.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: поза

Guest

поза

Момче съм и съм девствен.Решил съм да сложа край на това и да го направя .. и се чудя в каква поза да съм .. отгоре или отдолу.Целта на въпроса е да разбера коя от двете пози ще е по удобна за първия път .. коя ще ме накара да свърша по-бързо и така нататъка..

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    задна
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Голям фен

Re: поза

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Момче съм и съм девствен.Решил съм да сложа край на това и да го направя .. и се чудя в каква поза да съм .. отгоре или отдолу.Целта на въпроса е да разбера коя от двете пози ще е по удобна за първия път .. коя ще ме накара да свърша по-бързо и така нататъка..
    Поза -> как падне , защото е смешно предварително да си уточнил тези детайли , секса е инпулс не изпит по литература (да зубриш всичко) ........ така че го направи както ти е яко !

*aDDicTeD To КюЧек `n` вОдКа *

Цитирай Първоначално написано от ninsy
    задна
    Гост: Мога ли да имитирам секс и така да сваля калорий? Малко скучно ама....
    alexxgold: Калорий? Този да не е някой като Кирил и Методий?

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Съгласен съм, че трябва просто да оставиш на момента. То зависи и от габаритите ви, обстановката, опитност и т.н. и т.н.

Но два общи съвета:

Ако момичето е опитно, остави я да е отгоре - аз лично така свършвам по-бавно.

Ако момичето е неопитно - остави на нея да избере. Все пак, нея ще я боли, не теб!
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Голям фен
    Град
    Бургас
    ами тъй като все още не си правил секс не можем да ти кажем в коя поза ще ти е по хубаво и по бързо ще свършиш. аз мисля че на момчетата им е по хубаво на задна или момичето да е отгоре , но и те да са отгоре също не е зле , защото са някак си властни.. но пози хиляда.. ако момичето и то е девствено мисля че ще е по добре тя да е отдолу , защото по лесно влиза ( и по бавно свършваш..) , но трябва да си доста внимателен. ако тя си мисли че няма да си може да иска тя да е отгоре да контролира. абее общо взето си е индивидуално и няма какво да мислите , както другите казаха "както дойде"
    Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P

Голям фен
    Град
    trqvna
    остави момичето да е отгоре в случей че знае какво прави де ако не и и да си отгоре ще се справиш

Guest

Мисионерска, ако и тя е девствена. За другото просто я питай как го обича - някой го предпочитат горещо

AMAH`oT`KypBu
    Guest

Цитирай Първоначално написано от c0ca1na
    Поза -> как падне , защото е смешно предварително да си уточнил тези детайли , секса е инпулс не изпит по литература (да зубриш всичко) ........ така че го направи както ти е яко !
    Да, наистина секса е иНпулс, пич...ше знайш...:>

ми по принцип ако момичето с което ще го направиш не е девствена значи може и ездачка,но ако и тя е девствена е по добре мисионерската.а задна е мн хубаво но нз дали е подходащо за 1 път

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от l@zur
    aman ot tapi temi !!!!!!!!!
    spokoino ne e 1-vata nito shte e poslednata...trqbva da se svikva

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си