.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    {}SLADKA_OTVORKA{}
    Guest

Moje li da mi kajete ...

Mojete li da mi kajete dali ima veroqtnost da sam bremenna sled kato sum pravila sex , sled tva mi doide cikula i sega neshto se zabavq ... (sled kato se ima v predvid che ne sam pravila nishto sled kato mi doide 1-viq put .. Pls otgovorete mi )

Майн
    Guest
    Успокой се, щом ти е дошъл не си бременна, а забавянето може да е от всичко.. стрес, смяна на климат и още десетки други фактори могат д ати го забавят. Цветната бременност съвсем не е толкова често явление и обикновено се дължи на сериозни аномалии или здравословни проблеми.

Фен
    Град
    Свищов
    Един въпрос на колко си години?
    Listen Trance and be Cool!
    Чалгата води до деградация и е еквивалент на радиация.

{}SLADKA_OTVORKA{}
    Guest
    Mersi mnogo za infoto

Град
    Varna
    Ne e vQrno!!! Moje6 da si bremenna. Vika mu se cvetna bremennost. Pri neq ima6 cikyl samo deto ne otgelq6 qicekletki. Ne e rqdko sre6tane. Ti na kolko si ? ako si po- malka ima golqma vyzmojnost da e cvetna bremennost. NAPRAVI SI TEST!!!

Цитирай Първоначално написано от l0liTa
    Ne e vQrno!!! Moje6 da si bremenna. Vika mu se cvetna bremennost. Pri neq ima6 cikyl samo deto ne otgelq6 qicekletki. Ne e rqdko sre6tane. Ti na kolko si ? ako si po- malka ima golqma vyzmojnost da e cvetna bremennost. NAPRAVI SI TEST!!!
    Ти луд ли си, бе? Това е изключително рядко и вероятността е минимална.

А по темата... Отиваш и си взимаш учебника по биология за осми клас и си прочиташ уроците за полова система и индивидуално развитие, защото ми омръзна от малки, тъпи п*тки...
    2т. системно, бан по профил и ип.

Голям фен
    Град
    trqvna
    ми неси освен ако нямаш цветна бременност ама вземи си един тест за да си по-спокойна

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си