.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 65
    ами девствена съм точно за това този на 17 ме заряза че нешях да му пусна.но в край на сметка според мен съм права.се пак съм на 11.почти винаги късам с гажетата ми заради това че не искам да им пусна.но найстина съм имала доста гажета но това момче е по различно от другите. за мен е много специален държи се мило към момичетата.не е някой гурбиян и е много добричак-добра душица е за това го харесвам много.и както и да е ами може да съм на 11 но съм по изпаснала с акъла си може даже да ви е мноо странно но е така просто не си мисля за неща който биха подхождали на моята възраст.от моя клас момичетата си играят с кукли , но не моа д аги разбера тях.аз по цял ден съм по кафетата те с кукли ми играят и както и да е че мноо се отклоних от темата
    AKo DRuGa Te PoGLeDNe, KaJi i Che ShTe RevNuVaM..... AkO Ti KaJe Che Te XaReSVa, I KaJi Che SuShTeSTvuVaM..... AkO PoISka Da BuDe S TeB.. KaJi i Che ShTe q NaMeRQ!!!

ObIcHaM IcO {P}

Повече от фен
    Град
    В неговите сънища!!!
    " Smile просто не си мисля за неща който биха подхождали на моята възраст.от моя клас момичетата си играят с кукли , но не моа д аги разбера тях.аз по цял ден съм по кафетата те с кукли ми играят и както и да е че мноо се отклоних от темата Very Happy "

мацко ти четеш ли първо тва дето пишеш преди да го пратиш...."те с кукли ми играели"....майкооо...направо или аз съм сбъркана...или...както и да е...ти си на 11 бе...по кафета ми ходи...ебаси...днешните деца от 11 годишни стават..."распасани"(сори ама аз на 11 мислех за игра с приятелките не за гаджета)...има време първо порасни....кво ли си вика майка ти?!...сори мила ама съм меко казано учудена ....чесно казано ако си ми дете бих те набила да ти дойде акъл в главата...мале мале нямам думи...
    Не е лошо да се влюбиш...лошо е ако не го признаеш!!!

...тая която е пуснала темата не ми се вижда да се опази до 13....
    skype=thefreakboy92

Be yourself ! There are too many other people!

Супер фен
    Хм...Няма какво да обсъждаме,че новите поколения са МНОГО разюздани...защо ли?!Например днес видях в "Море от любов" как "рекламират" любов.Момичето на 9,а момчето на 11....
    Щом вече и по ТВ взеха да пускат такива работи....Просто съм много възмутена....

По темата:Може и да ти се хване и все пак има поне 70 % ,че ще ти поиска секс...И все пак като гледам не си готова за това,така че не се занимавай с него...Но ако мислиш,че си готова го направи...(все пак каквото и да ти говорим,ти ще решиш какво ще правиш...)

Голям фен
    Град
    {СоФеТо}
    Много си малка не ти трябват момчета Но мисля , че имаш шанс с
    него
    if you see us in the club we'll be acting real nice
    if you see us on the floor you'll be watchin all night
    we ain't here to hurt nobody
    so give it to me give it to me give it to me
    wanna see you work your body

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Три години изобщо не са много.Но ти си лапе!На 11 си, а момчето е на 14-вече е тийн.Просто не мисля, че ще се получи.Мн ми е странно как така с 17 годишен не си се притеснявала пък за 14 годишен са притесняваш...ама аз изобщо не вярвам, че някой на 17 ше се фане с 11 годишно хлапенце.Или лъжеш или си супер зле...
    хъхъ..

amazonkata
    Guest
    q po-dobre sedni da pro4ete6 nqkoi urok.pone stani na 13 i togava misli za takiva raboti!

amazonkata
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от mer4eto
    mi moje d avi zvy4i stranno no sym imala dosta gajeta:P i to golemi po na 13.14.16.17 godini 17 mi e bilo nai golqmoto mnoo se haresvahme :P no nego ne go barkashe 4e sym na 11
    are stiga si lagala.ne vsi4ki tuka sme lapeta kato tebe.tiq istorii gi razpravqi na tvoite sau4eni4ki!!!

Guest
    Първо се научи да пишеш правилно, после си разправяй измислиците на ляво и дясно!!!
    Никой, който е на 15 и е ходил със 17 годишно момче, не би се притеснявало за 14 или около тази граница. Камо ли ако си на 11 и да се притесняваш за момче с 3 години по-малко от другото и с 3 по-голямо от теб.
    И по-добре за теб отиди при приятелките си и прави нещата за твоята възраст. Не тези, които ти мислиш, ами наистина правилните! Това че ходиш по кафета, не означава, че е за твоята възраст. Аз съм момиче на 15 и още не го правя, по много основателни причини!
    Айде ходи да се скриеш някъде...!

