- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- klitoren orgazam?!
iskam da vi popitam dali ste 4uvali za klitoren orgazam....
IzjivqvaI Vseki MIG kaTo PoSlEDen za Da MojE koGaTa dOIdE pOsleDNiqt dA nqMA Za KAkvo Da SAjaLqVash!!!
а, кво е тва бе???
![]()
Let The BEAT Control Your Body
ami...zna4i edna moq pr mi kaza 4e dokato i stimulirat klitora svar6va...ta se pitah za tova
IzjivqvaI Vseki MIG kaTo PoSlEDen za Da MojE koGaTa dOIdE pOsleDNiqt dA nqMA Za KAkvo Da SAjaLqVash!!!
аз да...мога да се похваля че съм го изпитвала.. много е хубаво..но при мен продължава много кратко около 10 секунди(не че съм засичала ама приблизително)
а стига бе!не думай!неможе да бъде!ама как така?!Първоначално написано от malka_sladuranka
ти май нещо ме иронизираш а?Първоначално написано от radito
![]()
не заеби да ви иронизират сички яко бързо цепите бах го ф курветите :Д
не заеби да ви иронизират сички яко бързо цепите бах го ф курветите :Д
razbira se,4e ima klitoren orgazum!Daje ima momi4eta,koito mogat da izpitat samo takuv.
mn qsno 4e ima po4ti vs den daje go izpitvam ot dosta vreme nasam...ot godini moga da kaja dori:P
Боже.. накъде отива този свят..Клиторен оргазъм? хахаах брат ми бил казал:WTF?![]()
Където плюя, там не лижа
kakto kazva edna moq priqtelka :
- O boje, gospodi moi !!!![]()
Облякох черни дрехи върху бялата си душа
за да се слея със сивата безмълвна тълпа.
Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!
TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !
Да ела ще ти докарам такъв!
не бе мацко споко!аз иронизирам авторката!хахаха!Първоначално написано от malka_sladuranka
![]()
dobre de malka_sladuranka q kaji kato si go izpitwala nawlajnqwash li se kato "swyrshish"
естествено че ще се навлажни като свършито само като се възбудиш се навлажняваш а ти да не падаш от марс или си на 7 години
![]()
ейй...ама много сте лошички бе...незнае авторката за това пита..на всеки се е случвало да зададе глупав въпрос...не го е изпитвала...чула го е като понятие и се чуди...нека да и кажем, нали за това сме се събрали тук
браво!много си добричка!Първоначално написано от malka_sladuranka
![]()
![]()