.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27
    masturbate f
    Guest

Опитва ли ли сте?

моми4енца искам да знам дали сте пробвали да мастурбирате като си вдигате праш4иците нагоре,не е ли готино ааа да ви се впиват в путето и харесва ли ви? как по др на4ин се самозадоволявате? искам д знам за девствените моми4ета как го праят нека пишат такива кефи ли ви да си търкате путето в стената или да намажете няква повърхност със сапун и пак да се търкате..,мм? пишете кво оби4ате...обяснете по-подробно.

Голям фен

Re: Опитва ли ли сте?

Цитирай Първоначално написано от masturbate f
    моми4енца искам да знам дали сте пробвали да мастурбирате като си вдигате праш4иците нагоре,не е ли готино ааа да ви се впиват в путето и харесва ли ви? как по др на4ин се самозадоволявате? искам д знам за девствените моми4ета как го праят нека пишат такива кефи ли ви да си търкате путето в стената или да намажете няква повърхност със сапун и пак да се търкате..,мм? пишете кво оби4ате...обяснете по-подробно.
    По твоята логика , от най-малкото нещо момичетата мастурбират , пък и аз като видя прашки дигнати по-нагоре , отколкото трябва да са , хващаме с някой приятел и теглим нагоре колкото можем -> в тази ситуация би ли мастурбирала

*aDDicTeD To КюЧек `n` вОдКа *

Guest
    awe ti si golqm izvratenqk

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    awe ti si golqm izvratenqk
    Аз ли ве.........
    Просто ти казвам как наказвам опита на някои момичета да се правят на това , което не са !

masturbate f
    Guest
    c0ca1na не съм си и помисляла да се праа на нешо дет не съм споделям си ко ме кефи и о4аквам тва и от дугите факт е че се възбуждам лесно и ко?? грехота ли е? айе сега пишете.

Голям фен
    c0ca1na не съм си и помисляла да се праа на нешо дет не съм споделям си ко ме кефи и о4аквам тва и от дугите факт е че се възбуждам лесно и ко?? грехота ли е? айе сега пишете.
    не съм казал конкретно за теб , ами говорех какво причинявам на някоя приятелка като си "качи прашките на ушите" , пък и в това че се възбуждаш лесно няма нищо лошо......ай преди да ме ядеш чети

masturbate f
    Guest
    олеле ама аз съсем друо нешо имам предвид не да се носи с качени прашки ТИ ПРАЙШ ЛИ РАЗЛИКАТА c0ca1na ми да си ги дигаш кат се възбудиш аа? огрмомна е туй не значи да си дигаш прашките принципно-адски грозно е ми кат се възбудиш да си ги впиеш 4е охх..айде 4акам моми4етата да пишат е ак0 искаш и ти де c0ca1na 4е с тебе май най мн си говорим

Голям фен
    олеле ама аз съсем друо нешо имам предвид не да се носи с качени прашки ТИ ПРАЙШ ЛИ РАЗЛИКАТА c0ca1na ми да си ги дигаш кат се възбудиш аа? огрмомна е туй не значи да си дигаш прашките принципно-адски грозно е ми кат се възбудиш да си ги впиеш 4е охх..айде 4акам моми4етата да пишат е ак0 искаш и ти де c0ca1na 4е с тебе май най мн си говорим
    Ще си чакаш да ти пишат ....... те тука носят всичките от килотите на баба или ходят без бельо

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Аз пък си мисля, че той няма личен опит от точното усещане при женското мастурбиране.
    Иначе ръце и под душа евентуално. Не съм много изобретателно, защото го правя колкоо да се задоволя за момента, а въображението ми работи, когато съм с приятеля ми.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от shadow4e
    Аз пък си мисля, че той няма личен опит от точното усещане при женското мастурбиране.
    Иначе ръце и под душа евентуално. Не съм много изобретателно, защото го правя колкоо да се задоволя за момента, а въображението ми работи, когато съм с приятеля ми.
    Както сама разбра , факта че нямам опит неозначава че немога да подскажа на момичето , че ходите без бельо ....... пък и в твоя пост няма нищо за прашки (а тя за това питаше)

