.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: kakvo da napravq?

confusedd
    Guest

kakvo da napravq?

HI
    problemut mi e sledniqt - hodq s 1 mom4e ot 2 sedmici i ne6to, prez koito sme se vijdali 3-4 puti tui kato sega e na lager. Problemut e 4e kato 4e li toi se privurza prekaleno mn kum men... vseki den se 4uvame i postoqnno povtarq kolko mu lipsvam i kolko mnogo durjal na men, a az mai ne durja na nego hi4... i opredeleno ne mi lipsva tolkova mnogo... smis lipsva mi ama ne 4ak tolkova mnogo. Naistina ne znam kakvo da pravq - dali da ostana s nego i da vidq dali nqma da se poqvqt 4uvstva i ot moq strana ili da prekratq vruzkata predi toi da se e privurzal prekaleno mnogo i da mu razbiq sarceto

За такива неосъзнати личности като тебе отговора е:

"da prekratq vruzkata predi toi da se e privurzal prekaleno mnogo i da mu razbiq sarceto"

Щом момчето има такива силни чувства и ги показва, не е заслужил да му разбиеш сърцето!

Потърси твоята половинка или му кажи поне че ти трябва време за да обмислиш ситуацията, за да не съжалявате и двамата някой ден!

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Някои хора мечтаят за такова момче....но както и да е ако чувствата не са взаимни го скъсай поне няма да се привърже прекалено много
    Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!

Re: kakvo da napravq?

Цитирай Първоначално написано от confusedd
    HI
    problemut mi e sledniqt - hodq s 1 mom4e ot 2 sedmici i ne6to, prez koito sme se vijdali 3-4 puti tui kato sega e na lager. Problemut e 4e kato 4e li toi se privurza prekaleno mn kum men... vseki den se 4uvame i postoqnno povtarq kolko mu lipsvam i kolko mnogo durjal na men, a az mai ne durja na nego hi4... i opredeleno ne mi lipsva tolkova mnogo... smis lipsva mi ama ne 4ak tolkova mnogo. Naistina ne znam kakvo da pravq - dali da ostana s nego i da vidq dali nqma da se poqvqt 4uvstva i ot moq strana ili da prekratq vruzkata predi toi da se e privurzal prekaleno mnogo i da mu razbiq sarceto
    po dobre nedei se samozalagva 6te stane po lo6o i za 2mata...

Прекрати връзката !!!

Мега фен Аватара на koalka
    Трябва да си по-наясно с чувствата ти.Ако имаш такива бъдете заедно!

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    Чи ти , ако нямаш чувства ко праиш с него ? Така лъжеш себе си и него ...
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    С моя човек и двамата нямахме чувства в началото.
    А сега сме 11 месеца заедно.
    Те чувствата не се появяват така бързо..само от 2 седмици ходите,баси.2 седмици са НИЩО.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Супер фен
    Град
    Bourgas
    Цитирай Първоначално написано от bungle
    С моя човек и двамата нямахме чувства в началото.
    А сега сме 11 месеца заедно.
    Те чувствата не се появяват така бързо..само от 2 седмици ходите,баси.2 седмици са НИЩО.
    съгласна съм!!!
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си