.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Тема: :)))

Голям фен
    Град
    {СоФеТо}
    Само незнам кой ще си криви очите да го чете...
    if you see us in the club we'll be acting real nice
    if you see us on the floor you'll be watchin all night
    we ain't here to hurt nobody
    so give it to me give it to me give it to me
    wanna see you work your body

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    например аз

ся виж кво, то си личи, че приятелката ти иска да стане на нейното и нарочно се тръшка, така че няма какво да я гледаш нея... и без това вече ти се е сърдила 683695473 пъти, още един път няма да е голяма загуба
    а щом и двамата искате да сте заедно, не виждам смисъл да отлагате понякога се налага да бъдеш малко егоистичен не може винаги да се грижиш другите да са добре
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Цитирай Първоначално написано от valantain_love
    например аз

ся виж кво, то си личи, че приятелката ти иска да стане на нейното и нарочно се тръшка, така че няма какво да я гледаш нея... и без това вече ти се е сърдила 683695473 пъти, още един път няма да е голяма загуба
    а щом и двамата искате да сте заедно, не виждам смисъл да отлагате понякога се налага да бъдеш малко егоистичен не може винаги да се грижиш другите да са добре

pff macki neznam be.. hem mi e kofti hem si vikam pisna mi ne me ebe..

Фен Аватара на F4ence
    Град
    Varna
    Ouu i az re6ih da se napuna i da ti preo4eta istoriqta. Spored men zareji priqtelkata si i trugni s mom4eto i izob6to da ne ti puka, Tq e tolkova zaslepena ot "4ustvata si, i ot maniqta si da i se obru6ta vnimanie" 4e e zabravila priqtelite si. Nemoje da te obvinqva za ni6to mom4eto samo e napravilo purvite kra4ki, tova s zaka4kite i taka natatak si e napulno negovo pravo i napulno negov izbor, i tova koq 6te izbere su6to e negov izbor. Ne mislq 4e trqbva da se samoobvinqva6 ili samonaranqva6 za priqtelkata si kato tq samata qvno ne dava pet pari za teb. Sardilati se ne ti govrela... prostotii detska rabota napravo. Ne e li da sedne6 na edna masa da sa razberete.... sednala da se oplakva[ smisal priqtelkata ti- ti misli6 mnogo po trezvo ot neq] Uspeh
    Бъди красив{а} за тези които те мразят, а още по- красив{а} за тези които тe ОбичаТ!!!
    KOGATO MOGA PROSHTAVAM!!!
    KOGATO ISKAM USPQVAM!!!
    KOGATO DOKOSVAM VYZPLAMENQVAM!!!
    KOGATO CELUVAM SGRQVAM!!!KOGATO OBICHAM NARANQVAM!!!

Blagodarq na si4ki koito me posavetvaha no .. az vse o6te nz.. mn mi e typo.. (( pfff tq me izkara 1 vid 4e sma i go otkradnala i mi e mn glupavo. a pak az sy6to taka imah simpatii kam edno drugo mom4e predi tova i sega edna priqtelka spodeli 4e go haresva i me pita dali 6te mi e kofti kazah i 4e 6tom se haresvat da se vzemat az nqmam ni6to protiv kak moga da se syrdq pri uslovie 4e znam 4e toi nqma da se zahvane s men a moje da e s neq.. pff nz nqkoi hora sa slepi...

Guest
    hodi s tva mom4e... 6tom iskate da ste zaedno bydete.. uspeh

1.ако не си от северозападна България...аз са не ща...
    2.кво ти пука за тъпи путки...щом се е сърдила за сичко кво те ебе..тфа не е била никва приятелка
    чисто и просто...що е то?
    -къпан полицай!

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Ти уста имаш ли, аз тебе те питам Ко щеше да ти стане, да споделиш с приятелката си какво чувстваш, щеше да й стане неприятно, но поне щеше да се подготвки психически, а не да ви вижда постоянно заедно и да не знае какво се случва. Нормално е да й е гадно, трябваше да й споделиш, а не сега да се карате за някво момче.

