.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 129
    Голям фен
    Град
    trqvna
    Цитирай Първоначално написано от Cherno_Kote
    raparite ne sa lo6i mom4eta! te za ligavi kato se kaje lo6o mom4e az si predstavqm nqkav heavy metalist na motor s tatoos-i po cqloto tqlo nqkvo obi4ki po ezika vejdite i tn tva e qko da ama rapar... te za kompleksari ne heitari
    за теб някой метъл е лошо момче а за други рапърът е всеки си има вкус \/

Леле , мръсните некъпани трейвъри,скейтъри и хекъри дет ги гледам всеки божи ден окупирали пейките край НДК са мн неприятна гледка...а пък повечето момичета дето са с тях са доста рядко срещани крокодили. Сред тия момичета се срещат и калифорнийски алигатори със остра и неприятна миризма на мърша

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Цитирай Първоначално написано от DitmataMC
    Леле , мръсните некъпани трейвъри,скейтъри и хекъри дет ги гледам всеки божи ден окупирали пейките край НДК са мн неприятна гледка...а пък повечето момичета дето са с тях са доста рядко срещани крокодили. Сред тия момичета се срещат и калифорнийски алигатори със остра и неприятна миризма на мърша
    lololol

Мен в темата ме дразни това, че повечето момичета, които скандират "падам си по лоши момчета" изобщо не разбират нищо по темата и си лягат с пикльовци-позьори!

Като си падате по лоши, метнете се на някой скинър! Там е най-малък шансът да попаднете на "фенче". Освен това, ако смятате сегашния бълвоч, дето слушат ламерчетата за рап.. Много яко сте в заблуда, пичове! Добрият стар рап е маса underground и под "underground" нямам предвид комерсиалните лайна, дето слушате по mtv и подобните масмедии, а малки, изолирани секти от истински почитатели.

Но момичетата поначало не се славят с добро далечно зрение, нито пък виждат добре на тъмно. Какво да се прави, еволюция. Като ви удари миризмата на некъпано в носа, като ви причернее пред очите и почнете да си фантасмогирате за момчето с вас това, което той НЕ Е.. Е, усещането би трябвало да е сравнително приятно. То си има доста сложни BDSM техники за правене на секс при ниско кръвоснабдяване на мозъка
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    Spored men dosta momicheta si padat po takiva momcheta, zashtoto na mom4etata ne im puka za nishto pravqt si kakvoto iskat nqmat griji, prosteqt....veselqt se po nqkakuv osoben nachin.Mojebi tova e prichinata

Фен Аватара на Basketball
    Град
    Добрич
    Momiche ti dobre li si ?
    Изморен съм да бъда, какъвто ти искаш да бъда чувствайки се толкова обезверен под повърхността. Не знам какво очакваш от мен. Тласкаш по принуда аз вървя по твоите стъпки.Всяка стъпка, която направя е поредна грешка за теб...

Guest

Re: " padam si po narkomani trevomani heitari rapari...

Цитирай Първоначално написано от AmOr~E~MoRt
    stranno e 4e nqkoi momi4eta (dori i az 6totu imam slabost kym rapari ) namirat takiva mom4eta za dosta sexy... izkazvaneto e na edna izkliu4itelno gotina macka ot sf i me nakara da se zamislq za "lo6ite mom4eta" i za6to imat takova vliqnie nad nqkoi ot nas ".... i bih si legnala s takova mom4e bez da mi puka ot posledstviqta" (prodyljenie na izkazvaneto)
    като видя тази част, този вид хора или общност първото което правя е да се спуквам от смях

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от XXX_f
    Spored men dosta momicheta si padat po takiva momcheta, zashtoto na mom4etata ne im puka za nishto pravqt si kakvoto iskat nqmat griji, prosteqt....veselqt se po nqkakuv osoben nachin.Mojebi tova e prichinata
    И на малоумните не им пука за нищо. А ако "простеещите" те привличат.. Нали знаеш какви изводи си правим?
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от shizzle
    Цитирай Първоначално написано от XXX_f
    И на малоумните не им пука за нищо. А ако "простеещите" те привличат.. Нали знаеш какви изводи си правим?
    Tq iska6e da kaje 4e maloumnite momi4eta si padat po kreteni, koito vur6at gluposti i kakto e vseizvestno po golqmata 4ast ot momi4etata sa izklu4itelno elementarni, koeto zna4i 4e po golqmata 4ast ot momi4etata si padat po naduti idioti.

T-Bone
    Guest

az sam rapar

mene lme kefat lo6ite momi4eta!!!!!!!!!

T-Bone
    Guest

.

XXX_f написа:

\/

Град
    Varna
    Naistina si ima golqma razlika m/u "lo6ite mom4eta" i posrani drisliuvci, koito se pravqt, 4e sa mnogo otvoreni.
    Men me kefeha "lo6ite mom4eta" predi, oba4e sq predpo4itam po mili i svestni mom4eta, na koito im puka za men.

