвай въображението си. Успех!

П.П. Подаръкът е много як. Ако на мене някое момиче ми подари китара (при това нарисувана от самата нея), аз ще пощурея от кеф. Сериозно. Много добро попадение.

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Guest
    Спокойно де. Нищо не ти пречи да му нарисуваш нещо на листче!
    a po princip,kato e lakirana ne stava li? i kak da izchistq tazi lepenka,koqto si e s proizvodstvoto..che e iuiu

Guest
    ee,mersi mn ste milichki i boite sa akrilni \/

Guest
    Цитирай Първоначално написано от KeTt_Mi6i:pPp
    Спокойно де. Нищо не ти пречи да му нарисуваш нещо на листче!
    a po princip,kato e lakirana ne stava li? i kak da izchistq tazi lepenka,koqto si e s proizvodstvoto..che e iuiu
    Лепенката ... със спирт. А каква е китарата? Модел, марка?
    spirta moje li da q povredi?a za markata..boje,ideq nqmam,kazaha mi che nova e 250 kinta i e ot d1rvo,ne ot fornir..haha golqmo info

Повече от фен
    Град
    по пътя към сърцето Ти
    Баси щастливото копеле е

Ми за рисуването, ти най-добре ще занеш, какво харесва. Не е нужно да е някоя негова любима група или някаква щуротия, а да е нещо от теб. Това ще я направи безценна

ПП: И сега гледаш, след 3-4 часа ни поства снимка и го е нарисувала 1 към 1
    Don't hate me, I'm just blind.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Tyler D.
    Баси щастливото копеле е

Ми за рисуването, ти най-добре ще занеш, какво харесва. Не е нужно да е някоя негова любима група или някаква щуротия, а да е нещо от теб. Това ще я направи безценна

ПП: И сега гледаш, след 3-4 часа ни поства снимка и го е нарисувала 1 към 1
    hehe..nadceni me

Един съвет - не прерисувай каквото и да било. Нека това, което ще краси китарата, бъде нещо твое.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
    Един съвет - не прерисувай каквото и да било. Нека това, което ще краси китарата, бъде нещо твое.
    da,estestveno,prosto da obmenq malko ideiki az shte si lqgam,leka nosht na vs,utre da mi stiskate palci,che imam klasno ..i mn vi blagodarq za komentarite,nqkoi ako ima nqkoe predlojenie za risunka da pishe..i ne s1m sigurna,spirt1t moje li da q povredi ..leka nosht

Лискаш смело спирт и драскаш клечката. Ще стане като с китарата на дядо ни Хендрикс през далечната 1967 година... Разбира се, това го казах в кръга на шегата.

Повече от фен
    Град
    по пътя към сърцето Ти
    точно, само ако излееш 3 литра спирт и после я запалиш, може да и стане нещо. Смело търкай, па ако стане нещо, винаги имаш опцията да използваш свободно място за рисуване.
    Don't hate me, I'm just blind.

Повече от фен
    Град
    КМД
    Супер подарък. =D> Сега се сещам, че една от любимите ми китари, с която съм неразделен всеки ден, става на две години тази Коледа.
    Няма да е лошо да я дадеш на някой, който разбира, да я погледне дали случайно няма нужда от смяна на струните и да я настрои. Успех и весело изкарване на празниците.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си