- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- edno vypros4e za frenskata
Az sym na 15,a priqtelqt mi na 17.Ne sme pravili sex,no kogato mu pravq frenska,toi svyr6va na vtorata minuta(obiknoveno me kazva koga 6te svyr6i,az spiram i sled 5-6 sekundi toi svyr6va).Haresva mi da mu pravq frenska,no tolkova li e vyzbujda6to?I kakvo v use6taneto ili neznam koe po-to4no vyzbujda tolkova mom4etata?
mi kak 6a ne e vazbujda6to se pak mu lapa6.l.
kakvo mu e vazbujda6toto na sexa?
Секса възбужда.. не мое да бъде![]()
Ми нормално е всеки е различен, все пак му правиш френска, пък кой знае може от техниката да е..![]()
спокойно следващия път му направи две свирки да видиш как ще му викаш на втората кога ще сжършиш че ми се схвана ченето....Първоначално написано от viki^the6best
![]()
![]()
![]()
хуя избирач не е ебач!
за корав уй лайнян гъз няма!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=71073
Когато на света се роди първия хермафродит тогава го питай каква е разликата между мъжката и женската възбуда - той ще знае най-добре. До тогава си чакай!Първоначално написано от viki^the6best
Я пробвай пак! Защоп беше тази предисторийка?
А както каза една приятелка...искам да съм момче за един ден, за да видя какво ви харесва![]()
A SAMO da popitam priqtelq ti koito e na 17 vodil li e do sega polov jivot i kolko opiten e ako da[/quote]
да...и аз съм се чудела на кой му е по-готино на мъжа или жената...ама нищо не измислихПървоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
само знам че като си бъркам в ухото на ухото му е по-готино от на пръста
![]()
Ами като толкова се чудиш кво му харесва на приятеля ти следващия път когато правите орална любов му кажи тои да прави на теб и тогава ще разребеш кое му е якото.А когато започнете да правите секс ще ти се изясни кое е възбуждащото![]()
![]()