.
Отговор в тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 129
    Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от SlasHDaFiveNine
    axhaxHAXHAXHaxHaxHaxHax.....направо ме закопа с тая рима
    хммм.....не няа смисъл да ти отговарям.....предния пост ти го казах
    Скрий Са Ве

За какви пози говориш ве.....пози има само в комерса
    я фани слушай малко бг ъндърграунд или влез в форума на 359
    позьори са тея дет се обличат или слушат хип хоп само и само да са
    важни.......пффффффф аве ко ли продължавам да пиша
    ти мозъка или го имаш или го нямаш , наливен не се продава
    Ае момче, правиш се на смешник и хората ти го казват и ти продължаваш . Ти срам нямаш ли уееейй ?
    2т. системно

Цитирай Първоначално написано от Amayo
    axhaxHAXHAXHaxHaxHaxHax.....направо ме закопа с тая рима
    хммм.....не няа смисъл да ти отговарям.....предния пост ти го казах
    Скрий Са Ве

За какви пози говориш ве.....пози има само в комерса
    я фани слушай малко бг ъндърграунд или влез в форума на 359
    позьори са тея дет се обличат или слушат хип хоп само и само да са
    важни.......пффффффф аве ко ли продължавам да пиша
    ти мозъка или го имаш или го нямаш , наливен не се продава
    Ае момче, правиш се на смешник и хората ти го казват и ти продължаваш . Ти срам нямаш ли уееейй ?
    я ми кажи как се правя на смешник бе....кат си отстоявам на мнението ли ве.....зако ли ти са връзвам на акъла само разваляме темата....
    айде отиди някъде другаде да плюеш на воля че да не скапваме темата
    \\//
    Аdmin-Coki:
    неподходящ размер на снимки в подпис/широчина/.

Голям фен
    Град
    :)
    Казах,че примерните не хващат окото, перфектните мамини момченца. А не нищо лично към другите. Напротив. Имам и много познати, които са точно този тип - суепр мили и добри. Абе...мога да кажа, че има 2 човека от форума...да не кажа три, които са супер пичове и много ги уважавам, а не са толкова лоши. Има хубави страни на всяко нещо, ама постнах предното си мнение, защото е тъпо да свързвате думите 'лошо момче' с наркоман или смъкнат. Мога да кажа,че с мен по-мило и готино се е държал един...Ъ...райтър. По нежно с мен никой не с ее държал и в същото време знамч,е мога да разчитам на него. А едно мамино детенце беше супер груб...то да беше само едно. Говоря с крайности - да, не всички са така. Но мога да кажа,че Енциклопедията от класа ми щях да го удуша безмалко, защото нямаше никакъв подход към...Ъ...мен (и не само към мен). Офф..предното ми мнение е достатъчно изчерпателно. И кви са тия рими, не ме карайте да пусна текста на една БГ рап песничка, която има супер смислен текст!

Град
    Ghetto Gospel
    Честно казано , не 99% , но поне 80% от тея , които се правят на метъли или рапари , са също мамини момченца , които са ги глезили като малки , и сега ги глезят и си мислят , че като се правят на големи и са груби със всички , не може никой да ги пребие ..... Стилът на обличане според мен няма значение дали си лошо момче , само колкото да привлече 1-2 заблудени момичета , които в крайна сметка ще избягат като видят , че пича се държи се 1 е по-важен от всички и мисли само за себе си , и ще го оставят и ще им мине манията за лоши момчета ....

