- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Moderated:Единият ми тестит е по-голям,има около него и буца
o6te ot malku ediniq testis mi e po golqm i okolo testisa edno mi e kato an buci li kato nz kvo ne6to kato veni vutre mnogo gadno e no si4ko drugo si e normalno kakvo moje da e nqkoi zn
Moderated by miloto
т.7 от Правилника![]()
->УРОЛОГ
Пич и при мен е така.Ако си ходил при уролог вече кажи какво ти каза.Или някой друг ако е ходил при уролог със същият проблем да каже какво точно са му казали.Първоначално написано от ElMoooo
Щом е по-голям и е "подозрителен" предполагам си ходл при уролог!?Първоначално написано от ElMoooo
Може да бъде както варикоцеле така и хидроцеле. Не може да ти се помогне през интернет нужен си е реален преглед!
Ако ти е от малък така - предполагам Вашите знаят за какво се касае и ако има проблем биха те насочили към правилния специалист. Ако проблема е козметичен - по-добре си стой така!
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
ot maluk m i e taka ne sum hodil na urnlog do sq ne mi e suzdavl problemi ne mi pre4i prosto e gadno
Еми както казаха другите-иди на уролог![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Elmoo, не само твоите топки са несъизмерни. Моите също не са, но това не е проблем. По принцип едната топка(обикновенно лявата) се намира по- надолу от другата(затова като бягаш не се блъскат една в друга).
А това, което е около топката ти са вените и каналите, по които минават сперматозоидите, нали не си мислиш, ч тя стои там просто ей така?
Според мен няма за какво да се притесняваш
Това си е 80% варикоцеле. Иди на уролог, ако е това ще ти направят малка операция. Не се притеснявай, на мен са ми правили, на същия ден си отиваш. Но все пак иди на уролог не стой така.
Отиваш на лекар!
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Може ли да попитам след операция от ходроцеле след колко време мога да правя секс ... благодаря предварително