Говори с нея, кажи й, че го харесваш и не си го правила напук това и че не искаш да развалиш отношенията си с нея. Дано те разбере.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Tq ako ti e istinska priqtelka ne bi trqbvalo da ti se sardi i da si razvalqte otno6eniqta zaradi edno mom4e

Повече от фен Аватара на DiabolicAngel
    Седнете и поговорете като хората с приятелката ти

Tq nemoje da me razbere be hora tq si znae svoeto vika mi dneska : AZ EDNO MOMCHE HARESVAM A ti.. mi go otne mi kaza 1 vid.. i mi vika.. mnaishko sq haresvam edin drug ako iskash da ti dam nomerat mu da vi zapoznaq i s nego da se zaribqvahs kakvo da pravq tq ne priema nishto.. koeto i govorq... ((

Цитирай Първоначално написано от Chukasimo
    2.кво ти пука за тъпи путки...щом се е сърдила за сичко кво те ебе..тфа не е била никва приятелка
    1. По-скоро е от югоизточна България

"отидИ" ; "СидешИ" .....

2. Зарежи я приятелката ти, като й помагаш губите и двете, защото той няма да тръгне с нея, а и ти Така че се възползвай или ако искате да сте заедно го помоли да поговори с нея за да си изяснят чувствата...

Ще си спестиш едно сърдене

3. Можеше да напишеш темата така:

Здравейте
    Имам една приятелка която харесва едно момче... Проблемът е че момчето не я харесва нея, а мен, както аз него...
    Приятелката ми е много ревнива и тъй като момчето показва само чувства към мен ми се сърди всеки път!
    Какво да направя, да си пазя приятелката или да се възползвам!
    Гост: Мога ли да имитирам секс и така да сваля калорий? Малко скучно ама....
    alexxgold: Калорий? Този да не е някой като Кирил и Методий?

Супер фен
    Яко ме мързи да пиша а още повече да чета неква дисертация. Да не те мързеше да пишеш на кирилица па немаше да я прочета.
    2т. системно

Супер фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ЛуДо_вЛюБеН
    Цитирай Първоначално написано от Chukasimo
    1. По-скоро е от югоизточна България

"отидИ" ; "СидешИ" .....

2. Зарежи я приятелката ти, като й помагаш губите и двете, защото той няма да тръгне с нея, а и ти Така че се възползвай или ако искате да сте заедно го помоли да поговори с нея за да си изяснят чувствата...

Ще си спестиш едно сърдене

3. Можеше да напишеш темата така:

Здравейте
    Имам една приятелка която харесва едно момче... Проблемът е че момчето не я харесва нея, а мен, както аз него...
    Приятелката ми е много ревнива и тъй като момчето показва само чувства към мен ми се сърди всеки път!
    Какво да направя, да си пазя приятелката или да се възползвам!

Аууууу,десет точки за мнението!!!!

Град
    dimitrovgrad
    Цитирай Първоначално написано от alkka
    Tq nemoje da me razbere be hora tq si znae svoeto vika mi dneska : AZ EDNO MOMCHE HARESVAM A ti.. mi go otne mi kaza 1 vid.. i mi vika.. mnaishko sq haresvam edin drug ako iskash da ti dam nomerat mu da vi zapoznaq i s nego da se zaribqvahs kakvo da pravq tq ne priema nishto.. koeto i govorq... ((
    оф боже, тая така те манипулира, че не е истина, а ти само й се връзваш извинявай, ама се държиш като пълна глупачка, която позволява на другите да я контролират
    събуди се малко и направи така, както ще ти е добре на теб, стига си мислила за хората

Голям фен
    Значи...Бих те посъветвала да се хванеш с това момче щом го харесваш,то от това което си писала се личи,че и той е хлътнал по теб.И само да ти задам един въпрос свързан с "приятелката ти"...Ти цял живот ли ще и търпиш капризите и цял живот ли ще си проваляш всичко заради нейните прищявки?!?!Ако ти е истинска приятелка ще те разбере и без да се сърди.Все пак той харесва теб и на него трябва да се сърди,понеже ти не си виновна за нищо.А не можеш да забраняваш на чувствата си и не воже да не осъществяваш мечтите си само,защото на някой не му изнася.Бих ти предложила,ако преятелката ти се разсърди,ако се хванеш с Д. да зарежеш нея1а не момчето!!!Хвани се с него и да не ти пука въобще от нея.Ти колко неща правиш за нея,а тя не ги оценява..Баси приятелката ...Айде чао и успех
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Супер фен

Re: Tolkova li vi myrzi da mi napi6ete 2 reda :((( HELP My..

