.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    :(
    Guest

Moderated: Много бързо губя ерекция...

Значи аз съм на 17, приятелката ми е на 18.
    Събличаме се ние, целуваме се, всичко както си му е реда, проблема се състои в това, че много бързо губя ерекция, после пак става, продължаваме и отново губя ерекция.Освен това не мога да свърша.
    Моля само за сериозно мнения, а не на глупости от рода на "може да си обратен" и тем подобни ...
    Работата е там, че мацката наистина ме кефи много и страшно много я обичам, наистина незнам къде може да е проблема.
    Някой сигурно ще каже, че не ми е дошла спермата, свършвал съм докато мастурбирам(всеки път свършвам при мастурбация)
    Уж съм се отпуснал докато го правим, пък не става .. два пъти пробвахме
    Чудя се да пийна малко алкохол преди това, да се доотпусна или виагра ли да си взема

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Ако наистина искаш сериозни мнения, се разрови из темите. Имаше подобни въпроси и преди. Но.. накратко.. панацея няма. Всичко си е в теб, трябва сам да го преодолееш.
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Голям фен
    Град
    Бургас
    амии най-важното е да не мислиш за това..ако си казваш "малее дано пак да не ми падне.. да не се изложа.." затова ще се излагаш! просто трябва да не се притесняваш , да се отпуснеш максимално и ще се сшравиш помисли си какво най- много ще те предразположи , кое най-много ще те възбуди.. и ако трябва го обсъдете с приятелката ти! а това че е красива и т.н не означава че проблема не може да е в нея.. особено ако няма опит в тезни неща , може и тя да не те предразполага.. ама с времето всичко ще се оправи и ще си паснете идеално с опита! няма смисъл от виагри и т.н.. още си малък за такива неща
    Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P

Guest
    Хахаха ебати преебавката

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Абе алкохола е глуост, пък виаграта след 40 години
    От първия път...не винаги става...пробвайте, няма как.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си