Guest
    майка има ше еба на тия лоши момчета

Цитирай Първоначално написано от l0liTa
    Naistina si ima golqma razlika m/u "lo6ite mom4eta" i posrani drisliuvci, koito se pravqt, 4e sa mnogo otvoreni.
    Men me kefeha "lo6ite mom4eta" predi, oba4e sq predpo4itam po mili i svestni mom4eta, na koito im puka za men.
    opredeleno nikoi ne go kefat oniq drogirani ligliovci i govorq konkretno za lo6ite mom4eta koito poprincip ne obry6tat vnimanie kogato gi zaglejdat i t.n. a i da se popravq padam si (meko kazano - vliubena sym ) v edin rapar i ve4e polovin godina se 4udq za6to, o6te tolkova si biq glavata za6to go zarqzah no kakrto se kazva ocenqva6 ne6to kogato go zagubi6 .. a otnosno temata .. po moi li4ni nabliudeniq i precenka moga da kaja 4e "lo6ite mom4eta" ne sa tolkova lo6i i opredeleno im puka za horata okolo tqh bilo to gadje ili prosto priqtel .. no hey ne vsi4ki nose6ti 6iroki dynki sa takiva, ostanalite sa prosto poziori koito moje6 da vidi6 v nqkoi 4alga klub na nqkolko 4a6ki da igraqt kiu4eci vyprosa mi be6e za6to hubavi momi4eta s vyzmojnosti si padat po takiva koito ne si struvat ili prosto ne im obry6tat vnimanie, i sa naviti doroi samo za edna ve4e... no qvno az ne sym se izrazila kakto trqbva zakoeto syjalqvam i hey tova 4e slu6am vsi4ki raznovidnosti na metala ne zna4i 4e sym zakleta metalistka i btw mike shinoda rapira
    This is my December
    This is my time of the year
    This is my December
    This is all so clear
    This is my December
    This is my snow covered home
    This is my December
    This is me alone

Супер фен
    Град
    Позволя ми да се усъмня, че си слушала какъвто и да е качествен метъл, че да казваш, че майк шинода те кефи. Просто.. Нямаш право! Метълът в мен е жестоко обиден!

А това, че женския род сте заблудени и си падате по позьори.. на всички ни е ясно Хубаво е, че си падам по момичета, дето са в час ^^

stranno e 4e nqkoi momi4eta (dori i az 6totu imam slabost kym rapari ) namirat takiva mom4eta za dosta sexy... izkazvaneto e na edna izkliu4itelno gotina macka ot sf i me nakara da se zamislq za "lo6ite mom4eta" i za6to imat takova vliqnie nad nqkoi ot nas ".... i bih si legnala s takova mom4e bez da mi puka ot posledstviqta" (prodyljenie na izkazvaneto)
    аз нема да си легна с тея двамата

нито пък с тия

Супер фен
    Град
    Bourgas
    в България за съжаление има смао позйори няма истински рапъти ина4е истинските са яки
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от pampers
    в България за съжаление има смао позйори няма истински рапъти ина4е истинските са яки
    Как да ви го кажа.. Рапърите не са "лоши момчета" Пробвайте някой индъстриъл, да кажем, да не давам примери с метъли, че ще ми кажат, че съм пристрастен ^_^

Цитирай Първоначално написано от DitmataMC
    =D>

In Search Of Sunrise 7 Asia

Град
    Constantinopole, Byzantium
    Повечето говорим лоши неща за тея така наречени "гъзари", отчасти и защото им завиждаме и искаме понякой път да сме като тях. Всъщност голяма част от болшинството "лоши" момчета така или иначе след като завършат обикновено даскало и нищо не става от тях и стават "пропаднали" хора. Аз съм на мнение че всичко си има своя чар, но до определен момент. Тея който са интересни в тинейджърските си години, вероятно като зрели хора...нищо не става от тях. Всичко е относително, важното е с тоя човек да имаш бъдеще, а не само трева и бой
    Да, тук в България наистина няма истински рапъри, вижте в Щатите...има разлика с тея нашите келеши нали ?

токио хотелката я скивай ква снимка мога и аз да ис ложа в подписа

Супер фен

Чакай малко - скейтъри и "лоши момчета" са доста далеч едно от друго. Скетбордьорите са мамини момченца с пишки в устата, лошите момчета са друга порода типажи.
    2т. системно

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от drR
    Повечето говорим лоши неща за тея така наречени "гъзари", отчасти и защото им завиждаме и искаме понякой път да сме като тях. Всъщност голяма част от болшинството "лоши" момчета така или иначе след като завършат обикновено даскало и нищо не става от тях и стават "пропаднали" хора. Аз съм на мнение че всичко си има своя чар, но до определен момент. Тея който са интересни в тинейджърските си години, вероятно като зрели хора...нищо не става от тях. Всичко е относително, важното е с тоя човек да имаш бъдеще, а не само трева и бой
    Да, тук в България наистина няма истински рапъри, вижте в Щатите...има разлика с тея нашите келеши нали ?
    О, да, точно им завиждаме на гъзарите! Има други съб-култури, при които се поддържа добра лична хигиена, изисква се висока интелигентност и пак са "лоши момчета". Много по-готино (и по-трудно) е да си елитно зъл. (хах, какво пусна съквартирантът -> Rammstein - Benzin) Или поне аз поддържам тази позиция. В групичките на елитно злите не съм срещал лайна както при гъзарчетата.

Супер фен
    Обичамм лошите момчетаа, и тооооояя стил. Направо не издържам азз когато ти си милллл.

Йе тука съм с рапърите. Само 5 грама бело браточка.

2т. системно

Супер фен
    http://www.vbox7.com/play:1775ab6c

Еккато бехме деца направихме тоя мега хит, не ме е срам да си призная че сме супер хипер-хопер-и .
    2т. системно

супер хип-хоперски-мега-мупер-хупер-дупер як текст сте съчинили. браво ооо бравооо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си