Цитирай Първоначално написано от alkka
    Mouta istoriq e slednata .. Imah Uj dobra priqtelka.. po cql dne i nosht bqhme zaedno dokato 1 den ne mi spodeli 4e haresva edno mom4e D. a az sy6to imah simpatii kam nego.. no ne spodelqh s nikoi tova .. 1 vid i dvete go haresvahme.. 1den tq me pomoli da go vkaram v grupata si v gsm da moje da mu zvyni bezplatno.. az go vkarah no.. prez vremeto koeto ne bqh s neq i az mu zvynqh a toi ne podozira6e 4e tq moje da go haresva hodeha zaedno s cqlata ni kompaniq 3 pyti na 1 vila na edna pr.. a az ne iskah da odq za da ne napravq neshto s D. smisal zemem se napiem i si priznaem 4e go haresvam i t.n 6toto tq za nai malkoto neshto se syrde6e.. Po4nahme da se karame v denq v koito tq me pomoli da go izvikam v kafeto v koeto sedqhme dvete az go izvikah toi doide.. i sedna do men a ne do neq tva q qdosa.. mnogo kazvam vi ot nai nai malkoto neshto i e gotova da ne mi govori i t.n a pyk toq D. kato po4na da me shtipe i zaka4a .. epten se qdosa.. nakraq doidoha poznati i nie az i D. iskahme da zaminavame a tq ostana pri tqh az zaminah s D. otidohme v edno drugo kafe za 2min i toi me popita dali 6te se prebiram kazah da toi me zakara i se pribra a tq si e pomislila 4e sme oti6le nqkyde dvamata.. Sled toq den az pogovorih s D. i mu akzah 4e moita priqtelka go haresva i 4e kato se zaka4ame tq mi se syrdi i zatova da ne me shtipe pregry6ta i da se dyrji malko po studeno s men toi kaza off luda li si za ko ti se syrdi kato nqmam nishto ob6to s neq vikam amm 6toot mi spodeli 4e te haresva a 1vid az te zaribqvam.. i toi vika gluposti.. i tyi 1 ve4er roditelite mi zaminaha na disko .. az i S.[pr mi] ostanahme v nas tq 6te6e da spi v nas pak me nakara da go izvikam izvikah go doide i slu6ahme muzika pihme qdohme.. tq puska6e se nqkakvi pesni svyrzani...[obi4am te ne go li razbra .. a be lubovni 1 vid] a toi i puska6e zabravi me ... i t.n i mi stana mn typo tq otide da zeme ot dr staq bira toi sede6e v hola a az v moita staq pi6eh sms na edin priqtel tq otidi v kuhnqta a toi doide pri men i si prikazvahme tq otidi v hola vidq 4e toi e pri men i se qdosa zamina do magazina.. otide i Se napuila.. i doide .. tq mi se sad mnogo na sutrinta si4ko be6e zabravila UJ.. no tq po4na rabota i ne se vijdahme tuka poslednite 2 sedmici.. a D. mi se obajda6e sqka ve4er i idva6e da me vidi ili se vijdahme v magazina do nas denono6tniq v koito ba4kaha ob6tite ni priqteli.. i 2 pyti q zasi4ah tq idva6e tam da vidi edin dr priqtel i me vijda6e s nego pravi6e mi fizionomii i t.n i dneska mi pisa 4e nemoje da me ponasq 4e az sam bila nai gadnata i 4e sam i pravila se gadno az 1 vij samo deto ne sma se naebala s toq D. si4ko na puk sma praila smao da i e gadno i t.n a pak nqma takiva neshta KAKVO DA NAPRAVQ KATO GO HARESVAM I TOI ME HARESVA AZ PO4VAM DA IZPITVAM SEKI DEN SE PO SILNI I PO SILNI 4UVSTVA KAM NEGO I NZ..
    Явно той те харесва , а нея не!Просто май повече няма как да сте фр...

Guest
    Tria da i kae6 4e go haresva6 6oto naistina i tq se 44uvstva zle..az li4no sum bila v neinata situaciq i znam kvo e....znam 4e i na teb ne ti e dobre no otidi i i kaji vsi4ko,puk ako ti e dobra fr 6e ti prosti

Просто непознат
    Guest
    Какво да ти кажа когато имаш много добър приятел от твоя пол и се движиш заедно с него, шанса да се влюбите в един и същ човек от другия пол е просто огромен.Така че горе главата.Просто избираш приятелката или гаджето.Но да знаеш че твоята ситуация се е случвала на 70% от хората.

SeViNKa

Vij sq moito momichence az kato sam ti kazala neshto ti nqmash pravo da go razprostranqvash tuka v celiq sait! kato decata si ! ei tam nqkoi beshe napisal che ako beshe sednala da mi kajesh shteshe da e drugo a ne zad gurba mi a tva che si kazala na D. che go haresvam po-typo neshto ne bqh ochakvala chesno da ti kaja ...glupostite ti krai nqmat dobre che tezi hora v toq sait ne te poznavat che togava shteshe da e mnogo zle...Ama kakvo da ti kaja ti si tolkova ogranichena che nqma na kade poweche!!!!Kak moja taka da napraisg we...malka li si nemoga da razbera...uj mn mislish a v kraina smetka s edna glupost nemoja da se opraish kak moje da si tolkova ogramichena nemoga da razbera qzyk...che tolkova sym dyrjala na tebe...naprao me e sram ...a za obshtata kompaniq stana mi int. koi sa tvoq kompaniq J. P. L. ili nqkoi ot tqh...az ne mislq taka moito momiche..a za vilata da ti kaja che nito nqkoi te e vikal nito nqkoi e iskal da si tam...skypa moq.. i P. nikoga nqmashe da se syglasi dori i az da bqh pomolila da dodiesh taka che nedei da si mislish che si nqkoq mnogo jelana...v nashta kompaniq ne si...A i oshte neshto se setih ako D. te haresva a neiska samo da si legne s tebe i ako iska seriozna vryzka az shte stana AZIS i shte si pirsadq myjki organi! Ae hora tva beshe ot mene az sym prochutata S !- SeViNKa!!!!

Град
    dimitrovgrad

Re: SeViNKa

Цитирай Първоначално написано от SeViNKa
    Vij sq moito momichence az kato sam ti kazala neshto ti nqmash pravo da go razprostranqvash tuka v celiq sait! kato decata si ! ei tam nqkoi beshe napisal che ako beshe sednala da mi kajesh shteshe da e drugo a ne zad gurba mi a tva che si kazala na D. che go haresvam po-typo neshto ne bqh ochakvala chesno da ti kaja ...glupostite ti krai nqmat dobre che tezi hora v toq sait ne te poznavat che togava shteshe da e mnogo zle...Ama kakvo da ti kaja ti si tolkova ogranichena che nqma na kade poweche!!!!Kak moja taka da napraisg we...malka li si nemoga da razbera...uj mn mislish a v kraina smetka s edna glupost nemoja da se opraish kak moje da si tolkova ogramichena nemoga da razbera qzyk...che tolkova sym dyrjala na tebe...naprao me e sram ...a za obshtata kompaniq stana mi int. koi sa tvoq kompaniq J. P. L. ili nqkoi ot tqh...az ne mislq taka moito momiche..a za vilata da ti kaja che nito nqkoi te e vikal nito nqkoi e iskal da si tam...skypa moq.. i P. nikoga nqmashe da se syglasi dori i az da bqh pomolila da dodiesh taka che nedei da si mislish che si nqkoq mnogo jelana...v nashta kompaniq ne si...A i oshte neshto se setih ako D. te haresva a neiska samo da si legne s tebe i ako iska seriozna vryzka az shte stana AZIS i shte si pirsadq myjki organi! Ae hora tva beshe ot mene az sym prochutata S !- SeViNKa!!!!

ако някоя моя "приятелка" ми говори така, просто нямаш си на идея кво ще стане...

независимо какво ти е направила или не, звучиш като някоя самоуверена пикла, която е свикнала да получава каквото иска, и сега един път като не е станало на нейното, е решила да вгорчи живота на останалите.. моето момиче, тя може да не е постъпила много правилно, ама ти пък си на хиляди км разстояние от правилното решение в случая което определено не е да правиш от мухата слон

и не стига че тя се опитва да намери изход, още не е тръгнала с тоя само заради теб, ами и накрая се държиш по тоя лапешки начин аз ако бях, до сега да съм ти теглила майните 41897632 пъти, сериозно ти говоря

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Цитирай Първоначално написано от ^^^niki7o^^^
    Само незнам кой ще си криви очите да го чете...
    Mnogo e dalgo sorry

SeViNka li4no ti mi vikashe el;a na vilata az ti kazah 4e ne iskam da idvam zashtoto nito se imam s tvoite priqteli8 nito nishto a kompaniqta ne govoreh za bliznaciteb i drugite qsno li ti e.. !!! i vaob6te ne mi pi6i ne mi se zanimava s teb !!! kvoto si iskam TVA 6TE SI PRAVQ.. qsno li ti e.. !!! PISNA MI OT TEBE NAISTINA KA4I MI SA NA GLAVATA NE ME ZANIMAVAI .. ve4e NE TE POZNAVAM i SAJALQVAM 4E sAM TE poznVALA...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си