- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Zashto vsichki me mrazqt :(
Nemoga da razbera zashto vsichki hora me mrazqt ,vinagi gledma da sym maksimalno dobyr a nakraq izliizam na gadniqi se okazva che nqma nikvi priqteli nemoga da razbrea kyde e problema prekaleno sym dobyr lio nz
![]()
spored vas kak moga da se promenq
![]()
Ми, братле, дай повече инфо - на колко си, принадлежиш ли към дадена общност, конкретни случки, в които излизаш най-гадния и т.н. и може и да ти дам некфи съвети...
Трабва да ни дадеш повече информация... за себе си...Първоначално написано от Joey Tempest
So, so you think you can tell
Heaven from Hell
Blue skies from Pain
Can you tell a green field
From a cold steel rail?
A smile from a veil?
mi kakva informaciq na 14 sym ko drugo nzzz kajete vie![]()
Разка жи ни някоя случка, в която си излязъл гадняр...
So, so you think you can tell
Heaven from Hell
Blue skies from Pain
Can you tell a green field
From a cold steel rail?
A smile from a veil?
Опитай се да общуваш с нови хора![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Аха, така и предполагах, в тази възраст е нормално. Сигурно си импулсивен анти-конформист или принадлежиш към дадено общество, което не се нрави много на другите. Дай конкретни случаи.Първоначално написано от paK _aZzZZ
Виж сега само ни дай една случка и можем да я обсъждаме. Не мога да те разбера като казваш че си на 14 и винаги излизаш гадняр.
Бъди себе си, не се променяй.![]()
и мен ме мразятзащо трябва да съм красив, умен и богат....
мъка ми е на душата
Който наистина е добър, не парадира с това![]()
Замисли се върху това и дали си искрен или си подправен...
мда...и започни да общуваш с нови хора...или просто отиди и попитай,какво не харесват в теб..тези,които твърдиш,че те мразят...Първоначално написано от p4elata_brumze
Ми точно,че си добър(ако наистина си такъв).
Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...
Както вече казаха и други, просто бъди себе си.
You're like an indian summer in the middle of winter, like a hard candy with a surprise center!