Reality is fake , Dreams are real. - Tupac Amaru Shakur

TupacFena
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от HeartLesS
    Честно казано , не 99% , но поне 80% от тея , които се правят на метъли или рапари , са също мамини момченца , които са ги глезили като малки , и сега ги глезят и си мислят , че като се правят на големи и са груби със всички , не може никой да ги пребие ..... Стилът на обличане според мен няма значение дали си лошо момче , само колкото да привлече 1-2 заблудени момичета , които в крайна сметка ще избягат като видят , че пича се държи се 1 е по-важен от всички и мисли само за себе си , и ще го оставят и ще им мине манията за лоши момчета ....
    прав си бате 2Pac The best West Side Till We Die

Guest
    Цитирай Първоначално написано от HeartLesS
    Честно казано , не 99% , но поне 80% от тея , които се правят на метъли или рапари , са също мамини момченца , които са ги глезили като малки , и сега ги глезят и си мислят , че като се правят на големи и са груби със всички , не може никой да ги пребие .....
    няма понятие "лоши момчета" има само позьори и надути тъпанари...тва е истината

а колкото до тва кви битки са....ми то си има една поговорка
    "Биеш ли се ,ще бъдеш бит"

Guest
    4etoh nqkolko mneniq po temata i mi stana qsno 4e na haber si nqmat pove4eto kakvo ozna4ava lo6o mom4e i ne razli4avat lo6oto mom4e ili po-skoro pi4a koito svalq po-golqmata 4ast ot madamite ot kvartalniq kompleksar koito se opitva da se pravi na interesen s nekvi prostotiii i uj e super agresiven
    za tova parvo si izqsnete kakvo e lo6o mom4e i togava govorete , 6toto ina4e e adski sme6no

a po temata za poreden pat razbiram kolko tapi momi4eta ima ,kakto i mom4eta de

ганеца
    Guest
    Всички ченгета са копелета

Време е да заколим ченгето
    с една бутилка "Каберне совиньон" (x2)
    защото всички ченгета са копелета (x2)
    всички ченгета на ме-зе-та.

Всички в парка до един
    друсаме и пием джин
    и тактувайки с крака
    пееме си ей така:

Всички ченгета са копелета (x3)

Обувките си ще разтъпча
    и защо пък не
    някой ден с тях ще тъпча
    теб ченге.

Всички ченгета са копелета (х3)

Супер фен

Re: " padam si po narkomani trevomani heitari rapari...

Цитирай Първоначално написано от AmOr~E~MoRt
    stranno e 4e nqkoi momi4eta (dori i az 6totu imam slabost kym rapari ) namirat takiva mom4eta za dosta sexy... izkazvaneto e na edna izkliu4itelno gotina macka ot sf i me nakara da se zamislq za "lo6ite mom4eta" i za6to imat takova vliqnie nad nqkoi ot nas ".... i bih si legnala s takova mom4e bez da mi puka ot posledstviqta" (prodyljenie na izkazvaneto)
    хахаха лоши момчета...
    абе лошитее момчета не са тия тапаци с широки дънки, в грешка си, както и другите дето ги мислят за много готини- тия са некви смешници (на по 15-16 г ) дето се мислят за много важни а като им биеш един шут и се наси*ат (с извинение)

бтв лошите момчета наистина са тия с парите и скъпите коли, е те тва е... не знам кво исках да кажа ама часът е 1 -05 все пак

kvi lo6i mom4eta we ... xaxa!to4no teq rapur4etata sa nai-ligavite pi6lemeta.. nqma lo6i mom4eta ... ima sduhani , normalni i selqni ...
    "Don`t drink & drive , just smoke & fly!!!!"

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Sounder
    kvi lo6i mom4eta we ... xaxa!to4no teq rapur4etata sa nai-ligavite pi6lemeta.. nqma lo6i mom4eta ... ima sduhani , normalni i selqni ...
    пффффф...замълчи моля те......лигави....пишлемета...... ...като не разбираш не си напъвай необразованата глава.......
    точно там е разликата....рапърите нито претендират да са лоши момчета нито пък искат да са.....за разлика от такива фешънчета като теб дето въртят кючеци и се мислят за големи битки.......дето са получили сичко наготово......те сеа мама и тати дават пари.....ама мама и тати са до едно време.........

