.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36
    dvsnoname
    Guest

mom4eta ,iskam da vi pitam ne6to

iskam da vi pitam kakvi momi4eta xaresvate? v smisl kakav tipo-tezi koito sa mn sexy ,s golqm biust,s mn ten,.....ili ot drugiq tip momi4etA-koito sa po nejni i po-sladki,v smisal-po ...ne tolkova exy no vse pak mnogo krasivi.toest ako trqbva da napravq edna sapostavka-momieta kato Adriana Lima (ako q znaete) ili momieta kato Liv Tyler.temata sigurno mn pati q ima ama iskam vse pak da vi pitam.

Голям фен
    Град
    s0mewhere in the middle 0f n0thinG..varNa;)
    az sum momiche, no po temata Adriana Lima 8567857698576857698% ..
    NiK0gA nE zNaEsH k0lK0 rAn0 sHtE sTaNe TvUrDe kYsN0 !!!
    ----------------------------------------------
    JiVoTyT e T0vA,k0eT0 sI tEcHe,d0kAt0 nIe pRaViM dRuGi pLaN0vE !!!
    ----------------------------------------------

hello
    Guest

est

est 4e adriana be xoraaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!osaznaite se-adriana e velikaaaaaaaaaaaaaaaa.samo da mi padne momi4e kato neq i vednaga 6e sse vlubq.adriana e the best prosto.kakvo tqlo...kakvo lice...kalva kosa...kakvi o4i...........leleeeeeeeeeeeeeeeee..........koito ne q znae-vednaga da q vidi v net-a-tq e angel.i love her.

Повече от фен
    Град
    lunata

Re: mom4eta ,iskam da vi pitam ne6to

Цитирай Първоначално написано от dvsnoname
    ot drugiq tip momi4etA-koito sa po nejni i po-sladki,v smisal-po ...ne tolkova exy no vse pak mnogo krasivi
    Важен е и характерът, не само тялото .

Аз безхарактерно момиче не поглеждам.

nqma znaenie
    Guest

oofffffffff

offfffffffff abe est 4e vajen e xaraktera.ma specialno taq tema ne e za xarakter a za van6niq vid.ok,da zadadem vaprosa taka-i 2te (adriana i liv tyler) sa s perfektniqt spored tebe xarakter,i sega-koq 6e izbere6??????????????????????? 6toto te sa i 2te perfektni po xarakter ama ednata na van6en vid pove4e 6e ti xaresa.e,koq ti xaresva?

rap_4ever
    Guest

xm

xm.....interesna tema.ne q znaex koq e tazi adriana nqkoq si ma sa kato proetox tva q potarsix v google.komentara mi e samo: LELEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE............SAMO DA MI PADNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! stra6na e taq macka.daje q predpo4itam i pred pamela andersen.lima ,mucko,varxa si

6matkoooooo
    Guest

vij go tva

http://vichix.wwe-bg.net/page.php?27 vijte go toq site sas snimki na lima i 6e razberete zakvo stava vapros

Guest
    koito sa po nejni i po-sladki

Мега фен
    Град
    веселите пейки

mom4e za vsi4ko
    Guest

xaxaxa

xaxaxaxa kva e taq groznica nadq,mnoooooo e zleeeeeee.lima po me kefi,

и аз съм момиче, но адриана си е просто перфектна, много яка мацка

Повече от фен
    Тая Адриана Лима мен пък хич не ме радва Поредният хилав фотомодел.. Така де, всеки си има мнение. Но по снимките и ревютата със тея 100 тона грим, които са й наслагали, не може да се добие реална представа за външния й вид... Ето тук изглежда по-истински и нещо не е голямата красавица или поне не е нищо особено А по темата- по мои наблюдения повечето момчета си падат по сладкия тип... Но да видим

Цитирай Първоначално написано от ludo_mace
    Тая Адриана Лима мен пък хич не ме радва Поредният хилав фотомодел.. Така де, всеки си има мнение. Но по снимките и ревютата със тея 100 тона грим, които са й наслагали, не може да се добие реална представа за външния й вид... Ето тук изглежда по-истински и нещо не е голямата красавица или поне не е нищо особено А по темата- по мои наблюдения повечето момчета си падат по сладкия тип... Но да видим
    Извинявай, да те питам. Ти за по-красива ли се смяташ? Щото така звучи с това "не е голяма красавица". Или може би и ти не си голяма красавица?!
    „Има две неща: наука и предубеденост; науката създава познание, а предубедеността — невежество.“

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Пепи Пекторалиса
    Извинявай, да те питам. Ти за по-красива ли се смяташ? Щото така звучи с това "не е голяма красавица". Или може би и ти не си голяма красавица?!
    Не мисля, че може да се направи някакво сравнение между мен и нея- най-вече защото имаме известна разлика в годинките Не я сравнявам със себе си, говоря по принцип- къде къде по-красиви има от нея, че всички са се вторачили в тва 'О, каква невероятна красавица е Адрианчето' ... Не е грозна, разбира се, но такива преувеличавания ми се струват... смешни

