- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Минутна любов. Как реагирате?
Влади, първо едно голямо "браво" за темата. Отдавна не бях виждал нещо толкова смислено тук.
Няколко думи за Кембъла:
Рядко му изпускам предаването и също бих го посочил, като фаворит, че дори и будител на днешното време. Сам виждаш, обаче, че неговият мироглед е доста стеснен. Не е особено толерантен по отншение на хомосексуалистите (не, че и аз), а и честно казано в него има нещо селско. Да, има две висши образования и е безкрайно интелигентен, това няма кой да го отрече, но и той е човек. Споделям възгледите му за грозни мъже и красиви жени. Аз българските улици съм ги обикалял вече сума ти години, но такова животно, като красив мъж не съм срещал още. Както и да е...
Да, изживявал съм този момент, но за мен това е просто химия. Едно моментно привличане към даден обект на сексуални желания, - а то е точно това, - който би могъл да продължи с дни. Интересно ми е дали и "тя" изпитва същото чувство, което и ти. Все пак това е един рядък момент и би следвало да е споделен... не знам.
Спомням си, че веднъж се връщах от училище и в автобуса видях една прекрасна жена, видимо двадесет и пет годишна. В продължение на няколко спирки си разменяхме погледи и тя дори ми се усмихна. Не страдам от високо самочувствие, та след като се прибрах прекарах около минута оглеждайки се в огледалото. Е, нямах следи от химикал или някакви "чужди тела", които биха могли да я разсмеят.
Едно ще ти кажа: Тези моменти си остават едни прекрасни спомени. Дали ще се опиташ да ги превърнеш в нещо повече зависи от теб. Отказвам да повярвам, че всеки опит да се доближиш до този човек ще завърши с провал.
He who runs with aggression walks with no dignity