dnes za 1 pat si slagam tampon.Devstvena sam i pitam dali e normalno da go use6tam i dori da mi e nepriqtno?Pro4etoh upatvaneto i smqtam 4e go slojih pravilno.Ne e mnogo golqm,normalen e i mislite li 4e tova 4e go use6tam e ot tova 4e sam dosta tqsna i moje bi ne sam sviknala?
BLAGODARQ PREDVARITELNO!!!!
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Все още не си свикнала,а и все пак си девствена.Мисля,че е нормално да ти е неудобно и да го осещаш.
Лесно е да мразиш,трудно е да обичаш...И винаги нещата с истинските думи да наричаш...
mneee spored men ne si go postavila pravilno. za da ne go use6ta6 trqbva da e po navatre
dokolkoto znam ne e normalno da go use6ta6, osven tova izob6to ne e polezno....za6to ne si kara6 na prevruzki?
a za6to da ne e polezno?kakav e problemat?
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
ne bilo polezno drug pyt.prewryzkite sa 100 pyti po-gnusni.Mahni tampona i go namesti pak.Ne si go slojila,kakto trqbwa.
Хубавото да си шизофреник е,че никога не ти е скучно,когато оставаш сам...
I spored men ne si go slojila pravilno
Аз не съм девствена, ама така и не се научих да ползвам тампони.Винаги като го сложа ми е гадно и неудобно, даже 1 път ми стана лошоЯвно си има някакъв начин за слагане, някой ден ще разбера
![]()
Където плюя, там не лижа
Май нещо не си наясно, превръзките може и да са гнусни, но тампонът не е ПОЛЕЗЕН!Тампонът съдържа кръвта вътре и може да се получат инфекции, при неправилно ползване!А ако си караш на превръзки няма шанс от инфекция!Майка ти не те ли е училаПървоначално написано от Magic*
![]()
![]()
Където плюя, там не лижа
vsa6tnost iam 6ans ot infekcii i ot tamponite i ot prevrazkite!vajno e higienata da e dobra pak na koi kakavoto mu e udobno!az i az taka i ne se nau4ih da si postavqm tampon,hi4 ne sa mi udobni i priqtni prevrazkite ama kato ne moga s tampon nqmam izbor![]()
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick
Първоначално написано от -DeliciouS-
Ми не представи си.Майка ми такива глупости не ми говори.
Хубавото да си шизофреник е,че никога не ти е скучно,когато оставаш сам...
Щом го усещаш значи не си го сложила правилно. И няма значение дали си девствена или не.