- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Къде опирам
Оказа се че съм с малко по голям член и като го правим с гаджето на няколко пъти се случва да опирам в нещо. Незнам какво е, и тя също. Струва ми се че е като топче и е по-твърдо.
Някои да има идея какво е....
И ние с една мацка дълго се чудехме, ама се оказа, че и тя не знае какво й е...![]()
Друга мацка (лекар) обаче ме увери, че това не било края (шийката на матката) и да не се възгордявам.
Така че, и ти недей.![]()
Животът е БРЯГ!
и все пак какво е.
Влагалищна стена, най-вероятно.
И аз като топче го усещах с оная си работа, ама не е.
Ако не вярваш, бръкни с цяла ръка да опипаш.
Или с две, та да разтвориш яко и да огледаш със собствените си очи подробно.
Както се казва - око да види, ръка да пипне.![]()
Животът е БРЯГ!
да не става въпрос за момичето с пинг понг топчето?![]()
В белия дроб ,кашля ли много а????![]()
Listen Trance and be Cool!
Чалгата води до деградация и е еквивалент на радиация.
може да е края на..хах
![]()
Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P
Като опре я питай дали нещо я гъделичка по сливиците.
Не е от големината на члена, споко, пич! LOL, горди сме, а? Вагината поначало е дълбока около 10 сантиметра, но се отпуска до над 20, стига да имаш възможносттаПървоначално написано от Анонимко
Т.е., единственият факт е, че ти е над 10 санта.. Честито!
![]()
Май се казва "задна вагинална стена"?
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Първоначално написано от XXX_f
![]()
Да не са яйчниците![]()
![]()
Ако след това й се отпушва носа, ясно какво еПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
![]()
![]()
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Vuv slivicite opira6.
velikata kitaiska stena e spored men...
Всичко идва , за да си отиде и да остави спомен за онова,което никога няма дасе върне