- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- polezna li e?
edno vuproche moje da mi se smeete no az da popitam.Spermata polezna li e? zashtoto naposleduk pochanh dosta da gultam
em ne e vredna!govorqt 4e e polezna ima kalcii i sqkvi takiva spoko ne mi se vqrva 4e moje da ti stane ne6to ot neq ako tova te pritesnqva
Да, полезна е и действа против рака на гърдата, плюс тва ако попадне сперма на кожата ти и тя се стяга (кожата) и има 2 калорийПървоначално написано от Анонимко
За кожата .
Listen Trance and be Cool!
Чалгата води до деградация и е еквивалент на радиация.
Една супена лъжица сперма съдържа 2 kkal. !!! Toва е така, защото 90% от нея е вода.
Останалото, което се съдържа е : Ash, протеин, липиди, калий, натрий, калций, фосфор, желязо, хлорни соли, сяра, аминокиселини, гликопротеид муцин, мастни телца, нуклепротеини, РР, витамини В1, В3, С.
Гълтай смело! Салфетка?
"... та кой си ти?
- Част от силата, която желае зло, а все добро твори!"
Гьоте, "Фауст"
Ама от собствената си ли гълташ или налиташ на чужда?
Дали не забрави и урината?Първоначално написано от malka_sladuranka
![]()
Животът е БРЯГ!
Чуждата сперма е полезна а от урината само собствената когато пиеш е полезнаПървоначално написано от BorderManager
честно да си призная за 1ви път чувам че и урина имало...
ем както вече видя не е вредна а и се мисли че е полезна за мн неща така че няма от кво да се притесняваш![]()
Като съдържа малко калории,ако някой иска да отслабне да кара на секс и сперма само 2 калории,Секс чудо от д-р Ебалдижиев
Listen Trance and be Cool!
Чалгата води до деградация и е еквивалент на радиация.
май е полезнавсеки ден по една лъжичка за здраве
![]()
Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P
ахахах... нали в книгата на азис пишело че от много сперма повръщал![]()
А уж си мислех, че няма накъде повече да се отчаям...Първоначално написано от Анонимко