Хехе точно миналата година по това време точна дата 4 януари... бях в същата ситуация, даже и той беше на 15/аз на 16, какичка с 1 год разлика /. Той беше супер притеснен, аз пък не. Знаеш, че си с приятелката ти, тя след като е решила да ти се отдаде, значи и да не се справиш добре, няма да те зареже. Най-важното е да се отпуснеш, а не после да си спомняш за първия ти път и да си се чудиш защо си се държал така.
А иначе почвате с любовна игра /целувки по цялото тяло, ама наистина по цялото/ поне 30-45 минути, за да се отпуснете максимално колкото е възможно и да свикнете с голотата на другия и с допира на голото тяло на партньора. Препоръчително е да й направиш френска, може и на няколко пъти по 1-2 минути, ако се притесняваш като за първи път. После почваш да си вкарваш единия пръст, възбуждаш я. Преценяваш дали е готова вече или ще продължите още време с любовната игра /може и час даже/. Питаш я "Мила,( Име,Скъпа, Бонбонче и тн само едно от тях избираш както й казваш) искаш ли да го направим". Вадиш презерватив и си го слагаш, ама да си спокоен, че иначе ще ти треперят ръцете. Слагаш го, почваш пак с пръстче, можеш и пак да я оближеш отдолу и почваш с пенис. Постепенно, не да й го "набучиш", както се казва "ръгай чушки в боба", а плавничко. Най-подходящите пози са ти отгоре и тя отгоре. Нормалное да свършиш бързо, ама споко тя първия път няма да иска да е дълъг
Това е, дано да съм ти била полезна