- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Тема за момичета ...
Искам да питам момичетата колко според тях трябва да е голям члена на гаджета им и изобщо големината има ли значение ?
Подкрепям!Първоначално написано от krem4et0
![]()
>>> House Music <<<
Има и то голямо
napulno sum saglasna 4e ne e vajen razmera
ima edna prikazka samo purvite 3 sm sa vajni drugoto e lakomiq![]()
lubovta e 4uvstvo koeto 4uvstvash kogato po4uvstvash 4e 4uvstvash 4uvstvoto koeto ne si 4uvstvalll....
Pocu_Ty E МноГо МноГо ВлюБеНууууу :* Милооо Обичам теееее :*****
Izob6to nqma zna4enie razmera, vajnoto e kak go izpolzva....
I wish for this night time to last for a life-time
The darkness around me
Shores of a solar sea
Oh how I wish to go down with the sun
Sleeping, Weeping, With you...
mi IMAAA
gAdjeto mi e s 20 sm oba4e ne spiram da si iskam o6te i o6te!
"Ne e vajno koli4estwoto,a ka4estwoto!"-razmera ne vajen.i6 sm sa dostata4ni,za da zadovolqt edna jena!
Значи аз съм на 13 и още не съм започнала да водя полов живот ..та за сега няма значение,но защо всички казват че не е важен..?Защо е хора,ако е 2 см какво ще усетиш..какво ще стане...ще изпитате ли някакво удоволствие?? А ако е 30 см пък вече кво,ще се кефите ли??Според мен средна дължина е идеално...![]()
За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...
ми няма кой знае какво значение!обаче ако е мн голям е доста гадничко щото започва да те боли!вече като видя такъв и![]()
Let The BEAT Control Your Body
mi az nqmam mn opit samo s 2ma 4oveka sam probvala edniq pi4 be6e s normalen mai razmer ma kfo ne bqh o4arovana sega6niqt mi partnio pak e s normalen razmer ma e 2pati po qko taka 4e veroqtno ne e razmera pri4inata ami 4oveka 4iito e
f*ck off!
+1Първоначално написано от Insatiable
![]()
+1 oщеПървоначално написано от deidiy
не е важно колко ти е голяма "виличката" а как я използваш...!
+1 Важно е да знае как да го използва.Първоначално написано от Kitana
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Хахах.. И то какво? Излиза, че най-големите поддръжници на "размерът има значение" са мъжете?
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Да,защото се комплексират, миличък. мъжете си мерят всичко от заплатите, до пишките и това е нормално. Всеки иска да е първи в стадото. Същото е при жените-малките гърди са женски комплекс. Само комплексарите си го мерят и си го сравняват с другите. дори и да не си много надарен можеш да ощастливиш 1 жена. Ами ако си с 20 см и пак си дърво? Размерът не е важен-важно е отношението към това което имш. Ако то те комплексира-естествено ще имаш проблем. Ако ли не-сексът ще е невероятен дори и с 10 см пенис.Първоначално написано от shizzle
aman ot vyprosi za pi6ki idi na kurolog i 6si spokoen za cql jivot toi 6ti kaji malyk li e golqm li e kyv e izob6to
+1Първоначално написано от Aleandra
![]()
Сънувай,ако ще живееш вечно,живей,ако ще умираш днес!
+1Първоначално написано от The`G_i_r_l
![]()
всяка уважаваща себе си жена както и аз би казала
не е важен размера важно е да е твърд
а ако трябва да понисля не е толкова важна дължината колкото дебелината според мен лично
Знаеш ли какво? И да питаш и да не питаш, никой не си избира големината на пениса. Всички си имаме гени, и всички момчета си имаме пишки толкова до колкото ни трябват, не да задоволим една жена а до колкото да продължим поколението. Чувал съм че освен нас делфините също могат да правят секс. Смятай един делфин да пита колко трябва да му е голяма работата да задоволи една делфинка. Стига с тия глупости. Мирясайте! Никой не си избира пениса, и никой не го харесва такъв какъвто е, а и неможе даго промени по наистина правилния начин! За тва млъкнете иПървоначално написано от asddd
ВЕСЕЛИ ПРАЗДНИЦИ!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
16-18см.... ама не е важно кой знае колко..може да имаш голяма патка,ама да не знаеш как да я ползваш...... ако е качествена,16-18см са ми достатачни... кьььхххх
![]()