.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Тема: Коледа...

Guest

Коледа...

Тук споделете какво мислите да си купите за Коледа и какво ще подараявате на близките си

Аз вече купих подаръците на родителите си и на приятелите си, за себе си все още не съм решила какво да си подаря...

So, so you think you can tell
    Heaven from Hell
    Blue skies from Pain
    Can you tell a green field
    From a cold steel rail?
    A smile from a veil?

Повече от фен
    Ами нищо не смятам да подарявам,понеже аз съм една от най-малките у дома,мисля другите да подаряват на мен.Искам кожено яке за подарък,понеже старото ми се скъса и някакви други дрехи разбира се..Сигурна съм,че ще получа и пари..за друго незнам .. другото изненада,не ми казват
    Лесно е да мразиш,трудно е да обичаш...И винаги нещата с истинските думи да наричаш...

Повече от фен
    Ами нищо не смятам да подарявам,понеже аз съм една от най-малките у дома,мисля другите да подаряват на мен.Искам кожено яке за подарък,понеже старото ми се скъса и някакви други дрехи разбира се..Сигурна съм,че ще получа и пари..за друго незнам .. другото изненада,не ми казват
    А за приятелите подаръците ще ги купя утре може би,ама се чудя какво да е,имам 4 приятелки,някакви идеи какво да им купя ? Мерси
    Лесно е да мразиш,трудно е да обичаш...И винаги нещата с истинските думи да наричаш...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си