- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated:Той е с нея, защото не иска да е сам на НГ...
....
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
Haha i az bqh v nqkakvi podobni situacii. Ami ako na horizonta ti se otkrie vyzmojnost da trugne6 s nqkoi i toi ti e simpati4n moje da opita6. No ne go pravi za da natrie6 nosa na biv6iq si a prosto za da si dobre ti samata. Spored men biv6iq ti ne te zaslujva 6tom tolkova byrzo te e otpisal. No ako vse pak go obi4a6 istinski moje6 da napravi6 taka: Prosto go pitai dali o6te te obi4a" ako kaje da, kaji mu 4e i ti i iska6 da ste zaedno[ istinata] , ako ti kaje Ne... kaji mu mi hubu i az taka... i mu bii 6uta. Ne mu igrai po svirkata. Uspeh vse pakdano sam ti pomognala pone malko.NO e hubavo vse pak da govori6 s nego. Razgovorite v pove4eto slu4ai mnogo pomagat
![]()
Бъди красив{а} за тези които те мразят, а още по- красив{а} за тези които тe ОбичаТ!!!
KOGATO MOGA PROSHTAVAM!!!
KOGATO ISKAM USPQVAM!!!
KOGATO DOKOSVAM VYZPLAMENQVAM!!!
KOGATO CELUVAM SGRQVAM!!!KOGATO OBICHAM NARANQVAM!!!
Eми явно му е все тая с кой ще е...поне аз така си го обяснявам.
И аз си го обяснявам като koalka
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
АБе тая тема ми прозвуча така:
"Той ще се е6е с една на нова година... Аз да си хвана ли некой и аз да се клатя като него ?
Гост: Мога ли да имитирам секс и така да сваля калорий? Малко скучно ама....
alexxgold: Калорий? Този да не е някой като Кирил и Методий?
еми...явно му е се тая с кой ще е....щом ти е казал че е тръгнал с нея та да не е сам на нова година...ама все пак ако искаш да си с него погворете и се опитай да се изясните...ама не са големи шансовете явно да те харисва...май и той незнае какво иска![]()
![]()
ти дори си нямаш идея колко адски много си правПървоначално написано от ЛуДо_вЛюБеН
![]()
чисто и просто...що е то?
-къпан полицай!
Лапешка работаТръгнал с нея, за да не бил сам на Нова година...
Явно го харесваш. Ако е така, дано се сдобрите. Ако и той все още те харесва(както ти казва), може да оправите нещата
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Ех хахаха да ти имам приятелките!
Където плюя, там не лижа
Първоначално написано от VkuS^Na_UstNi
Pita6 da pravi6 li gluposti ili da ne pravi6 gluposti, tai li? E, ne e li o4evidno kvo trqbva???
mi ti ko o4akva6 cql jivot da te 4aka li?
Ne pravi gluposti.