- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- mn sum pritesnena
aweeeee ne vijdate li 4e se ebavam s vsite vi! mn ste zle v toq forum i neobrazovani a ti kat ne me znae6 kva sum nqma da mi govori6 taka Maaaaa! kat te vidq napraooo 6te te ... a ti kat si na 13 ne davai mn suveti 6tot kat gledam vrustnicitw ti mn sa neobrazovani te i neinformirani i samo nekvi tupi vuprosi zadavatПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
ае изнасяй се от форума ма ти така като гледаш и четеш какво сме писали мислиш ли че някой се е хванал на тъпата ти темаПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
hihihi mi kat gledam ima nqkvi det sa se hvanali na temata 4e ne e ebavka is i pi6at li pi6atПървоначално написано от deidiy
osobeno onazi 13god detsvenica s eblemata na Mc donald's oba4e pi6e marihuana ! lutata trevomanka mi e pisala seriozna i 1 dr 13 god.
![]()
![]()
е сега говорим за единични случеиПървоначално написано от biboto
ставаше на въпрос че повечето не сме го приели за сериозна тема :P
az moje da sam detstvena no razbiram ot tezi ne6ta nqma zna4enie ot tova 4e sam na 13god. i ako iska6 da znae6 po malkite deca use6tat vinagi koi luje taka 4e zemi mlukni 6tot me nervi6![]()
и как ще разбираш като си девственаПървоначално написано от Анонимко
може да си чела с майкати да си говорила или там с някой друг но опитът тук е по-важен и ние неговорехме за това кой колко разбира а че темата е ебавка и само ти и още едно момиче сте я сметнали за сероизна \
/
ХАААААААААХАХАХАХАХАХАХАХ АХАХАХААХ![]()
Не гущерче, а цял змей-горянин ще излезе бе. С 9 глави и ще те изяде с една от тях. Мани, абортирай веднага, тва е спешна ситуация!!!1!!
wahahaha 6a se razmaja ot smqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqhПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
vika6 ako ne ti li4i 4e razbira6 da si kaje6! nay4i kak sa pi6e "detstvena"
![]()
Ti se spri da i popravqsh tbpi greshki mi zemi si opravi razvintenata fantaziq i si nameri edin Kamencho deto da rajdate cigancheta aaaaaaaaaaПървоначално написано от Анонимко
Не разбрах кое те притеснява френската любов или пръста? ;]
Don't hate the player , hate the GAME!
Това беше една голяма ебавка,ако питате мен.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up