- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- имам проблемче
Аз се казвам Веско Петров от варна.На 8 години съм,имам гадже на 6,но много харесвам сестраи която е на 5.Кажете ми как да я вкарам в леглото.Аз моята съм я е*ал много пъти и ми омръзна.Обсъждахме да разноонбразим с оргия ама нямаче толкова деца в детската градина.
АА продавам трева,джоинт,и цигари АРДА без филтър тел.08888888888888888888888888.Може да си върша работата на СВОДНИК така че ако чуете охкане не се чудете просто проверявам качеството на стоките.
ами кажи и го директно...жените на тази възраст така обичат
веско можеш ли да ме уредиш с малко кучки и трева ?прати ми ги повече, че съм се разгонил кат носорог
П.П. търся и нокиа 3310-ка, ако имаш може да напрайм врътката![]()
Оххх,вече тия шеги с това да си на 10 и да си стар,че не си се ебал вече станаха банални.Не разбирам защо си я пуснал тази тема...?Не си интересен...
А мислил ли си колко деца искаш да имате?Аз се казвам Веско Петров от варна.На 8 години съм,имам гадже на 6,но много харесвам сестраи която е на 5.Кажете ми как да я вкарам в леглото.Аз моята съм я е*ал много пъти и ми омръзна.Обсъждахме да разноонбразим с оргия ама нямаче толкова деца в детската градина.
АА продавам трева,джоинт,и цигари АРДА без филтър![]()
А мислил ли си колко деца искате да имате?Аз се казвам Веско Петров от варна.На 8 години съм,имам гадже на 6,но много харесвам сестраи която е на 5.Кажете ми как да я вкарам в леглото.Аз моята съм я е*ал много пъти и ми омръзна.Обсъждахме да разноонбразим с оргия ама нямаче толкова деца в детската градина.
АА продавам трева,джоинт,и цигари АРДА без филтър![]()
Офф стига с теа детски работи бе...Са за кво си го написал тва ??
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
а братовчедка й на 4 не те ли кефи![]()
![]()
Prostotiqta nqma granici veche