- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Училището, приятелите, купонът...
Е, дружина, поне за две седмици ученето (поне в училищна среда) приключи. Вчера вечерта (четвъртък) бях на купон, спомням си само, че към края танцувах с почти всички момичета от класа, началото ми се губи, въпреки че има някакви зачатъци.
Споделете как сте прекарали, купона, какви подаръци сте получили (ако някой съученик е подранил, за да ви изненада), какво е станало днес, който е официално присъствен ден, и прочее.
Говоря истината, ти също, а заедно лъжем. Защото за да докажем истината, и двамата трябва да излъжем.
Вчера бях на купон в един от моя клас. Ми какво да ти кажа - като отидох към 9 без 15 всички се бяха отрязали тотално. Имаше единични бройки, които още се държаха на краката си. Потанцувахме малко, след което под влияние сигурно на алкохола един съученик реши да ми признае, че докато аз го считах за най-добър приятел, той винаги ме е обичал повече от приятелка.Друг пък ми каза: "Ако се напия още малко ми напомни да ти кажа нещо, което отдавна искам да ти споделя. Хах... явно в 12 клас ще излязат много истини наяве
Иначе беше готино много... Дори зубарките си бяха пийнали.
Ами ние си бяхме резервирали цяло кафене:) Нашия клас и другия...Какво стана ли? Една съученичка много ми падна в очите.Не бях виждала толкова жалка гледка досега :/ Иначе аз се забих с един от другия клас :)))) Като цяло си прекарахме добре :)
А днес отидох на училище, но след това си заминах.С въпросното момче само си се усмихнахме :)
Купон не сме си правили от училище или с приятели, но пък за сметка на това направих две съученички на две стотинки...![]()
Беше голям смях, поне за мен, днес продължаваха да коментират постъпките ми от вчера...![]()
So, so you think you can tell
Heaven from Hell
Blue skies from Pain
Can you tell a green field
From a cold steel rail?
A smile from a veil?
моят купон ще е тази вечер![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Приятно прекарване...Първоначално написано от valantain_love
Аз ще съм си в къщи, че ми замръзна течността в очите днес...![]()
Мале, какъв студ е само !
Heaven from Hell
Blue skies from Pain
From a cold steel rail?
A smile from a veil?
Купон, ама друг път. Вчера така се нафирках, че днес ме бе срам да отида на училище, за да не ме бъзикат. То не беше танци с всички момичета наред, а на едно от момичетата дори й опипах гърдите докато танцувах. Просто излагация... тц-тц-тц. Е, важното е, че и около мен всички си бяха пийнали и не ми отстъпваха, така че от догодина няма да ми припомнят за оная вечер.
Говоря истината, ти също, а заедно лъжем. Защото за да докажем истината, и двамата трябва да излъжем.
hmm bqhme v edno izkliu4itelno tqsno zavenedniee, koeto be6e samo za nasss,po4ti vsi4ki momi4eta taka se bqha namazali, 4e edva gi poznah, mom4etata se bqha nafirkali ot ranoo, ima6e daje tanci![]()
abeee s 3 dumi : pot, kruv i alkohol![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
Хахах нашия випуск също праеха купон ама нашия клас даскалите не на взеха щот сме някви изроди безподобни...Ако нещо било станело или сме щели да сме виновни нии или някои е щял да подражава на нас....![]()
![]()
![]()
![]()
ami qvno dqdo koleda e razbral kolko mnogo sum slu6ala prez tazi godina i mi donese mn podaruci,no nai-hubaviqt ot tah malko podrani,polu4ih si go predi 2 meseca i 3 sedmici.
НЕ ХОДЯ НА КУПОНИ!![]()
Алкохолът е за слабите. Аз не съм слаб.
Амиии вчера вечерта джарихме в даскалото ми с една банда (вече не свиря с тях, но специално за това участие се присъединих отново). Имаше само отбрана публика (нафиркана естествено), а и аз трезвен не излизам на сцена, нали трябва купон да става. Беше ебати якия лайв. Накефих се адски много. Почти нямаше гафове, с изключение на това, че скъсах струна, точно когато най не трябваше, но иначе никой освен останалите от бандата не разбра. Вечерта като се прибрах, ми се спеше толкова много, заради репетициите и самото участие, че реших да не ходя никъде, а легнах и се наспах.![]()
\Първоначално написано от PaSsioN_GiRL
/ Така беше..нашия клас си пада уникален...
![]()
За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...
Добре бе...Първоначално написано от Анонимко
Всеки си има слабост...
Аз също не пия, дайте ми водичка и ще съм си най- добре...
\
/
![]()
Heaven from Hell
Blue skies from Pain
From a cold steel rail?
A smile from a veil?
za6to kyponЪТ normalno li e da se pravi kypon predi zimnata ? ako e taka koga dyg pyt e sa6to normalno? Izvineteme za typiqt vypros ama sam o6te malyk i sam nov vav teq sredi![]()
Ние ходихме с класа до една пицария, купонче нямаше. Ама чакам Нова година за едно яко купонче в един приятел. Пиянска му работа бе![]()
Х 2, ама в даскало имаше малко "ала-бала".Първоначално написано от koalka
![]()
И нашият клас не се е събирал. За сметка на това аз бях на диско с приятелиПървоначално написано от koalka
И нас не ни взехаПървоначално написано от feshankaa
Иначе на всички други класове от випуска им организираха ходене на хотел в някой от курортите, но даскалите ги е страх от нас
пхаха Все нас не ни искат
![]()
![]()
Всичко хубаво на този свят си има своя край...
nie si bqhme v staqta.... qdohme i pihme i si razdavahme podaruci.. govorehme si .. emii ne be6e kat za kupon ama pone be6e interesno :P![]()
И ние нямахме - купонът ще е на Нова ГодинаПървоначално написано от koalka
![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Нашта гимназия имаше концерт, беше голям резила иначе после уж трябваше да излизаме целия клас, но естествено нищо не стана
В крайна сметка отидохме четирима души да играем джаги - беше още по-голям резил, аз играх за 1ви път и моя отбор понесе впечатляваща загуба
![]()
![]()
Купонът ще е на Нова Година, направо нямам търпение![]()
![]()
В четвъртък излизахме с класаХодихме първо на пицария и после се прехвъплихме на дискотека.И беше супер през цялото време, като изключим чалгата в дискотеката...
хъхъ..