Цитирай Първоначално написано от biboto
Цитирай Първоначално написано от deidiy
Цитирай Първоначално написано от Анонимко
Цитирай Първоначално написано от Анонимко
awe momi4e az sam na 13 i znam 4e ne moje da se zabremeneee samo s edno brukvane na prust4e a ti deto si mnoo po golqma ot men nezne6 ti si adski neobrazovana samo sujalqvam kamen 4e se e zahvanal s takava neobrazovana jena ne samo neobrazovana za sexsa ami i za drugi mnogo po slojni ne6ta i znae6 li kakvo moje da ti se rodi nqkoi hipopotam ili ne slon ili orangotan koi znae...
aweeeee ne vijdate li 4e se ebavam s vsite vi! mn ste zle v toq forum i neobrazovani a ti kat ne me znae6 kva sum nqma da mi govori6 taka Maaaaa! kat te vidq napraooo 6te te ... a ti kat si na 13 ne davai mn suveti 6tot kat gledam vrustnicitw ti mn sa neobrazovani te i neinformirani i samo nekvi tupi vuprosi zadavat
ае изнасяй се от форума ма ти така като гледаш и четеш какво сме писали мислиш ли че някой се е хванал на тъпата ти тема
hihihi mi kat gledam ima nqkvi det sa se hvanali na temata 4e ne e ebavka is i pi6at li pi6at osobeno onazi 13god detsvenica s eblemata na Mc donald's oba4e pi6e marihuana ! lutata trevomanka mi e pisala seriozna i 1 dr 13 god.
е сега говорим за единични случеи ставаше на въпрос че повечето не сме го приели за сериозна тема :P