Цитирай Първоначално написано от Sounder
Цитирай Първоначално написано от Анонимко
Цитирай Първоначално написано от Sounder
kvi lo6i mom4eta we ... xaxa!to4no teq rapur4etata sa nai-ligavite pi6lemeta.. nqma lo6i mom4eta ... ima sduhani , normalni i selqni ...
пффффф...замълчи моля те......лигави....пишлемета...... ...като не разбираш не си напъвай необразованата глава.......
точно там е разликата....рапърите нито претендират да са лоши момчета нито пък искат да са.....за разлика от такива фешънчета като теб дето въртят кючеци и се мислят за големи битки.......дето са получили сичко наготово......те сеа мама и тати дават пари.....ама мама и тати са до едно време.........

относно по горния философ......ела ритни ма мене да видим дали ше се насера.....или иди ритни някой рапър на улицата(ма не позьор някъф) и тогава ела и пиши простотий.......
яяяяя моля ви са....слушайте си лигавата чалга и не ми дигайте нервите
ei piklio ne se sili mn we.. nito sum tup gei fashion , nito puk slu6am protivnata 4algariq...mai ti si golemiq bitkadjiq - selqnin...puk i kogato sum imal nujda ot kinti sum gi izkarval s trud... ti si ostani v bg... ot takiva kato teb ima nujda durjavata sega.. tupi i prosti.....
eй смешко не ме карай да те редя във форума
битка ,селянин.....ми май селянина си ти мой човек
и да ще си остана в БГ представи си...ти като искаш бягай...хах

ПС:
Никъде не е казано че сички носим ланци....аз примерно не нося нито един ланец...не ми трябва.........пак сложихте сички под общ знаменател.....и спрете вече да коментирате темата....аз съм написал сичко.....щом не можете да го проумеете а само говорите тъпотий по добре не шитвайте темата..........

\\//