.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Hybrid View

Град
    Благоевград

Училището, приятелите, купонът...

Е, дружина, поне за две седмици ученето (поне в училищна среда) приключи. Вчера вечерта (четвъртък) бях на купон, спомням си само, че към края танцувах с почти всички момичета от класа, началото ми се губи, въпреки че има някакви зачатъци.

Споделете как сте прекарали, купона, какви подаръци сте получили (ако някой съученик е подранил, за да ви изненада), какво е станало днес, който е официално присъствен ден, и прочее.
    Говоря истината, ти също, а заедно лъжем. Защото за да докажем истината, и двамата трябва да излъжем.

Супер фен
    Град
    Lovech Hardcore ;]
    Емиии бях на купон в една девойка от нашия клас...Сутринта - бирено главоболие.Иии получих доста картички.

Now is the time for me to rise to my feet
    Wipe your spit from my face
    Wipe these tears from my eyes

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Вчера бях на купон в един от моя клас. Ми какво да ти кажа - като отидох към 9 без 15 всички се бяха отрязали тотално. Имаше единични бройки, които още се държаха на краката си. Потанцувахме малко, след което под влияние сигурно на алкохола един съученик реши да ми признае, че докато аз го считах за най-добър приятел, той винаги ме е обичал повече от приятелка. Друг пък ми каза: "Ако се напия още малко ми напомни да ти кажа нещо, което отдавна искам да ти споделя. Хах... явно в 12 клас ще излязат много истини наяве Иначе беше готино много... Дори зубарките си бяха пийнали.

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    Ами ние си бяхме резервирали цяло кафене:) Нашия клас и другия...Какво стана ли? Една съученичка много ми падна в очите.Не бях виждала толкова жалка гледка досега :/ Иначе аз се забих с един от другия клас :)))) Като цяло си прекарахме добре :)
    А днес отидох на училище, но след това си заминах.С въпросното момче само си се усмихнахме :)
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Мега фен Аватара на koalka
    Ние купони и такива неща нямахме.

Купон не сме си правили от училище или с приятели, но пък за сметка на това направих две съученички на две стотинки...
    Беше голям смях, поне за мен, днес продължаваха да коментират постъпките ми от вчера...

So, so you think you can tell
    Heaven from Hell
    Blue skies from Pain
    Can you tell a green field
    From a cold steel rail?
    A smile from a veil?

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    моят купон ще е тази вечер
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Цитирай Първоначално написано от valantain_love
    моят купон ще е тази вечер
    Приятно прекарване...
    Аз ще съм си в къщи, че ми замръзна течността в очите днес...
    Мале, какъв студ е само !

Heaven from Hell
    Blue skies from Pain
    From a cold steel rail?
    A smile from a veil?

Град
    Благоевград
    Купон, ама друг път. Вчера така се нафирках, че днес ме бе срам да отида на училище, за да не ме бъзикат. То не беше танци с всички момичета наред, а на едно от момичетата дори й опипах гърдите докато танцувах. Просто излагация... тц-тц-тц. Е, важното е, че и около мен всички си бяха пийнали и не ми отстъпваха, така че от догодина няма да ми припомнят за оная вечер.
    Говоря истината, ти също, а заедно лъжем. Защото за да докажем истината, и двамата трябва да излъжем.

Супер фен Аватара на psycho_girl
    Град
    остров, наречен Утопия
    hmm bqhme v edno izkliu4itelno tqsno zavenedniee, koeto be6e samo za nasss,po4ti vsi4ki momi4eta taka se bqha namazali, 4e edva gi poznah, mom4etata se bqha nafirkali ot ranoo, ima6e daje tanci

abeee s 3 dumi : pot, kruv i alkohol
    be careful what you wish for 'cause you just might get it

Повече от фен
    Град
    Ниее сме на всекии километъъър... хлъц ! :D
    Хахах нашия випуск също праеха купон ама нашия клас даскалите не на взеха щот сме някви изроди безподобни...Ако нещо било станело или сме щели да сме виновни нии или някои е щял да подражава на нас....

Голям фен
    Град
    sf
    ami qvno dqdo koleda e razbral kolko mnogo sum slu6ala prez tazi godina i mi donese mn podaruci,no nai-hubaviqt ot tah malko podrani,polu4ih si go predi 2 meseca i 3 sedmici.

Guest
    НЕ ХОДЯ НА КУПОНИ!
    Алкохолът е за слабите. Аз не съм слаб.

Повече от фен
    Град
    КМД
    Амиии вчера вечерта джарихме в даскалото ми с една банда (вече не свиря с тях, но специално за това участие се присъединих отново). Имаше само отбрана публика (нафиркана естествено), а и аз трезвен не излизам на сцена, нали трябва купон да става. Беше ебати якия лайв. Накефих се адски много. Почти нямаше гафове, с изключение на това, че скъсах струна, точно когато най не трябваше, но иначе никой освен останалите от бандата не разбра. Вечерта като се прибрах, ми се спеше толкова много, заради репетициите и самото участие, че реших да не ходя никъде, а легнах и се наспах.

Повече от фен
    Град
    О.С. , гр. Карнобат
    Цитирай Първоначално написано от PaSsioN_GiRL
    Хахах нашия випуск също праеха купон ама нашия клас даскалите не на взеха щот сме някви изроди безподобни...Ако нещо било станело или сме щели да сме виновни нии или някои е щял да подражава на нас....
    \/ Така беше..нашия клас си пада уникален...
    За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    НЕ ХОДЯ НА КУПОНИ!
    Алкохолът е за слабите. Аз не съм слаб.
    Добре бе...
    Всеки си има слабост...
    Аз също не пия, дайте ми водичка и ще съм си най- добре...
    \/

Heaven from Hell
    Blue skies from Pain
    From a cold steel rail?
    A smile from a veil?

za6to kyponЪТ normalno li e da se pravi kypon predi zimnata ? ako e taka koga dyg pyt e sa6to normalno? Izvineteme za typiqt vypros ama sam o6te malyk i sam nov vav teq sredi

Супер фен
    Град
    Cairhien
    Ние ходихме с класа до една пицария, купонче нямаше. Ама чакам Нова година за едно яко купонче в един приятел. Пиянска му работа бе

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Х 2, ама в даскало имаше малко "ала-бала".

Супер фен
    И нашият клас не се е събирал. За сметка на това аз бях на диско с приятели

Фен
    Град
    На 8-мия етаж в една мансарда точно под звездите...
    Цитирай Първоначално написано от feshankaa
    Цитирай Първоначално написано от PaSsioN_GiRL
    \/ Така беше..нашия клас си пада уникален...
    И нас не ни взеха Иначе на всички други класове от випуска им организираха ходене на хотел в някой от курортите, но даскалите ги е страх от нас пхаха Все нас не ни искат

Всичко хубаво на този свят си има своя край...

nie si bqhme v staqta.... qdohme i pihme i si razdavahme podaruci.. govorehme si .. emii ne be6e kat za kupon ama pone be6e interesno :P

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    И ние нямахме - купонът ще е на Нова Година
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Нашта гимназия имаше концерт, беше голям резил а иначе после уж трябваше да излизаме целия клас, но естествено нищо не стана В крайна сметка отидохме четирима души да играем джаги - беше още по-голям резил, аз играх за 1ви път и моя отбор понесе впечатляваща загуба
    Купонът ще е на Нова Година, направо нямам търпение

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    В четвъртък излизахме с класа Ходихме първо на пицария и после се прехвъплихме на дискотека.И беше супер през цялото време, като изключим чалгата в дискотеката...
    хъхъ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си