.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31
    Човек в нужда!
    Guest

Помогнете приятелката ми е по-голяма .. ?

Ми значи няма значение как стана, но стана ! Приятелката ми е на 19, а аз на 16 и е доста по опитна от мен. Проблема е във секса все още не сме го правили, но аз сам навит и тя е навита, проблема е че незнам дали ще я задоволя яко .. правил съм секс няколко пъти, но с доста по неопитни и това ме притеснява ..? Какво предлагате да направя, за да й е хубаво, тц много ме притеснява тфа деа ... ? Някакви предложения ?

Голям фен
    Град
    София
    Zemi si kaka da te otrakaSled kato e po-opitna tq she te u4i..

Просто се остави на течението и се отдай на мига, ако постоянно мислиш дали ще се справиш едва ли ще е много доволна Давай на пред пък квото стане....изобщо не сядай да му мислиш много,много

PRIME OF BG POPFOLK

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    просто се отпусни и страстта сама ще дойде

Човек в нужда!
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от GAULTIER
    Просто се остави на течението и се отдай на мига, ако постоянно мислиш дали ще се справиш едва ли ще е много доволна Давай на пред пък квото стане....изобщо не сядай да му мислиш много,много
    Е да, обаче как да го превъзмогна това, постоянно си мисля, как е била с по-големи и уж по-опитни тцтцт, обичам всичко да е изпипано и невероятно, но сега ми е трудно помогнете някъкси ....

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Човек в нужда!
    Цитирай Първоначално написано от GAULTIER
    Е да, обаче как да го превъзмогна това, постоянно си мисля, как е била с по-големи и уж по-опитни тцтцт, обичам всичко да е изпипано и невероятно, но сега ми е трудно помогнете някъкси ....
    и какво като е била с по-големи и по-опитни сега си е избрала да е с теб нали така..никой не я е принуждавал да стои с теб?!?нали..значи иска теб..може да и харесва точно тоеа че си по-малък и по-неопитен

Guest
    И какво ако не я задоволиш щом си на толкова,тя трябва да очаква,че нямаш много опит.Ти представяш секса едва ли не като изпитание просто се остави на течението и се ръководи от чувствата.Айде пожелавам ти успех

Абе защо всички си мислят, че като си по-голям си по-опитен?Ама не винаги е така......Казах ти спри да мислиш за такива глупости и ще видиш ,че няма да съжаляваш.......хайде успех и да не забравиш да се похвалиш.... :P

PRIME OF BG POPFOLK

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Jenninka
    Zemi si kaka da te otrakaSled kato e po-opitna tq she te u4i..
    толкова си умна!

Голям фен
    Град
    софия
    xaaxxa шОк о УЖасС

ачката
    Guest
    всички те саветват едно а аз ще те саветвам друго! :P
    набий си 2-3 чекии предварително и скачай в секса може да не е качествен поне ще е дълго време! и това е нещо

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    защо като е по-голяма непременно трябва да е по-опитна? :P може само ти така да си мислиш)
    давай смело
    алелуя.

Може да не е много опитна.............Така,че дерзай...........

Голям фен
    Град
    Бургас
    абее спокойно тя си те харесва такъв какъвто си ако тръгнеш да се притесняваш наистина ще се изложиш
    Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P

Мега фен
    Град
    SF
    Не е задължително да е 4ак толкова опитна - може да не прави секс от 12 годишна все пак

Робинята на Quench

Guest

Re: Помогнете приятелката ми е по-голяма .. ?

Цитирай Първоначално написано от Човек в нужда!
    Ми значи няма значение как стана, но стана ! Приятелката ми е на 19, а аз на 16 и е доста по опитна от мен. Проблема е във секса все още не сме го правили, но аз сам навит и тя е навита, проблема е че незнам дали ще я задоволя яко .. правил съм секс няколко пъти, но с доста по неопитни и това ме притеснява ..? Какво предлагате да направя, за да й е хубаво, тц много ме притеснява тфа деа ... ? Някакви предложения ?
    Ако това не е поредната ебавка, то значи че 19 годишна със 16 годишен трябва да е доста изперкала за да тръгне.

Фен
    Град
    Свищов
    Ха,щом си е хванала по-малък едва ли има толкова опит,по принцип момичетата,които имат партньори-по-малки от тях имат някакви комплекси.Замисли се ти си на 16,а тя на 19.

Ako hodite otdavna budi sigoren 4e ti izneverqva 6toto tq e na 19 nemoje bez sex i spoko fani q za krakata i dai si4ko ot sebe si .
    q obi4am Do4ka!

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    corpse`of`love, само да ти кажа, че подписът ти почти означава "аз обичам дъщеря си" на руски. Надявам се си съзнателен относно факта

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Е това ще да е българо-руски...щото нали люблю...е обичам.Мешана скара.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    и трябва да е "дочку" или нещо от сорта, забравил съм вече падежите ^_^

Човек в нужда!
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    Не е задължително да е 4ак толкова опитна - може да не прави секс от 12 годишна все пак
    Аве прави секс, даже тя ходеше с един, но аз знаех и въпреки това кат се видиме си се целуваме, опипваме и вече ше се и изчукаме явно

Голям фен
    Град
    trqvna
    абе какво ти пука че си по-малък ти ако тръгнеш да се притесняваш тя ще разбере че си по-неопитем от нея такаче давай смело все пак щом е с теб явно не иска само секс(иначе щеше да си хване некой по-голям)

Георги Рогачев
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от {Poison}
    Ха,щом си е хванала по-малък едва ли има толкова опит,по принцип момичетата,които имат партньори-по-малки от тях имат някакви комплекси.Замисли се ти си на 16,а тя на 19.
    =D> Точно така е

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    Накаряй я да те върже и тя да контролира нещата
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си