Град
    София
    Да,де,ама тя искаше да си дискутирате за усещането и кога е по-хубаво
    А иначе аз без прашки не излизам и не ходя дори вкъщи но и те не влизат в мастурбирането Прашките са ми най-удобното долно бельо и любимото имам доста чифтова Но само до там, за мастурбирането си има други неща.
    А иначе като съвет някои момичета предпочитат с края на чаршафа си.

masturbate f
    Guest
    ако 4етете внимателно темата ми НЕ СЪМ говорила само за прашки,тва беше една от то4ките за дискусия.ама c0ca1na го превърна в заглавие-идеята ми е как девствените моми4ета оби4ат та се задоволяват пфф толко ли е сложно ихх

Кфа дискусия, кфи прашки. Тва мастурбирането е лично нещо, се 1 да питаш момчетата като мастурбират как по точно си дърпат пишките, под какъв ъгъл??Това въобще не е твоя работа ...
    Където плюя, там не лижа

Егати извъртеняците има в тоя форум...
    По темата: Ти мазохист/мазохистка ли си?

Ми момиче щом ти е кеф пробай и с бормашината ;]
    Don't hate the player , hate the GAME!

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Какво влизате някои хора в този форум, като НЕ САМО ви е срам да отговорите на въпроса на момичето, но и смятате самото дискутиране за извратено?! Не намирам нищо странно в темата и не е по-"извратена" от това "какви пози ще ми препоръчате"!

(иначе не мога да дам мнение, някак си не съм момиче ^^)
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

masturbate f
    Guest
    само не мога да разбера що някои хора се праят на интересни и ми говорят тука глупости ами ок аз ше приема 4е вий сте някви без4увстени и -Delicious- кво срам те е да споделиш какво правиш ти ли оуу колко ли4на тема засегнах извини ме и си4ки които пишат подигравателно в темата явно нищо не разбират..както и да е,о4аквах отговори а полу4их само бесмислици.

Голям фен
    Град
    Бургас
    амии аз предпочитам просто с пръстчета по бързо става и повече ми харесва.. това с прашките не е лоша идея ако искам да разнообразя ще пробвам
    Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P

Град
    София
    Аз не съм девствена. Но дали ще е девствено или не няма значение в съветите, просто няма да ти се дават съвети да си вкарваш дезодоранти или такива неща.
    Аз ти казах пробвай с душа /ако не си/.

Ами аз съм си традиционалиска и пръстчетата ми стигат.
    Но ако това с пашката ти харесва може да пробваш и с някакъв студен предмет, дръжка на вилица или лъжица промерно. Ако ги притиснеш където трябва и с подходяща сила носят доста голяма наслада.

The principles of lust are burned in your mind
    do what you want, do it until you find love...

Повече от фен
    Град
    царството на сенките
    Цитирай Първоначално написано от shizzle
    Какво влизате някои хора в този форум, като НЕ САМО ви е срам да отговорите на въпроса на момичето, но и смятате самото дискутиране за извратено?! Не намирам нищо странно в темата и не е по-"извратена" от това "какви пози ще ми препоръчате"!

е какво те бърка кажи си ти как го правиш търкаш ли си дупарлягата или не?
    хуя избирач не е ебач!
    за корав уй лайнян гъз няма!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=71073

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ачката

На въпроса се отговаря задължително с отговор! ТИ СИ ШИЗЪЛ ВСИЧКИ ТЕ СЛУШАМЕ!

Голям фен Аватара на ultra
    Град
    В нас!

Re: Опитва ли ли сте?

Мнооо си кух/а.
    Като ми се врежат прашките единсвено да ми се прижули задника и цялата ми цепка,друго не ми става.Хубаво пък абсурд!!!
    Освен да си начеша гърба,когато ме сърби и не мога да стигна мястото-само тогава ползвам някой ръБ (хаха като магаретата)
    А това със сапуна изби рибата
    Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Цитирай Първоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
    Цитирай Първоначално написано от ачката

На въпроса се отговаря задължително с отговор! ТИ СИ ШИЗЪЛ ВСИЧКИ ТЕ СЛУШАМЕ!
    С ДВЕ РЪЦЕ Е НАЙ-ДОБРЕ!! (C) Филип Иванов
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

ми преди с пръстче и под душа но вече не ми се налага самичка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си