.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    майка
    Guest

какво да правя

Имам дъщеря,която изобщо не ме слуша за нищо.Даже и съвети не иска,казва ми че всичко знае.На 20 години е,но ходи с един,който е охрана и е много прост иска да ме накара насила да го харесвам,кажете какво да правя,как да я накарам поне съвети да и давам?

Guest

Re: какво да правя

Цитирай Първоначално написано от майка
    Имам дъщеря,която изобщо не ме слуша за нищо.Даже и съвети не иска,казва ми че всичко знае.На 20 години е,но ходи с един,който е охрана и е много прост иска да ме накара насила да го харесвам,кажете какво да правя,как да я накарам поне съвети да и давам?
    Am.. hah tova me zaintriguva.. 1 kakvo pravi maika v sait za teenove. 2 zashto ni pitash za dyshterq ti- ta tq e na 20 i ne e teen. A i ostavi q sled kato na neq i haresva tozi, a na tebe ne i sled kato ti si ubedena che toi e takyv (i ako naistina e) ostavi q da se opravq sama... A ako toi q razocharova i tq doide da ti se oplakva q ostavi i i kaji che sama si e vinovna sled kato ne e iskala da te poslusha...

Фен Аватара на SaSeTo
    Град
    Broken HearTs sTreeT - SomewHere In THe Dark siDe
    И аз мисля,че е добре да я оставиш да прецени сама,и все пак ако ти си права - тя рано или късно ще го разбере
    True frienDs are HarD To finD,HarDer To Leave anD ImPo$sIBLe To forGeT

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Am.. hah tova me zaintriguva.. 1 kakvo pravi maika v sait za teenove. 2 zashto ni pitash za dyshterq ti- ta tq e na 20 i ne e teen. A i ostavi q sled kato na neq i haresva tozi, a na tebe ne i sled kato ti si ubedena che toi e takyv (i ako naistina e) ostavi q da se opravq sama... A ako toi q razocharova i tq doide da ti se oplakva q ostavi i i kaji che sama si e vinovna sled kato ne e iskala da te poslusha...
    И това не е решение, може да съм на 16, но никога не бих изоставила дъщеря си да си " троши главата " сама... Все пак и е майка и я е грижа за дъщеря и, нали така?
    ====
    Дъщеря Ви е доста твърдоглаво момиче, да не би да е от рогатите зодии... това е шега Сега сериозно, доста трудно ще накарате дъщеря си да приема съветите, късно е вече за да се променя характера, вероятно дъщеря Ви ви няма достатъчно довери, а доверието се гради от ранна възраст...
    Не бъдете нейна майка за известно време, бъдете нейна приятелка...
    Опитейте се да я разберете, Вие сте минали по този път и можете да се върнете назад, а тя не е минавал по Вешия и не може да Ви разбере...
    Има начин...

So, so you think you can tell
    Heaven from Hell
    Blue skies from Pain
    Can you tell a green field
    From a cold steel rail?
    A smile from a veil?

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    MIslq 4e e dostat4no golqma za da vzema sama re6eniqta si...a za da ne iska da priema saveti ot teb zna4i 4e ste si izgubili doverieto opitai se da go vazvarne6
    Uspex

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    не ходиш ти с него, че да трябва непременно да го харесваш
    а и мнението ти тук е излишно... тя е достатъчно голяма, за да си взима решенията сама, и да искаш не можеш да се бъркаш
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Супер фен
    щом тя е на 20..ти 100% минаваш 40..а пишеш в тийн сайт-странно!
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    tova 100% e e*avka nemoje edna jena na okolo 40 godini da se izkazva po tozi nachin .

Повече от фен
    омг някой да ме ощипе бързо!!! Доживяхме момента в който майките искат помощ за порасналите си деца...

Ако това верно не е някаква ебавка, то никой не може да ти помогне. Тя ти е дъщеря от 20 години, ти си я познаваш най-добре. Още повече, че вече е достатъчно голяма да прави каквото иска и намесата ти ще е просто излишна...

Тя е пълнолетна вече...пак имаш право да я съветваш но вече е официално самостоятелен човек, така, че не бива да и се месиш в живота. И за бога....вече е голяма остави я да си прави каквото иска.

Я дай снимка да дъщеря си, една от лична карта и една в цял ръст по баснки. Може и да и помогна.
    „Има две неща: наука и предубеденост; науката създава познание, а предубедеността — невежество.“

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност

пусни я ан произвола на съдбата и ще видиш как рано или късно ще се върне под полата на мама

Фен Аватара на Basketball
    Град
    Добрич
    Ima 18 godini .. Zashto prosto ne q ostawish tq da kara jivota si napred?Bez pomosht ot teb?Do sega bi trqbwalo da si i pomognala psiXicheski,weche e kysno..Prosto si kaji tvoeto mnenie po wyprosa..I q ostawi da si kara jivota napred i nikoga nazad.
    Изморен съм да бъда, какъвто ти искаш да бъда чувствайки се толкова обезверен под повърхността. Не знам какво очакваш от мен. Тласкаш по принуда аз вървя по твоите стъпки.Всяка стъпка, която направя е поредна грешка за теб...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си