относно по горния философ......ела ритни ма мене да видим дали ше се насера.....или иди ритни някой рапър на улицата(ма не позьор някъф) и тогава ела и пиши простотий.......
    яяяяя моля ви са....слушайте си лигавата чалга и не ми дигайте нервите

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    хахахахаххахахахахаха

Guest
    хахахаххаха

пффффф...замълчи моля те......лигави....пишлемета...... ...като не разбираш не си напъвай необразованата глава.......
    точно там е разликата....рапърите нито претендират да са лоши момчета нито пък искат да са.....за разлика от такива фешънчета като теб дето въртят кючеци и се мислят за големи битки.......дето са получили сичко наготово......те сеа мама и тати дават пари.....ама мама и тати са до едно време.........

относно по горния философ......ела ритни ма мене да видим дали ше се насера.....или иди ритни някой рапър на улицата(ма не позьор някъф) и тогава ела и пиши простотий.......

Не знам дали Sounder е необразован, но ти - със сигурност. Мисля, че правилото за "и" и "й" се учеше в 3 клас? Или бъркам? Май беше втори..

И защо тези, които не слушат и което е по-важното не харесват рап (като мен например) задължително трябва да въртят кючеци и да слушат чалга? Какви са тези глупости, бе!?!

На теб мама и тати не са ли ти давали пари? Или ти си ги заработваш от 3-годишен, защото сте били много бедни, там в гетото... при истинските гангстери. И ти сам си успял и си се справил с трудностите. Сега си пълен с пари и възпяваш трудния си живот... Ай, сиктир!
    2т. системно, бан по профил и ип.

Голям фен
    Град
    :)

Re: " padam si po narkomani trevomani heitari rapari...

Цитирай Първоначално написано от assd
    Цитирай Първоначално написано от AmOr~E~MoRt
    stranno e 4e nqkoi momi4eta (dori i az 6totu imam slabost kym rapari ) namirat takiva mom4eta za dosta sexy... izkazvaneto e na edna izkliu4itelno gotina macka ot sf i me nakara da se zamislq za "lo6ite mom4eta" i za6to imat takova vliqnie nad nqkoi ot nas ".... i bih si legnala s takova mom4e bez da mi puka ot posledstviqta" (prodyljenie na izkazvaneto)
    хахаха лоши момчета...
    абе лошитее момчета не са тия тапаци с широки дънки, в грешка си, както и другите дето ги мислят за много готини- тия са некви смешници (на по 15-16 г ) дето се мислят за много важни а като им биеш един шут и се наси*ат (с извинение)

бтв лошите момчета наистина са тия с парите и скъпите коли, е те тва е... не знам кво исках да кажа ама часът е 1 -05 все пак
    Хах....еми то момието говори за тия лоши момчета. Дето са в разрез с милите и добри момчета, оито ходят редовно на училище, не се напиват и т.н. Но вярно,че ги е сложила под много голям знаменател. Защото не всеки скейтър е наркоман (ами нарпотив, повечето скейтъри не пушат и не пият много, за да могат да карат после), и не всеки наркоман е скейтър (примерно).

as

vseki si ima razli4ni vkusove i az primerno si padam po smaknati a feshanki ne me radvat ama izobb6to

Six billion people in the world,six billion souls,and sometimes,all you need is ONE

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Cuddly

Не знам дали Sounder е необразован, но ти - със сигурност. Мисля, че правилото за "и" и "й" се учеше в 3 клас? Или бъркам? Май беше втори..

И защо тези, които не слушат и което е по-важното не харесват рап (като мен например) задължително трябва да въртят кючеци и да слушат чалга? Какви са тези глупости, бе!?!

