Исках да споделя с някой за,тези мои чувства към едно момиче,и да ми кажете какво да направя...
Значи познаваме се още от осми клас,но започнахме да се опознаваме по-добре чааак в 9клас. Говорехме много,започнахме да ставаме все по-добри и по-добри приятели. Но виж ти,аз започнах да я приемам не просто като приятелка(сещате се)! Веднъж тя ми призна,че съм й най-добрия приятел и незнае какво ще прави,ако ме няма...
Понеже чувствата толкова напираха в мен,реших да й кажа, че съм влюбен в нея,както и всичко останало,което чувствам! А тя ми каза,че й трябва време...
Но вече с всеки изминал ден сякаш любовта ми става по-силна от предишния.Когато съм далеч от нея не съм същия! Искам да ми обръща внимание,но понякога стават гафчета и просто незнам какво да правя!Когато отношенията ни не са на 100%(макар,че не сме се карали) почва да ме боли толкова много,сякаш някой е стоварил 2 тона върху гърдите ми! Постоянно съм в страх един ден как ще ми отговори,страх ме е за мн неща!
Опитвам се по всякакъв начин да й покажа,колко много значи за мен(бихте се учудили какви) !
Моля кажете как да се справя с това...