.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28
    Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна

Re: Re

Цитирай Първоначално написано от vladi81
    Абе що се излагате бе? Това е най-идиотското предаване. Как не я е срам тая г-жа Н. Симеонова да трупа слава и дивиденти на гърба на нещастието на хората? А онея дето участват в предаването или са решили да участват, абе я се осъзнайте бе ей. Не се излагайте. Според мене всеки поне средно интелигентен и зрял човек е в състояние да си уреди взаимоотношенията с партньора и без намесата на телевизията. Дай му на народа Хляб и зрелище, знаете ли я тази поговорка? Случайно гледах последното предаване и съм просто възмутен. Един час ни занимаваха с някакъв циганин затворник и неговата бивша любов, доста симпатична и умна циганка, която на мен ми направи много добро впечатление. То не бяха сълзи, ревове, закани за убийство от страна на пандизчията, драма и т.н. Предположих обаче, че онези двамата май бяха студенти от НАТФИЗ. Просто резил.
    И сега по темата. Познавам три момичета който са били героини в това кретенско предаване, чието име не искам да кажа за да не му правя реклама. Това което ме учуди е, че и трите споделиха, че в него наистина няма нищо нагласено. Даже героите нямало как да се видят преди ефира, влизали от различни места и т.н. И тримата които се допитаха до това предаване за да се опитат да си върнат изгубените завинаги половинки бяха меко казано много простовати личности. Единя твърдеше, че е DJ /а не знаеше какво е cue и bpm/ и има 1 000 000 диска. /за сравнение един апартамент не може да се напълни с толкова дискове, а Яската Петров имаше само 2000 преди да проникнат у тях, но това е друга тема./
    Другия не можеше да се задържи на работа повече от две седмици, пропиваше всичките пари които има и приятелката му едвам го е издържала навремето с нейната добре платена за тогава работа, когато са били заедно. Третият пък побийваше редовно обекта на любов преди и след предаването в което отиде да реве, да разправя колко съжалява и да се излага пред цяла България. Добре, че след него това момиче срещна един доста по-възрастен човек и след поредния случай на насилие, “чичкото” му строши тъпата глава.Евалата, нещастникът го беше страх да излиза в квартала няколко месеца след това.
    Така, че аз бих Ви посъветвал въобще да не стигате до това предаване. Забелязъл съм, че е белег на култура, зрялост и добро възпитание когато имаш проблеми с партньора това да не става достояние на никои и да разрешите проблема трезво на 4 очи. Всичките интелигентни двойки които познавам го правят така. Даже веднъж никой не подозираше, че моите приятели Б и Е са се разделили. Не ходете да хленчите пред цяла България, защото хората които ще Ви влезнат в положението ще бъдат много малко. Повечето ще въздъхнат с облекчение и ще си кажат, “О явно такива неща не се случват само на мен.” Ще бъдат щастливи, че не са единствени в страданията си.
    Надявам се и други хора от тук да са на моето мнение!
    Айде и със здраве!!!
    =D> Съгласна съм
    Let The BEAT Control Your Body

аз не съм но и нямам намерение...според мен е мн тъпо имам мн начини да покажеш на някой че го обичаш или ако сте скарани да се сдобрите...но не и в някво тъпо предаване и всички да гледат сеиир на нещастието ви (ако сте скарани)
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It BuT YoU CaN FeeL It!!!

Град
    Far away in the universe
    Съгласен съм, че не е там мястото да се разрешават най-личните проблеми на хората, но от друга страна пък зависи от повода и от човека. Виждал съм много хора да плачат от щастие в това предаване - влюбени двойки, учители, приятели, родители. Ако знам, че това ще направи щастлив някой човек, на когото държа - да, защо да не се обадя. В противен случай не бих.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си