Не мисля, че може да се направи някакво сравнение между мен и нея- най-вече защото имаме известна разлика в годинките Не я сравнявам със себе си, говоря по принцип- къде къде по-красиви има от нея, че всички са се вторачили в тва 'О, каква невероятна красавица е Адрианчето' ... Не е грозна, разбира се, но такива преувеличавания ми се струват... смешни
    Е, добре де, ти за красавица ли се мислиш или не?
    „Има две неща: наука и предубеденост; науката създава познание, а предубедеността — невежество.“

Guest
    Според мен Adriana си е идеална за външен вид или поне изглежда така-виждала съм много снимки на които е сексапилна и на снимки на които изглежда нежна и сладка.Тя ми е любимия модел!
    Ако много се комплексирате,докато я гледате-това е единственате снимки на която съм видяла нейн недостатък,и то със сигурност е временен
    http://img460.imageshack.us/my.php?i...ive02569tf.jpg
    http://img460.imageshack.us/my.php?i...ive02463cp.jpg

може би не е имала време да се обезкосми,но пък пак изглежда супер
    А м/у другото тук е и мястото да попитам,тъй като ми е любопитно-има ли силикон?Защото ето на тези снимки бюста и излежда доста различен?
    ето по стари снимки:
    http://digital.ricocheting.com/album...duro_vs_08.jpg
    http://img460.imageshack.us/my.php?i...ive01524wf.jpg
    http://www.celebwelove.com/Adriana_L...riana_Lima.jpg
    ето и по-нови
    http://gallery.greatestjournal.com/a...ana_Lima30.jpg
    http://img460.imageshack.us/my.php?i...ive00910td.jpg
    http://img460.imageshack.us/my.php?i...ive00394wq.jpg
    http://supermodels.nl/forum/Posts.aspx?id=1512

Голям фен
    Град
    sofia
    Adriana e супер, но напоследък Stephanie Seymour ме кефи повече:

Повече от фен
    Е, добре де, ти за красавица ли се мислиш или не?
    Че аз съм вечната Мис Свят, Мис Вселена и квит ги има още там

Мега фен Аватара на koalka
    Да,красива е.Абе хора,дайте снимки на актрисите или там каквито са без грим.Така всеки един професионален гримьор може да превърне грозна жена в краксавица,така че...Така с грим е много лесно.А без грим?Не казвам,че непременно са грозни,но това е най-трезвата оценка!

tctc
    Guest

N

NEEEEEEEEEEE NQMA SILIKON.SIGURNA SAM 6TOTO SAM GLEDALA EDNA NEINA FOTOSESIQ OTPREDI 3-4 MESECA I GARDITE I SA NORMALNI-KAKTO PREDI.A NA SNIMKI SA PO-GOLEMI 6TOTO NA OPREDELENI SNIMKI I GI OGOLEMQVAT S COMPUTAR,A SA6TO TAKA NALI STE 4UVALIZA SUTIENI WONDER BRA-TE OGOLQMQVAT STRA6NOOOOOOO MNOGO 6TOTO MN POVDIGAT BIUSTA.TAKA 4E 100000000% TQ NQMA SILIKON.A PO TEMATA-OPREDELENO ADRIANA E THE BEST!!!!!!!!!!!!!PERFEKTNA E

MUJKAR
    Guest

LIMA EST

XEXE....TUKA CQLA VOINA STANA....AZ LI4NO XARESVAM MOMI4ETA KATO LIMA.STRA6NA E BE ....NAPRAVOOOOOO....BIJU.A ONEQ DRUGITE-SLADKI I NE ZNAM SI KVO TAM NE ME KEFQT-NE ME VAZBUJDAT....AMA EDNA ADRIANA SI E DRUGO NE6TO.....TZ TZ TZ SAMO DA MI PADNE.....6E Q POSINQ OT GU6KANE

sexyback
    Guest

mi...

mi........nz 6to momi4etata tolko otri4at 4e adriana e krasiva.zavijdat li,revnuvat li...nz.ma to si e fakt-adriana e ebati sex bombata.a teq deto kazvat 4e ne e xubava sigurno sa ot dr tip-sladki pikli i prosto gi e qd 4e mim4etata xaresdvat pove4e momi4eta kato lima.az li4no za gadje iskam nqkoq kato adriana lima.

RAPAR4O
    Guest

ADRI8ANAAAAAAAAAAA

ADRIANA ADRIANA ADRIANA ADRIANA ADRIANAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ESTESTVENO.TQ E JENATA!!! NE 6TA NEKFI LIGAVI GROZNI SLADKI I TEM PODOBNI.ISKAM SEXY PAR4E KATO ADRIANAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

adriana fen
    Guest

MMmmmmm

adriana lima-tva e jenata na me4tite mi.vij q prosto i 6te razberete-vijte tva http://img460.imageshack.us/my.php?i...ive00335qm.jpg

ooooooffff
    Guest
    mi nz.to si zavisi nai ve4e ot momi4eto.vsi4ki sa razi4ni.ama ian4e ako trqbva da sam 4esten i kokoto i da mislq 4e xarakterra e nai vajen trqbva da proiznaq 4e xaresvam msexy par4eta kato adriana i nai verioqtno bix izbra neq pred nqkoq mila i sladka i nejna.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си