.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3
    Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad

малко помощ :}}

значи, тази вечер ще се събираме с класа на едно заведение.. ей така да отпразнуваме началото на ваканцията и Коледа.. та там ще си разменяме картички лапешка му работа, ама не съм го измислила аз
    предварително теглихме листчета кой на кого ще подарява и на мен ми се падна едно момиче, с което не сме много близки..не че не ми е приятна, напротив, по характер е мн готина и добра, но просто като че ли с нея много-много не съм имала възможност да разговарям

сега се чудя какво да напиша на картичката.. моля да ми помогнете с някакво хубаво пожелание като за нея не искам да е нещо прекалено официално или пък от тия изтърканите банални фразички, които всеки ги знае.. просто да е запомнящо се и добре звучащо, но не и превзето

благодаря предварително
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Това харесва ли ти :

" На теб момиче мило, желая ти да си щастливо и само хубави неща да греят твоята душа! "

" Пожелавам ти кавказко здраве, сибирско дълголетие и индийска любов "

So, so you think you can tell
    Heaven from Hell
    Blue skies from Pain
    Can you tell a green field
    From a cold steel rail?
    A smile from a veil?

Повече от фен Аватара на lori
    Град
    *-* In The City Of Happiness*-*
    "Никога не забравяй, че никога няма да те забравя и винаги помни, че винаги ще те помня!"

П.С. Ако не ти харесва....сори.

You're like an indian summer in the middle of winter, like a hard candy with a surprise center!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си