- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- the_destiny
И какъв е смисъла да се прави цяла тема? За да може всички да видят как the_destiny (или там каквато беше) няма да влиза повече..? Еми хубаво... разбрахме за нея колко е обидена и възмутена от юзърите... Сега публично извинение ли очаква? Да и дам 5 кинта? Или може би да й отворя спортен магазин... ?
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
skate_warrior пак не разбираш за к'во аджеба става въпрос тук.Изказваш се неподготвен за пореден път.Тя не очаква нищо,защото ТЯ дори не е видяла темата .Отново обяснявам,та да можеш да разбереш - темата е пусната от друг човек,а в случая the_destiny няма общо (със пускането,със молбите).Тя дори не е писала тук както виждаш.Защо всички я нападате?
Отново казвам - покажете ми къде точно тя е казала 'молете ми се,иначе няма да влезна',"извинявайте ми се" ,"Пуснете ми тема,та целия форум да разбере"
И продължаваш със смешното пубертетско държание, за което говорим аз и Мачока.
Всъщност не мога да очаквам друго във този форум.
Първоначално написано от skate_warrior
![]()
П.П. като не може да се очаква нищо друго от този форум - прережи си вените..
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Благодаря на the_destiny за всичко.Помагала ми е адски много и съжалявам,че е напуснала форума.Но докато има неблагодарни хора ще е така...
...TaKe mE In YouR ArmS...
Това ли е единственото нещо,което успя да измислиш?Наистина жалко за теб.Първоначално написано от skate_warrior
Относно темата - не като твоята "Различни начини за навързване на връзки",ама става![]()
Ужас !Цяла една тема,която е много по-смислена от повечето тук,които обикновенно са "Ебах прахосмукачката,ще родя ли"И какъв е смисъла да се прави цяла тема?
Нямам никакво намерение да спря със теб,просто не си заслужава.
Моята тема може да е тъпа, но има някакъв смисъл в нея.. докато в твоята смисъла е, че няма смисъл![]()
Знаете ли какво ?!? Аз пуснах тая тема без въпросната да знае , но както помолих в началото без тъпи мнения ... НО ЯВНО НЯКОИ НЕ ЧЕТАТ !!! skate_warrior съветвам те да не пишеш повече защото се излагаш че нямаш какво да кажеш .....
P.S. Чудя се кои ти помага да напишеш "великите мисли"![]()
![]()
![]()
иначе какво ще стане ако пиша.. а?![]()
![]()
Скейт мастър дъ грейт про ъф олмайти култ ст00пидити, като не искаш да има такава тема и бла бла бла, тип Аз Съм По-Як от Вас Да Го Духате Щото Съм Куул Копеле, не пиши бе. Така само я разрастваш. Мачока и МюзикИсДъКий написаха едни наистина добри мнения. Евала им правя, ама те са доста над нивото на по-голямата част от потребителите де. Темата вече наистина е за ключ, не че искам да се меся на модовете. Просто няма какво повече да се напише.
йо шит ес ю сей мадафакъ ай джъст уона тел ю дет ю ар вери вери стюпед иф ю ноу уат ай мийн![]()
С мненията и постовете някои хора отново доказаха умствения си капацитет. В резултат с темата не се стигна до никъде и беше просто загуба на време и обида към момичето, за което се отнася. За жалост тя не е тук, за да се защити или да даде сама обяснение и отзивите са ясни и предвидими в този случай. Единственото, което мога да кажа е, че ми е жал за това момиче и напълно разбирам мотивите му, но както някой беше казал по-горе това си е право на личен избор.
По темата ще кажа само, че не познавам the_destiny, нито това, което е правила, но щом е била способна и полезна, трябва доста хора да се замислят над постъпката й. И да разбираме кой държи на нас и кой ни уважава, само при такива случаи...
браво на нея и на MusikIsTheKey за хубавата тема за сериалите и филмите,които направиха.the_destiny даваше много от линкчетата.само дето знаете ли колко много стари юзери не влизат вече,а за тях няма нито една тема???нямам нищо против нея,напротив.просто явно това си нейно решение.
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
Знам , че има още много юзъри , извинявам се че не им обръщаме внимание ..... Вижте , аз пуснах тая тема ... защото само това ми остана . Опитах всички начини да върна the_destiny , защото тя ми е приятелка и моето мнение има значение за нея .... Просто исках да и покажа че има благодарност . ОК тя така и така не я е видяла все още тази тема нямам нищо против някой модератор да я заключи или изтрие ....
2 часа в събота сутринта е, студена декемврийска нощ, поглеждам през малко процепче на щорите от приятно затоплената си стаичка и виждам студена и тъмна нощ, навяваща сняг по запустялата улица, осветявана единствено от рехавата мъждукаща светлинка на уличните лампи. Подтискащо тихо е, като злокобната тишина се разкъсва единствено от звука на минаващия леден вятър през прозорците със специфичен скърцащ звук, убедително пресъздаващ човешки стон.
Питам се, защо аджеба кисна в тийнпроблем?!
Темата приключва с този пост.
Пс. Описаната елегия и катинара нямат общо по между си.
machoka