.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Голям фен Аватара на Iviqna
    Град
    Stranata na 4udesata :Pp

Moderated:Той е с нея, защото не иска да е сам на НГ...

....
    http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!

Фен Аватара на F4ence
    Град
    Varna
    Haha i az bqh v nqkakvi podobni situacii. Ami ako na horizonta ti se otkrie vyzmojnost da trugne6 s nqkoi i toi ti e simpati4n moje da opita6. No ne go pravi za da natrie6 nosa na biv6iq si a prosto za da si dobre ti samata. Spored men biv6iq ti ne te zaslujva 6tom tolkova byrzo te e otpisal. No ako vse pak go obi4a6 istinski moje6 da napravi6 taka: Prosto go pitai dali o6te te obi4a" ako kaje da, kaji mu 4e i ti i iska6 da ste zaedno[ istinata] , ako ti kaje Ne... kaji mu mi hubu i az taka... i mu bii 6uta. Ne mu igrai po svirkata. Uspeh vse pak dano sam ti pomognala pone malko.NO e hubavo vse pak da govori6 s nego. Razgovorite v pove4eto slu4ai mnogo pomagat
    Бъди красив{а} за тези които те мразят, а още по- красив{а} за тези които тe ОбичаТ!!!
    KOGATO MOGA PROSHTAVAM!!!
    KOGATO ISKAM USPQVAM!!!
    KOGATO DOKOSVAM VYZPLAMENQVAM!!!
    KOGATO CELUVAM SGRQVAM!!!KOGATO OBICHAM NARANQVAM!!!

Мега фен Аватара на koalka
    Eми явно му е все тая с кой ще е...поне аз така си го обяснявам.

Голям фен
    И аз си го обяснявам като koalka
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

АБе тая тема ми прозвуча така:

"Той ще се е6е с една на нова година... Аз да си хвана ли некой и аз да се клатя като него ?
    Гост: Мога ли да имитирам секс и така да сваля калорий? Малко скучно ама....
    alexxgold: Калорий? Този да не е някой като Кирил и Методий?

Повече от фен
    Град
    В неговите сънища!!!
    еми...явно му е се тая с кой ще е....щом ти е казал че е тръгнал с нея та да не е сам на нова година...ама все пак ако искаш да си с него погворете и се опитай да се изясните...ама не са големи шансовете явно да те харисва...май и той незнае какво иска
    Не е лошо да се влюбиш...лошо е ако не го признаеш!!!

Цитирай Първоначално написано от ЛуДо_вЛюБеН
    АБе тая тема ми прозвуча така:

"Той ще се е6е с една на нова година... Аз да си хвана ли некой и аз да се клатя като него ?
    ти дори си нямаш идея колко адски много си прав
    чисто и просто...що е то?
    -къпан полицай!

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Лапешка работа Тръгнал с нея, за да не бил сам на Нова година... Явно го харесваш. Ако е така, дано се сдобрите. Ако и той все още те харесва(както ти казва), може да оправите нещата
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Ех хахаха да ти имам приятелките!
    Където плюя, там не лижа

Guest

Re: Moderated:Той е с нея, защото не иска да е сам на НГ...

Цитирай Първоначално написано от VkuS^Na_UstNi
    значи как да започна..ходих с едно момче но по стечение на обстоятествата се скарахме и сега сме само фр но тои още твърди че не е изобщо безразличен към мен... пък да си призная и аз добре но днеска в един канал в mirk тои си чати с една моя фр и и кайа че я обича нз как стана но тя му отговори и аз та така де тръгнаха...званах му и му казах честито и тои вика мерсиии ! само гоп попитах за какво го прави и тои каза :"щом ти не си с мен аз ще сам с друга неиксма на нова година да съм сам" добре но защо трябваше да ми е фр жинаги прави така направо... нз нз !!! та въпроса ми е да тръгна ли с едно др момче или да не правя глупости

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника

Pita6 da pravi6 li gluposti ili da ne pravi6 gluposti, tai li? E, ne e li o4evidno kvo trqbva???

Супер фен
    mi ti ko o4akva6 cql jivot da te 4aka li?

ht-7j
    Guest
    Ne pravi gluposti.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си