.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: ami sega ?!

obarkano`f
    Guest

ami sega ?!

of of of mn mi e k0fti zna4i na kratko xar edno mom4e rus sini o4i futbolist abe super e ...i toi me xaresva .!!!do tuk spr ama az nemoga da se celuvam i sq nz ko da pravq a toi do sega e imal mn fr saveti pls ( sry za latinicata oba4e sam v zala i barzam 10x predvaritelno

Повече от фен
    Град
    В сърцето на MG-X-Power {}
    Lele...
    Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !

Обичам те мило {}{P}{}

Ами на колко години си ? Ако си мъничка няма нищо лошо да му го кажеш че неможеш... ТОй като "по-опитен" ще те научи

П.П.> Абе вече така ли определяте кой е идеален?

1. РУС
    2. СИНИ ОЧИ
    3. ФУТБОЛИСТ

Направо ми иде да зарева от смях

ХОРА какво стана със вътрешната красота и истинската любов...

П.П2> бас държа че авторката няма 13-14 години

Град
    Монтана
    za da umeesh da se celuvash ne ti trqbva visshe obrazovanie... ne e tolkova slojno kolkoto si mislish.. ti si se naplashila qko.. lichi ti ot tova koeto pishesh....

Re: ami sega ?!

Цитирай Първоначално написано от obarkano`f
    of of of mn mi e k0fti zna4i na kratko xar edno mom4e rus sini o4i futbolist abe super e ...i toi me xaresva .!!!do tuk spr ama az nemoga da se celuvam i sq nz ko da pravq a toi do sega e imal mn fr saveti pls ( sry za latinicata oba4e sam v zala i barzam 10x predvaritelno
    moje da proba6 da mu duha6.. nqma da ti otkaje

Мега фен Аватара на koalka
    Има адски много такива теми,потърси!

ми то никои не е можел да се целува ама за сичко си има 1ви път така че аиде успех
    ShTe Te ChAkAm 0t tyMn0 Do TyMn0 i DoRi Da Ne Se PoQviSh ZnAm ChE BeZ TeB i MeN ShTe Se SyMnE No EdVaLi BeZ MeN ShTe ZaSpIsH ......

obarkano`f
    Guest
    на 16 съм... за това ви моля за савет......

да не ти пука бягаи при него и му са мятаи \/
    ShTe Te ChAkAm 0t tyMn0 Do TyMn0 i DoRi Da Ne Se PoQviSh ZnAm ChE BeZ TeB i MeN ShTe Se SyMnE No EdVaLi BeZ MeN ShTe ZaSpIsH ......

Град
    Varna
    е спокойно де нищо страшно няма...пускаш се по течението както се вика пък каквото стане, целувките не се учат , те от самосебеси стават.... успех

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си