хах да дойда и аз да си кажа мнението, моето мнение и да отговоря на темата без да вкарвам побоища:
1. Едно 'лошо момче' хваща погледа, дали ще ви хване окото онзи от първият чин, който си зубри уроците и реве (тва стана в 9ти клас с един от моя клас, който май ме...Ъ..харесва тая година и ми идваше да го заколя) за оценка 5.
2. Лошите момчета повече оценяват когато направиш мил жест за тях (един такъв човек даже ми предлагаше да ходя с него и сестра му в Гърция, само защото го подкрепях и му давах съвети. Супер готин човек е и знае какво няма и когато го получи ще е щастлив... )
3. Лошите момчета не са само 'лоши', те имат и други качества, които крият за д ане се се слеят с останалите -> някои си струва да ги опознаеш
4. 'Лошите момчета' знаят какво искат и как да го постигнат. (онзи от 1. освен че ми досаждаше с въпроси за личният живот ми разкза защо Тиранозавът Рекс е бил нещастен - защото не можел да си бие ч*кии, но естествено след 5 минути обяснения за динозавърът)
5. Добрите момчета мислят за изпити и оценката на другите
6. На едно лошо момче може д асе разчита относно сигурността
7. Лошите момчета могат да правят всичко и го рзбират, а добрите обикновенно знаят, но не разбират
Не ме е срам да кажа,че имам много добри приятели, които хората, които не ги познават биха ги нарекли просто отрепки, алкохолици или напушвалки. Но те са супер яки хора и държа на тях. Освен това те са умни, държат се готино и е тъпо да отхвърлиш някой защото не го познаваш. Щастлива съм,че намерих такива хора, защото е много приятно да видиш,че някой те оценява. Но мога да кажа също,че тези хора не търсят 'известност'...те са супер готини и е факт,че не търсят приятели. Те имат добри приятели до себе си и е трудн ода спечелиш доверието им. Но ако го спечелиш си си спечелил шестица от тотото

Няма нищо лошо в Истинските такива хора
П.П. Наистина има някои които аса доста комплексирани и много пропаднали...

П.П.2. Има златна среда между добрите и лошите момчета