.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3
    Pritesnenata
    Guest

Dali sum bremenna i ot pnevmoniata li sym kachila kg?

Zdraveite!
    Pravih sex sys edno momche bez prezervativ i toi kaza che e svyrshil vytre i sekundi sled tova se izprazni vyrhu koremcheto mi!Vyzmojno li e po 2 pati za tolkova malko vreme?Sled tova mi kaza che se e izbazikal za tova,da ne se pritesnqvam,no vse pak az si imam svoite pritesnenia.Tova beshe predi 1 mesec!Sled kato spah s nego,spah i sys drugo momche i togava imashe kryv na charshafa.T.e. moje bi vtoroto me e otvorilo li kak da si mislq neznam..
    Minalata sedmica bqh vyv bolnica poneje imah pnevmonia i kato se vyrnah bqh kachila 2-3 kilca.
    Ta vaprosa mi e moje li da sym bremenna?Ot pnevmoniata debelee li se?Molq vi otgovorete mi speshno!Na 17 sum(ako ima nqkakvo znachenie)
    Blagodarq vi predvaritelno

Голям фен Аватара на techCandy
    Град
    София

Re: Dali sum bremenna i ot pnevmoniata li sym kachila kg?

Добре, и кажи ми, защо просто не си направиш един тест за бременност,
    вместо 1 месец да седиш и да умуваш? Отиди до най- близката аптека и си вземи един, към 3-4 кинта мисля, че бяха. Не знам дали от пневмония се качват кила, обаче от едноседмично лежене + ядене 100% се качват, може би дори и от антибиотиците, недей да се спичаш така. Пък и защо не пи един пустинор дуо след изцепката, просто за да си сигурна? Хах, девойко, прави безопасен секс, за да нямаш повече такива проблеми...

Give me your best shot motherfucker!

За 1 месец бебето е станало 3 кила, до деветия очакваме 27кг бебе.
    „Има две неща: наука и предубеденост; науката създава познание, а предубедеността — невежество.“

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си