На теб мама и тати не са ли ти давали пари? Или ти си ги заработваш от 3-годишен, защото сте били много бедни, там в гетото... при истинските гангстери. И ти сам си успял и си се справил с трудностите. Сега си пълен с пари и възпяваш трудния си живот... Ай, сиктир!
    човек ти не схващаш смисъла а ? .........
    никой не говори за гета и т.н........ето точно за тва казвам че сички чалгари сте балъци.....защо свързвате рап-а и рапърите в бг с гета престрелки и т.н......въпроса е в това че повечето рапъри...Тези които обичат музиката и стила на обличане и не са обличат така само да привличат внимание , са точно обратното- най-малкото 70% от тях осъзнават и виждат реалността....за разлика от някой заблудени "Гъзета" .... рапъри са не тия последователи на шамарчето и тем подобни Р&Б-та.....
    и точно това е че аз съм ИЗБРАЛ да съм различен.....не съм желаел да се сливам с тълпата....и точно това че ние сме по различни .... точно тва не можете да го приемете....щото този тип музика е повлияла на развитието ми и ме е изградила като личност....аз съм това което съм...не са правя на мъж.....не обичам спречквания....гледам да не се бия освен ако не се наложи.....
    точно по това се отличавам от "мамини синчета" дето като се напият и се вземат за голяма работа......

сеа знам че колкото и да обяснявам на теб или на които и да е било друг ....той ако не иска да намери смисъл в тея думи , то аз не мога да му отворя очите....спирам да пиша в тая тема защото съвсем я изкривихме......

ПС:
    Казаните неща по-горе се отнасят не само за рапърите,също и за скейтъри,метъли и т.н

На теб мама и тати не са ли ти давали пари? Или ти си ги заработваш от 3-годишен, защото сте били много бедни
    ПС2 :
    и нека да не се залъгваме.....всички получаваме финанси от родителите си.....но нито трябва да са приема като даденост нито да си мислиш че мама и тати винаги ще дават.......защото трябва да знаеш какво е да имаш и какво е да нямаш за да си по отговорен по отношение на кинтите

пфууу....пак забравих да се лог-на

тва горното беше от мен

\\//

айде със здраве ...
    Аdmin-Coki:

Госте, моля да не ме слагаш под един знаменател с ''тъпите чалгари''. Не слушам подобно нещо. Кръшните ритми не са в стила ми.
    2т. системно, бан по профил и ип.

хубу....извиняам са за тоя израз....значи не се отнася за тебе.....
    и все пак продължааам да си отстоявам на мнението....

разликата между рапърите и чалгарите е тая че аз не мразя чалгата защото просто не ми допада да слушам песен в която темата е също тема и на още 50 песни в този стил...."обиичааам теее" ала бала...тъпо е

само че гАзетата мразят рапърите.....е след като те мен ма хейтват и аз ще изпитвам ненавист към тях....то е ясно.....

тва беше....стига вече че Офтопиците станаха много0
    Аdmin-Coki:

Why the fuck слагаш под общ знаменател Рапъри с хеитъри и примерно наркомани ????
    So when u See me on your block with two glocks Screaming : FUCK THE WOOORLD Like 2Pac I Just Don't Give A FUUUUUCK !

Супер фен

разликата между рапърите и чалгарите е тая че аз не мразя чалгата защото просто не ми допада да слушам песен в която темата е също тема и на още 50 песни в този стил...."обиичааам теее" ала бала...тъпо е

само че гАзетата мразят рапърите.....е след като те мен ма хейтват и аз ще изпитвам ненавист към тях....то е ясно.....

Бате не е че ви мразиме или нещо... просто сте зверски смешници с тия ланци 50 сент .
    2т. системно

ei piklio ne se sili mn we.. nito sum tup gei fashion , nito puk slu6am protivnata 4algariq...mai ti si golemiq bitkadjiq - selqnin...puk i kogato sum imal nujda ot kinti sum gi izkarval s trud... ti si ostani v bg... ot takiva kato teb ima nujda durjavata sega.. tupi i prosti.....

Цитирай Първоначално написано от Amayo

Бате не е че ви мразиме или нещо... просто сте зверски смешници с тия ланци 50 сент .
    da we lancite 100gr 4isto jelqzo..bahti qkoto... ako nqkoi si nqma lanec da mi zvunne,vednaga svalqm sindjira ot kazan4eto v kenefa.. nqma da se razli4ava ot ostanalite...

Град
    In my head
    Да е, и мен ме влекат. Обяснявам си го с факта, че изглеждат (поне на външен вид) някви по-големи фенове, и смятаме, че не би ни било скучно с тях.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си