Guest
    Ей,ти знаеш ли,че момчетата на 14 години много мразят ей таквиз кат тебе дет се правят на много големи!Голямата работа,че си на 11 и си 1.63!Ти се замисли малко,тва,че ходиш по кафета хич не те прави важна,прави те смешна!Ама не,моля ти се,ти като си ходила с 17-годишен,къде падна на 14??Не,цели се в 20 може и да ти се навие!

Фен
    Град
    В мечтите ти :)
    3 години не са никак много обаче ти си на 13.Да беше на 15 той на 18 стаа ама 11 дедазнам...малко странно ми се вижда..ама ако си някой пекано маце, да не приличаш мн мн на 11 и най-вече да нямаш лапешки акъл може да ти излези късмета
    Сънувай,ако ще живееш вечно,живей,ако ще умираш днес!

Цитирай Първоначално написано от amazonkata
    q po-dobre sedni da pro4ete6 nqkoi urok.pone stani na 13 i togava misli za takiva raboti!
    =D> =D>

Фен
    Град
    На 8-мия етаж в една мансарда точно под звездите...
    Абе, аз на 11 години играех с Барбита още... Иначе 3 години разлика не е много, но в тези години, когато се променяме изключително бързо за 1 година, някак си разликата между вас става голяма. Ти си още дете. А и той може още да не е узрял за такива неща. Аз не знам на 11 години какво разбираш под ходене с някое момче. Да се държите за ръчичка и да се цункате от време на време?? Айде първо порастни, има много време докато станеш на 15-16 поне...А това, че си ходила с някой на 17 съм сигурна, че не е истина Просто след няколко годинки ще разбереш колко смешно звучат думите ти сега

Всичко хубаво на този свят си има своя край...

aver4ooo
    Guest
    A we malkata mnogo si me kefi6 sdamo mi prati pic!!!!!PLS

Guest
    Цитирай Първоначално написано от aver4ooo
    A we malkata mnogo si me kefi6 sdamo mi prati pic!!!!!PLS
    [/color][/size][/b] [/quote] [b:9b8a905dc6][size=24:9b8a905dc6][color=brown:9b8a905dc6] [/c

Голям фен Аватара на malko mace
    Град
    edin izmislen sviat...
    По принцип няма проблем,3 години не са много време,но щом си на 11...За възрастните 3г не са много,но за децата и тийнейджърите...Има ооогромна разлика между един на 11 и един на 14!Вярно,че момичетата се развиват с 2г по-бързо от момчетата,но все пак... Само на 11 си,почакай малко,ще ти дойде времето и на теб за гаджета и свалки!!!

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Еми имаш шанс,ама всичко си зависи от теб.И да си развита,това не е гаранция, че ще ти обърне внимание.
    Напълно съм съгласна!

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Ами може и да стане, но не вярвам да е за дълго...не че искам да те отчайвам, но аз на 11 играх на кукли Барби
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

ох божке...до къде стигнахме.11 годишна с 17 годишен
    е сигурно не е бил с тебе само за да те изчука
    хаха
    не че не може да имаш гадже ам мисля че не трябва да се предоверяваш с тези кафета защото кви хора има в днешно време ти е бедна фантазията

ami izvinete ama az poiskah da mi dadete otgovor a ne da obsajdate li4niq mi jivot mnoog sym blagodarna za tova 4e nqkoi dadaha otgovori. taka4e molq vi ne obasajdaite jivota mi se pak toi si e moi i moa da hoda ako shte s 20 godishen se pak e moi problem.prosto toi e malko po osobenno mom4e zatova se pritesnqvam.ina4e za onzi bokluk kadeto hoih na 17 toi e mnogo leko mom4e sqko momi4e moje da go ima ama absolutno sqko.taka4e pls ako iskate davaite otgovori no ne obsajdaite men stava li ?
    AKo DRuGa Te PoGLeDNe, KaJi i Che ShTe RevNuVaM..... AkO Ti KaJe Che Te XaReSVa, I KaJi Che SuShTeSTvuVaM..... AkO PoISka Da BuDe S TeB.. KaJi i Che ShTe q NaMeRQ!!!

