.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София

За учителите и любовта

От скоро ходя с един съученик. Вече сме 12 клас и все се намира някоя даскалка да ни направи някоя тъпа забележка. Нито сме се налегнали в час, нито нищо. Веднъж той си сложи ръката на крака ми и г-жата по литература вика: "Лъчезаре, виждам всичко, дори без да искам". Същата идва при нас и вика: "Целувката е нещо много хубаво, но когато се прави в училищния двор, се губи цялата магия". Та на вас случвало ли ви се е да ви правят забележки за това нещо. От една страна предполагам, че са прави, но от друга ние не правим нищо нередно

Guest
    И да ви правят забележка пука ли ти? нека си мрънкат не им обръщай внимание пък ако почнеш да им обръщаш в училище се дръж сякаш сте просто приятели...

Повече от фен
    знаеш ли колко често ми се е случвало? Няколко пъти даже викат и наще...Остави ги да си злобеят, а ти си прави кефа, да не ти пука от някфа съсухрена спрънджа...

ами постоянно ме мъмрят че сме се натискали с приятелката ми, а всъщност нищо нередно не сме правили... просто прегръдка, целувка... голямата работа станала... ама не ме вълнува особено де :P

slu4vashe mi se min god.. nqkakuv sluh be6e stignal do gospojata po risuvane 4e hodq s mom4e ot drugiq klas... i tq ne vqrvashe kato ni vidq edva si zatvori ustata e ni6to ne kaza.. tazi po himiq ni vidq kak se gushvame vednuj v koridora i vidqh kak mi se usmihna :P tq si be6e gotina nqmam ni6to protiv neq.. i kapaka na vsi4ko be6e u4itelkata po Nemski... vidq me 4e mu pla4a v rucete i doide i po4na nqkakvi "auuu gulub4etata .. " mrun mrun 10 min lekciq i na sledvashtiq den izportila vsi4ko pred negoviq klas

hahahaha daskalite gi e qd 4e se obi4ate ! tolkova sa tupi gorkite... hi4 da ne vi puka OBI4AITE SI SE
    SaMo VrEmEtO MoJe Da RaZbErE KoLkO VaJnA E LuBoVtA !!!

Супер фен
    Не са ни правили забележки,но една даскалка му беше казала,че съм му изпила мозъка и не учел вече
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Цитирай Първоначално написано от strange__
    Не са ни правили забележки,но една даскалка му беше казала,че съм му изпила мозъка и не учел вече
    Хехе, на мен пък ми казаха, че му влияя много добре. Сега поне идва на даскало, преди хич не се вясваше. На мен не ми пука изобщо, но ми е странно дали и при вас правят такива коментари

Мега фен Аватара на koalka
    Еми най-добре да не им обръщате внимание.Леле,късметлийка си ти,че приятелят ти е от училище!

Супер фен
    Град
    Bourgas
    а бе те просто завиждат по тяхното време не е имало такива работи..и за тва не могат да ги приемат ама ко те ебе бее тегли им по една ..да на мен ми се е слу4вало миналата годиан така аз се гу6кам с гаджето и после в 4аса даскалката ми по литература..през вси4ки каза 4е тва дет правя не било хубаво и 4е той ми е завладял мозъка и ся съм си намалила успеха а у...а бе ко ги ебе тях тва не моа разбера мн се нервя
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    Забележки, коментари, глупости, .. Дори да не прариш нищо пак ще намерят за какво да ти правят проблеми. В природата им е

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си