- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- istinskoto priqtelstvo ili parvata istinska lubof
zdr mili4ki.mn mi e zle imam ogromna nujda ot pomo6t!!!imam dve nai dobri fr no ednata zamoina za dr darjava a s dr se sblijihme stra6no mn no......tq tragna s edin moi fr ot klasa mi-bqha zaedno 2 meseca dokato toi skasa s neq za6toto bil vluben v men!!!dosega imah edno gadje predi nqkolko meseca no bqhme zaedno 7 dena i vraskata ni be6e pove4e kato fars a ne kato vraska.ne e imalo nikakfi 4uvstva.a sega tova mom4e kazva 4e me obi4a naistina no fr mi e adski razstroena pla4e postoqnno za6toto tq go obi4a a toi iska men.strah q e da ne q predam i men me e strah da ne go napravq i da zabravq si4ko mejdu nas.tova mom4e bilo tipi4no rasgoneno jenkar4e-o6te ne e skasal s gadjeto si no e tragnal s druga.no 4uvstvam 4e kam mene ima serizni 4uvsttva no dr vikat 4e ne sam prava i 4e ne sam ispitvaa istinska lubov no ne sam i ispitvala i golqmata bolka sled skasvaneto.tq razbira 4e iskam da sam s nego no kazva 4e nqma da prejivee da vijda nai dobrata si priqtelka s mom4eto koeto tq obi4a a to q e naranilo tolkova mnogo.pomognete me mili4ki koe e po vajno znam 4e e priqtelstvoto no iskam mn da ispitam istinska trapka s mom4e koeto haresvam mn.HELP ME PLEASEEEE! ne spiram da pla4e moqta fr sa6to-neznae kakfo 6te izbera as sa6to ne znam se o6te.imam nujda ot pomo6t [/i]
Ооооооо имам една приятелка със същия проблем, но нейната приятелка я разбира и тя вероятно ще тръгне с момчето. Но в твоя случай.. щом си говорила с приятелката си и тя не го одобрява, според мен по-добре е да не го правиш. Обаче за мен тва е глупост, не си струва да разваляте това приятелство, която от вас тръгне с него, така или иначе накрая пак вие двете ше си останете. Не наранявай приятелката си.. всъщност зависи и ти какъв човек си, ама нали знаеш... "живей за себе си,ако искаш да живееш за другите". Ти решаваш,миличка.
Успех!![]()
Божествена лудост ли ме обхвана?
Ami 6tom iska6 da tragne6 s tova mom4e napravi go. Da priqtelkata ti go obi4a no ti qvno iska6 da bade6 s nego a tq 6tom ti e pr bi trqbvalo da te razbere. Kakvo tq ne iska li da bade6 6tastliva? A sa6to taka trqbva da razbere 4e tova mom4e haresva teb a ne neq. Spored men tragni s nego no parvo govori s pr ti i q nakarai da se opita da te razbere...![]()
I'm a bad ass girl in this messed up world!
I'm the sexy girl in this crazy world!
I'm a simple girl in a complex world!
На твое място не бих тръгнала с момчето.защото на приятелката ти ще й е адски гадно,повярвай!
Приятелството за мен е по-важно , зашото приятелите са за цял живот , а гаджето за 1 месец и му биеш шута или той на тебе!
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
Според мен трябва да прецениш кое е по-важно за теб!Това да запазиш приятелството си или да тръгнеш със въпросното момче!Просто постави всичко на везните и вземи решение!НО ако за теб той е просто момче което ти допада,нямаш силни чувства към него недей да прецакваш приятелската си !Наистина,с това няма да накараш въпросното момче да се влюби в нея,но поне нека мине време и тя спре да мисли за него!Освен тва сте от един клас и ще се получаш супер сконфузни ситуацииНезнам,но аз лично бих предпочела приятеслтвото!Ти си тази която взима решението,така че направи го и послушай сърцето и съвестта си
![]()
ami milichka to4no i az nz no vse pak tq ti e priqtelka da kajem tragnesh s nego i tq se razcypi sled vreme kusate no tq nqma da ti prosti i shte q zagybish zaradi nekfo mom4e
f drygiq slu4ei ako ti e priqtelka trqbva da te razbere 4e go obi4ash i 4e iskash da bydesh s nego.shtom toi ne ispitfa nishto kum neq tq ne moi da og varne ili da mu zabrani da te obi4ati reshavash kakvo da pravish pomisli dobre
VSICHKO GASNE VSICHKO MRE NO PRIQTELSTVOTO NE
AKo DRuGa Te PoGLeDNe, KaJi i Che ShTe RevNuVaM..... AkO Ti KaJe Che Te XaReSVa, I KaJi Che SuShTeSTvuVaM..... AkO PoISka Da BuDe S TeB.. KaJi i Che ShTe q NaMeRQ!!!
ObIcHaM IcO {P}
Ако тя ти е истинска приятелка няма да ти попречи да бъдеш щастлива, даже и да й е гадно в началото.
Once you lose yourself you have two options - to find the person you used to be or to lose that person completely...
SPored men purvo trqbva da preceni6 do kolko tova momi4e tie priqtelka, Sled tova da preceni6 dali mom4eto si struva. No spored men ot tova koeto razbrah s tova momi4e ste dobri priqtelki a mom4eto e jenkar, PO dobre otreji mom4eto i si badete priqtelki s momi4eto. Nedei da zarqzva6 priqtelstvoto mi za tova da opita6 ot 4ustvoto da si obi4an i da obi4a6... Prsoto ne si zalsujava, iz4akai ima vreme [pone taka si misq] 100% i drugo mom4e 6te te haresa... i to 6te si struva mnogo pove4e ot tova mom4e. Ne dai si boje trugne6 s nego i toi ti napravi su6tiq nomer, taman si se vlubila v nego i go obi4ka6 i toi da ti kaje... ami az haresvam edisi koq tvoq poznata. Kat e obi4al teb da ne e truval s priqtelkata ti. Togava nqmalo da ima tozi problem. Sega mislq 4e prosto trqbva da go otreje6[ no vse pak si preceni do kolko tq ti e dobra priqtelka, i do kolko toi samiq moje da ti e priqtel] . Uspeh![]()
Бъди красив{а} за тези които те мразят, а още по- красив{а} за тези които тe ОбичаТ!!!
KOGATO MOGA PROSHTAVAM!!!
KOGATO ISKAM USPQVAM!!!
KOGATO DOKOSVAM VYZPLAMENQVAM!!!
KOGATO CELUVAM SGRQVAM!!!KOGATO OBICHAM NARANQVAM!!!