.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    viki^the6best
    Guest

edno vypros4e za frenskata

Az sym na 15,a priqtelqt mi na 17.Ne sme pravili sex,no kogato mu pravq frenska,toi svyr6va na vtorata minuta(obiknoveno me kazva koga 6te svyr6i,az spiram i sled 5-6 sekundi toi svyr6va).Haresva mi da mu pravq frenska,no tolkova li e vyzbujda6to?I kakvo v use6taneto ili neznam koe po-to4no vyzbujda tolkova mom4etata?

Guest
    mi kak 6a ne e vazbujda6to se pak mu lapa6.l.

Guest
    kakvo mu e vazbujda6toto na sexa?

Секса възбужда.. не мое да бъде
    Ми нормално е всеки е различен, все пак му правиш френска, пък кой знае може от техниката да е..

Повече от фен
    Град
    царството на сенките

Re: edno vypros4e za frenskata

Цитирай Първоначално написано от viki^the6best
    Az sym na 15,a priqtelqt mi na 17.Ne sme pravili sex,no kogato mu pravq frenska,toi svyr6va na vtorata minuta(obiknoveno me kazva koga 6te svyr6i,az spiram i sled 5-6 sekundi toi svyr6va).Haresva mi da mu pravq frenska,no tolkova li e vyzbujda6to?I kakvo v use6taneto ili neznam koe po-to4no vyzbujda tolkova mom4etata?
    спокойно следващия път му направи две свирки да видиш как ще му викаш на втората кога ще сжършиш че ми се схвана ченето....
    хуя избирач не е ебач!
    за корав уй лайнян гъз няма!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=71073

Guest

Когато на света се роди първия хермафродит тогава го питай каква е разликата между мъжката и женската възбуда - той ще знае най-добре. До тогава си чакай!

Мега фен Аватара на koalka
    Еми явно да.

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Я пробвай пак! Защоп беше тази предисторийка?
    А както каза една приятелка...искам да съм момче за един ден, за да видя какво ви харесва

A SAMO da popitam priqtelq ti koito e na 17 vodil li e do sega polov jivot i kolko opiten e ako da [/quote]

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София

Цитирай Първоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
    Когато на света се роди първия хермафродит тогава го питай каква е разликата между мъжката и женската възбуда - той ще знае най-добре. До тогава си чакай!
    да...и аз съм се чудела на кой му е по-готино на мъжа или жената...ама нищо не измислих само знам че като си бъркам в ухото на ухото му е по-готино от на пръста

Ами като толкова се чудиш кво му харесва на приятеля ти следващия път когато правите орална любов му кажи тои да прави на теб и тогава ще разребеш кое му е якото.А когато започнете да правите секс ще ти се изясни кое е възбуждащото

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    bravo na tebe

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си