Ей мърло я внимавай как говориш !!! А това за големия ти задник не съм го казвала аз !!! Бъркаш ме с някой ми се струва! И не си никак интересна .. ти си смешна в очите на другите... Ти си обща! Разправяш че първия ти е Я. а на мене ми казваш че е С. после някой друг става и накрая какво??? Всички са те минали и ти се ГОРДЕЕШ с това... Ти си на 14 години! След 1-2 години като те виждат на улицата ще казват "Ааа тази малката дето наляво и данясно с тоз и оня!" Няма да си интересна на никой.
Я ми обясни кои са ти приятелите на тебе? Защо всеки път излизаш сама? Защо идваш в Маврото сама? Защо се чудиш каде да седнеш? И защо не кажеш работите които имаш да казваш на Севито в очите а и ги пишеш във някакви форуми да ти се смеят хората??? Както направи с предните си приятелки така направи и със Севито. Излиза с нея 2 седмици и почна да и говориш зад гърба! Ти си пълна интригантка, а си толкова малка. Нищо не си видяла от живота и се правиш на такава каквато не си. След време ще съжаляваш. Но ще е много късно, защото ти вече си направила достатъчно грешки, които не могат да бъдат поправени! Замисли се малко над нещата, порасни и тогава ходи да се сваляш на момчетата! Както каза един приятел, ти си един "курволяк"!!!