- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ZA ILI PROTIV PIARSINGA?
A SEGA DA VIDIM KOLKO PIARSING MANIACI IMA TUK!
Az specialno sam za.Imam na zarnoto i priqtelkata mi mnogo se kefi.Ne go napravih za gazariq a za sebe si.I trapkata![]()
Аз съм против![]()
заааааааа
opredeleno ZA!!! \/
"...There she goes,walking down the old streets.Hair cropped short,boots & braces.I couldn`t believe my eyes,that girl was out of a book.She looked at me and smiled.She was my SKINHEAD GIRL, yes she was my SKINHEAD GIRL..."
Против съм
нз що ама изобщо не ме радват такива неща
bih si napravila, no ne znam dali 6te izdarj ana bolkata..
I can't live wihtout you 'cause every time I breathe I take you in and then my heart beats again!
I may not be perfect, but I'm always me!
izdarja se.az si napravih piarsinga sam.Първоначално написано от stereophonix
за себе си - против. напълно безполезен кич. да търпиш болки и кръв за да ти виси някво желязо.
Lichno az ne bih si napravila nikoga. No inache nqmam nishto protiv.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Az ne bih si naprail...mnogo e grozno muj s nekvi obici... pedalska istoriq.![]()
Така е =D>
Mislq,4e ne bih si napravila![]()
За пиърсинга съм. Всички имате дупки на ушите, обаче се правите на луди.
Аз направо умирам като видя момиче с обеца на езика![]()
![]()
определено съм "за"![]()
напълно вярно =D>Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
и аз също съм "за" пиърсинга
Poprincip zavisi kude... primerno me kefi na pupa, na nosleto, abe na nqkoi im hodi na tezi mesta.... ama za mom4etata..... 4estno kazano ne se kefq mnogo nqkoe mom4e da si slaga na razni mesta obica daje poprincip da ima obici ama kakto i da e.... moje da se kaje 4e pak ima takiva kudeto kefqt... tui 4e ZA![]()
He e Ba}|{Ho DaJlu Me MpA3u|_|_| iJli Obu4a6 -Ba}|{HoTo e 4e u B DBaTa CJlu4e9| Cu MuCJlu6 3a MeHe!{}:P
имам приятелка,която има на езика и доста добре и стои,имма и друга приятелка която си направи на путката,не ми харесва нещо...![]()
АХАХА на путката.После 1-2 седмици без секс предполагам![]()
za piursinga
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
попринцип съм "за" вежди нос език уши пъп да...
но по половите органи е отвратително !
Ами аз не бих си сложила пиърсинг,но който иска да си слага.В анкетата защо няма отговор"въпрос на личен избор"?
Имам доста... няма нужда да казвам мнението си.