- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Вярно ли е че ...
Вярно ли е че прекалено многото мастурбиране при момчетата намалява растежа на члена им ????
Не е вярно! Вярно е,че ако много мастурбираш (дори по време на връзка),увеличаваш половите си възможности сега и по време на третата възраст (демек,ще си като Хю Хефнър и ще го вдигаш без Виагра и помпичка и на 70)
вярно еосвен тва води до окосмяване на дланите и слепота
![]()
аз съм чувала че даже се увеличава размера , не че намалява.. но нз дали е вярно , може би по скоро не влияе![]()
Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P
Не влиае по никакъв начин. Даже е полезно мастурбирането (и за двата пола), но не за физическот им развитие
това ми звучи като, че като пушиш и изкарваш дима през носа ще ти пораснат големи комсите в носа...Първоначално написано от Seizure of Power
ne
Първоначално написано от malka_sladuranka
може
пффф успокоих се щото четох някаде че ако мааш чаики спирало да ти расте х*я
нищо от погоре посочените може да ти стане. от чекиите ти става хуя и ако прекалиш с тях може да ослепееш![]()
![]()
![]()
хуя избирач не е ебач!
за корав уй лайнян гъз няма!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=71073
shtot spermata ti e bryknala v okoto? ..
Moqta nai mnoo e stigala do ramoto i to 3-4 pati![]()
Аз слагам цайсе че да не попадне в дзъркела.. предпазните средства най напреде! \Първоначално написано от Пенчу
/
Такива митове винаги успяват да ме разсмеят до сълзи.То ако сатваше така мъжете щяха да са или свръх надарани или дребосъци.
Това по никакъв начин не влияе на размера, защото той се определя от хормоните на хипофизната жлеза, не от мастурбирането.
The principles of lust are burned in your mind
do what you want, do it until you find love...
незнам не съм компетентен по каквото и да е камоли по темата![]()
само мога да кажа че никога не съм се пипал от долу мисля че това е извратено да се прави!![]()
![]()
![]()
хуя избирач не е ебач!
за корав уй лайнян гъз няма!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=71073
ахахахахах![]()
![]()
![]()
напомняш ми на братовчед ми![]()
![]()
![]()
той е на 14. един път казах един виц с думата "чекия" и тои ма пита какво е![]()
![]()
![]()
аз му казах "ножка"![]()
той е много задръстен междо другото![]()
още с играчки си играй![]()
всеки път кат са сетя за него и ми става смешно![]()
Като постоянно разтягаш една пружина тя повече ли се свива или се разтяга?Първоначално написано от tiriramm
А аз трябва и да си хващам косата, че после как се мие ><Първоначално написано от Mastodont
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!