ObIcHaM IcO {P}

Повече от фен
    Град
    В неговите сънища!!!
    ami izvinete ama az poiskah da mi dadete otgovor a ne da obsajdate li4niq mi jivot mnoog sym blagodarna za tova 4e nqkoi dadaha otgovori. taka4e molq vi ne obasajdaite jivota mi se pak toi si e moi i moa da hoda ako shte s 20 godishen se pak e moi problem.prosto toi e malko po osobenno mom4e zatova se pritesnqvam.ina4e za onzi bokluk kadeto hoih na 17 toi e mnogo leko mom4e sqko momi4e moje da go ima ama absolutno sqko.taka4e pls ako iskate davaite otgovori no ne obsajdaite men stava li ?
    виж сега колкото и да се дразниш от това което ти казват хората тук...неможеш да оспориш ФАКТА че са прави!Ти си на 11...живота е пред теб...има още много неща с които трябва да се сблъскаш...и повярвай ми критиките тука не целят да те обидят или нещо такова а да ти покажат правилния избор за твоята възраст!!!Не се сърди а помисли над това което всички ти казваме...все пак сме доста по големи от теб и сме преживели много неща за които ти е бедна фантазията...изживей си детството а пък време за гаджета и такива работи ще имаш много!!!Помисли преди да се цупиш...

ami vij sega az prosto poiskah da mi pomognat ne da me napadat si4kite. se pak jivota si e moi mislq 4e az trqabva da resha koga da si hvana gajeta i takia.prosto ne me vle4at detskite igri i si4ko detsko.kakvo da napravq.izliza mi se prosto mi se jivee.kakto se kazva : jivei dnes zashtoto v4era nqma da se varne a ytre moje i da ne doide. prosto az ne sym vinovna 4e ne me vlekat detskite igri i takiva shtyrotii.moje da sym na 11 no ;( mnogo go haresvam tova mom4e prosto en moga da se otkaja ot nego po sqkakaf na4in opitvah no ne stava ;(

ObIcHaM IcO {P}

Повече от фен
    Град
    В неговите сънища!!!
    ami vij sega az prosto poiskah da mi pomognat ne da me napadat si4kite. se pak jivota si e moi mislq 4e az trqabva da resha koga da si hvana gajeta i takia.prosto ne me vle4at detskite igri i si4ko detsko.kakvo da napravq.izliza mi se prosto mi se jivee.kakto se kazva : jivei dnes zashtoto v4era nqma da se varne a ytre moje i da ne doide. prosto az ne sym vinovna 4e ne me vlekat detskite igri i takiva shtyrotii.moje da sym na 11 no ;( mnogo go haresvam tova mom4e prosto en moga da se otkaja ot nego po sqkakaf na4in opitvah no ne stava ;(
    е добре щом е така...пробвай се..само не отивай при него и да му изтърсиш харесвам те..първо поговори с него...поопознай го...и тогава ако трябва го покани на разходка...на кафе или там каквото решиш...но не се прави на супер мацка и тн...просто бъди себе си!!!и си помисли малко за гаджетата с над 3-4 год по големи от тебе-не са препоръчителни....щото ще поискат нещо повече отколкото(надявам се можеш да им дадеш)!!!и все пак си мисля че си още малка за подобни неща,но живота си е твой...поне внимавай с кого се захващаш...да не стане някой гаф и да съжаляваш после!!!

mersi mn za saveta. az sym izlizala s mom4eto mnogo pati toi znae 4e go haresvam i shte vidim kakvo shte stane az nali mnogo dobre go poznavam parvo se spriqtelih s nego sled tova postepenno mu kazah 4e go haresvam. i edna ve4er otforihme tema za sex. az mu kazah 4e sym se razdelila s bivshiq mi po tozi vapros.i toi kaza 4e ako tragnem nqma da me krynka za sex.apak i toi se pak razbira 4e ne sym i mn golqma.i mislq 4e nqma da imame problemi s tazi tema.toi kaza 4e nikoga ne bi poiskal ot men tova osven ako ne sym po golqma.no toi ne tarsi u edno momi4e samo sex zatova go haresvam i kato obshto cqlo vsi4ko mu haresvam na nego. pone znam 4e ne ispolzva momi4etata za li4ni odovolstfiq.

ObIcHaM IcO {P}

Повече от фен
    Град
    В неговите сънища!!!
    mersi mn za saveta. az sym izlizala s mom4eto mnogo pati toi znae 4e go haresvam i shte vidim kakvo shte stane az nali mnogo dobre go poznavam parvo se spriqtelih s nego sled tova postepenno mu kazah 4e go haresvam. i edna ve4er otforihme tema za sex. az mu kazah 4e sym se razdelila s bivshiq mi po tozi vapros.i toi kaza 4e ako tragnem nqma da me krynka za sex.apak i toi se pak razbira 4e ne sym i mn golqma.i mislq 4e nqma da imame problemi s tazi tema.toi kaza 4e nikoga ne bi poiskal ot men tova osven ako ne sym po golqma.no toi ne tarsi u edno momi4e samo sex zatova go haresvam i kato obshto cqlo vsi4ko mu haresvam na nego. pone znam 4e ne ispolzva momi4etata za li4ni odovolstfiq.
    е и да иска се пак е на 14....няма кой знае какъв..инструмент ...ае и после пиши кво е станало(може и на лично съобщение ако искаш)иии внимавай с бъдещите гаджета и....знаеш ми мнението вече!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си