- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- " padam si po narkomani trevomani heitari rapari.... &q
за теб някой метъл е лошо момче а за други рапърът е всеки си има вкус \Първоначално написано от Cherno_Kote
/
Леле , мръсните некъпани трейвъри,скейтъри и хекъри дет ги гледам всеки божи ден окупирали пейките край НДК са мн неприятна гледка...а пък повечето момичета дето са с тях са доста рядко срещани крокодили. Сред тия момичета се срещат и калифорнийски алигатори със остра и неприятна миризма на мърша![]()
lolololПървоначално написано от DitmataMC
Мен в темата ме дразни това, че повечето момичета, които скандират "падам си по лоши момчета" изобщо не разбират нищо по темата и си лягат с пикльовци-позьори!
Като си падате по лоши, метнете се на някой скинър! Там е най-малък шансът да попаднете на "фенче". Освен това, ако смятате сегашния бълвоч, дето слушат ламерчетата за рап.. Много яко сте в заблуда, пичове! Добрият стар рап е маса underground и под "underground" нямам предвид комерсиалните лайна, дето слушате по mtv и подобните масмедии, а малки, изолирани секти от истински почитатели.
Но момичетата поначало не се славят с добро далечно зрение, нито пък виждат добре на тъмно. Какво да се прави, еволюция. Като ви удари миризмата на некъпано в носа, като ви причернее пред очите и почнете да си фантасмогирате за момчето с вас това, което той НЕ Е.. Е, усещането би трябвало да е сравнително приятно. То си има доста сложни BDSM техники за правене на секс при ниско кръвоснабдяване на мозъка![]()
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Momiche ti dobre li si ?
Изморен съм да бъда, какъвто ти искаш да бъда чувствайки се толкова обезверен под повърхността. Не знам какво очакваш от мен. Тласкаш по принуда аз вървя по твоите стъпки.Всяка стъпка, която направя е поредна грешка за теб...
като видя тази част, този вид хора или общност първото което правя е да се спуквам от смяхПървоначално написано от AmOr~E~MoRt
И на малоумните не им пука за нищо. А ако "простеещите" те привличат.. Нали знаеш какви изводи си правим?Първоначално написано от XXX_f
![]()
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Tq iska6e da kaje 4e maloumnite momi4eta si padat po kreteni, koito vur6at gluposti i kakto e vseizvestno po golqmata 4ast ot momi4etata sa izklu4itelno elementarni, koeto zna4i 4e po golqmata 4ast ot momi4etata si padat po naduti idioti.Първоначално написано от shizzle
mene lme kefat lo6ite momi4eta!!!!!!!!!
XXX_f написа:
Spored men dosta momicheta si padat po takiva momcheta, zashtoto na mom4etata ne im puka za nishto pravqt si kakvoto iskat nqmat griji, prosteqt....veselqt se po nqkakuv osoben nachin.Mojebi tova e prichinata
\/
Naistina si ima golqma razlika m/u "lo6ite mom4eta" i posrani drisliuvci, koito se pravqt, 4e sa mnogo otvoreni.![]()
Men me kefeha "lo6ite mom4eta" predi, oba4e sq predpo4itam po mili i svestni mom4eta, na koito im puka za men.![]()
![]()
майка има ше еба на тия лоши момчета
opredeleno nikoi ne go kefat oniq drogirani ligliovci i govorq konkretno za lo6ite mom4eta koito poprincip ne obry6tat vnimanie kogato gi zaglejdat i t.n. a i da se popravq padam si (meko kazano - vliubena sym ) v edin rapar i ve4e polovin godina se 4udq za6to, o6te tolkova si biq glavata za6to go zarqzahПървоначално написано от l0liTa
![]()
![]()
no kakrto se kazva ocenqva6 ne6to kogato go zagubi6 .. a otnosno temata .. po moi li4ni nabliudeniq i precenka moga da kaja 4e "lo6ite mom4eta" ne sa tolkova lo6i i opredeleno im puka za horata okolo tqh bilo to gadje ili prosto priqtel .. no hey ne vsi4ki nose6ti 6iroki dynki sa takiva, ostanalite sa prosto poziori koito moje6 da vidi6 v nqkoi 4alga klub na nqkolko 4a6ki da igraqt kiu4eci
vyprosa mi be6e za6to hubavi momi4eta s vyzmojnosti si padat po takiva koito ne si struvat ili prosto ne im obry6tat vnimanie, i sa naviti doroi samo za edna ve4e... no qvno az ne sym se izrazila kakto trqbva zakoeto syjalqvam i hey tova 4e slu6am vsi4ki raznovidnosti na metala ne zna4i 4e sym zakleta metalistka i btw mike shinoda rapira
![]()
![]()
This is my December
This is my time of the year
This is my December
This is all so clear
This is my December
This is my snow covered home
This is my December
This is me alone
Позволя ми да се усъмня, че си слушала какъвто и да е качествен метъл, че да казваш, че майк шинода те кефи. Просто.. Нямаш право! Метълът в мен е жестоко обиден!![]()
А това, че женския род сте заблудени и си падате по позьори.. на всички ни е ясноХубаво е, че си падам по момичета, дето са в час ^^
аз нема да си легна с тея дваматаПървоначално написано от AmOr~E~MoRt
нито пък с тия
![]()
в България за съжаление има смао позйори няма истински рапътиина4е истинските са яки
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Как да ви го кажа.. Рапърите не са "лоши момчета" Пробвайте някой индъстриъл, да кажем, да не давам примери с метъли, че ще ми кажат, че съм пристрастен ^_^Първоначално написано от pampers
=D>Първоначално написано от DitmataMC
![]()
![]()
In Search Of Sunrise 7 Asia
Повечето говорим лоши неща за тея така наречени "гъзари", отчасти и защото им завиждаме и искаме понякой път да сме като тях. Всъщност голяма част от болшинството "лоши" момчета така или иначе след като завършат обикновено даскало и нищо не става от тях и стават "пропаднали" хора. Аз съм на мнение че всичко си има своя чар, но до определен момент. Тея който са интересни в тинейджърските си години, вероятно като зрели хора...нищо не става от тях. Всичко е относително, важното е с тоя човек да имаш бъдеще, а не само трева и бой
Да, тук в България наистина няма истински рапъри, вижте в Щатите...има разлика с тея нашите келеши нали ?
токио хотелката я скивай ква снимка мога и аз да ис ложа в подписа
![]()
Чакай малко - скейтъри и "лоши момчета" са доста далеч едно от друго. Скетбордьорите са мамини момченца с пишки в устата, лошите момчета са друга порода типажи.Първоначално написано от AmOr~E~MoRt
![]()
2т. системно
О, да, точно им завиждаме на гъзарите! Има други съб-култури, при които се поддържа добра лична хигиена, изисква се висока интелигентност и пак са "лоши момчета". Много по-готино (и по-трудно) е да си елитно зъл. (хах, какво пусна съквартирантът -> Rammstein - Benzin) Или поне аз поддържам тази позиция. В групичките на елитно злите не съм срещал лайна както при гъзарчетата.Първоначално написано от drR
http://www.vbox7.com/play:1775ab6c
Еккато бехме деца направихме тоя мега хит, не ме е срам да си призная че сме супер хипер-хопер-и.
2т. системно
супер хип-хоперски-мега-мупер-хупер-дупер як текст сте съчинили. браво ооо бравооо