- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Коледа...
Тук споделете какво мислите да си купите за Коледа и какво ще подараявате на близките си![]()
Аз вече купих подаръците на родителите си и на приятелите си, за себе си все още не съм решила какво да си подаря...
So, so you think you can tell
Heaven from Hell
Blue skies from Pain
Can you tell a green field
From a cold steel rail?
A smile from a veil?
Ами нищо не смятам да подарявам,понеже аз съм една от най-малките у дома,мисля другите да подаряват на мен.Искам кожено яке за подарък,понеже старото ми се скъса и някакви други дрехи разбира се..Сигурна съм,че ще получа и пари..за друго незнам .. другото изненада,не ми казват![]()
![]()
![]()
Лесно е да мразиш,трудно е да обичаш...И винаги нещата с истинските думи да наричаш...
Ами нищо не смятам да подарявам,понеже аз съм една от най-малките у дома,мисля другите да подаряват на мен.Искам кожено яке за подарък,понеже старото ми се скъса и някакви други дрехи разбира се..Сигурна съм,че ще получа и пари..за друго незнам .. другото изненада,не ми казват![]()
![]()
А за приятелите подаръците ще ги купя утре може би,ама се чудя какво да е,имам 4 приятелки,някакви идеи какво да им купя ? Мерси
Лесно е да мразиш,трудно е да обичаш...И винаги нещата с истинските думи да наричаш...