- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Тема за момичета ...
Има значение естествено.![]()
Не казвам, че това е най-важното, но и размера е някакъв фактор, в това число и дължината, и дебелината. Разбира се ако попаднеш на некадърник дори и с перфектната си дължина и дебелина няма да може да те задоволи, но пък представете си и обратното - много кадърен, но с п*шка на първолак, е изивинете, но къде е удоволствието?
Както и да е...не подбирайте...нека за вас размера да няма значение (а само как го използва...ми той като няма КАКВО да използва?!?)...![]()
ПП. Да не се засягат момчетата - са какъвто - такъв, но нека да не се лъжем.![]()
маи верно така излизаПървоначално написано от shizzle
![]()
Аз не се засягам. Дори, като ми кажат "размерът няма значение" имам чувството, че все едно ми казват "е, така или иначе наистина големите мъже са малко, защо да те депресираме, като така или иначе си малък за нас". Много по-логично ми звучи "харесвам да е поне 20 санта, да мога да го хвана с две ръце, да му усетя релефа, като прекарам пръст по него.. " Такива неща!Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
аз съм на мнение,че трябва да се гледа качествоо,а не количеството
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Има, има.
Зрителното възприятие е изключително важно. Да речем, че един петднадесет сантиметров пенис може да бъде повече от достатъчен, но не излгежда особено внушително и това е неоспорим факт.
Социологическо проучване сочи, че над 85% от жените, които държат на размера, установяват, че след секс големината не се оказва решаваща.
Лично аз съм на мнение, че една добре спретната любовна игра бие по точки и 35см чеп.
Големината има значение само във женските очи, не и във вагината![]()
He who runs with aggression walks with no dignity
Не искам да обидя момчетата/мъжете с малък пенис,но аз предпочитам по-големичките.Незнам защо..Ноо...може и да са малки и пак да задоволят сексуалните нужди на една жена/момиче,но пък големите пениси са определено за предпочитане.Те са по сексии по качествени.Абсолютно винаги могат да задоволят сексуалните нужди.
![]()
И според мен не е важен размерът и мисля, че дебелината е по-нужна така да го кажа. Все пак да може да се усети нещоПървоначално написано от macka123
А пък и за какво ти е някакво дърво с голям пенис, дето не знае кво да го прави.
![]()
Всичко хубаво на този свят си има своя край...
e, извинявай, ама с момче, което има 35 см пенис, малко момичета биха се навили, бая ще е болезнено...Първоначално написано от Crafter
И аз съм на същото мнението като krem4et0 /май доста често се случва/.
+1 аз също подкрепямПървоначално написано от Aleandra
Силата на жените се определя от слабите места на мъжете...
Razmeryt vinagi ima znachenie!
Nito e qko da e nqkyv malyk - nito da e ogromen
mi spored men ima... gajeto mi e s 20 sm... i da si priznq ne vinagi e pritno.. smisl ogromen e a toi e na 16... a dr variqnt e predstavete si 10 sm... dali izob6to 6te oseti te ne6to... ima znae4enie
Busted!![]()
ZA men nqma zna4enie ,hahhahaha......kvo tolkova , az obi4am gajeto si , ne onaq my rabota , \
/ taka 4e ne mi puka > ne e tolkova vajno
Хахах, само не разбрах как става този номер -> 18 е нормален, 20 - огромен (според гостенката преди малко). Ако ви покажа две линийки с тези размери, вие няма да разберете дали не са еднакви, камо ли колко е разликата.
към човека, дето каза, че 15 сантима са достатъчни, но не изглеждат достатъчно внушително: всичко си зависи от големината на човека. Ако си два метра с 15 санта пенис, нормално е да мяза на мизерен, ама ако си 160 би изглеждало доста на място![]()
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Shizzle, не го взимай присърце. Аз говорех чисто хипотетично. Дали си два и петнадесет или един и шестдесет... петнадесет си е петнадесет. Както ти сам се изрази: да се почувства релефа.
Но както и да е. Поддържам тезата, че размерът има значение само в женските очи.
ПС.
Happy cat...
has run out of happy - Хахахаха! Страхотно е просто![]()
За мен няма значение.![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .