- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Историика
Май много филми гледате...
Сега не се сещам в коя драма съм го гледала това...
So, so you think you can tell
Heaven from Hell
Blue skies from Pain
Can you tell a green field
From a cold steel rail?
A smile from a veil?
в коя ли неПървоначално написано от kati_0513
![]()
Като в " Ромео и Жулиета "...Първоначално написано от Whisskas
So, so you think you can tell
Heaven from Hell
Blue skies from Pain
Can you tell a green field
From a cold steel rail?
A smile from a veil?
не като в мексиканските сериали!Първоначално написано от kati_0513
![]()
хуя избирач не е ебач!
за корав уй лайнян гъз няма!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=71073
Дамм на същото мнение съм...Първоначално написано от scion_of_Storm
Хихихих...абсолютноПървоначално написано от ачката
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Много ми се ще да можех да кажа нещо хубаво за написаното,защото е ясно, че са вложени някакви емоции. Иначе литературно погледното... извинявай ама е пълна боза. Не само "граматически", но и като начин на изказване и като идея.
Има още много да видиш и да усетиш не знам защо толкова много момичета срещат едно момче,решават, че са влюбени и след една седмица вече са готови да се самоубият за него.Това не е любовта! И изглежда трагична не историята ти, а самозаблудата ти. Пак се извинявам, надявам се да не засягам авторката.
Mnogo t1po![]()
Ojasno t1po
Lele ako imah takava s1O4eni4ka vseki den 6tqh da q 4ukam v gaza dokato tq kazva OOOOOOOOOOOOOOOOOO
Hitler moje da napishe po interesen i romanti4en razkaz![]()
![]()
![]()
![]()
Antifata-ta da go duha 14/88!
първо си помислих че е истина, но като прочетох че сама си го измислима ииии! Става за някой латино-американски сериал в който въпросното действие ще се развива за около 356 хиляди серии
Бе по принцип няма нищо лошо да се опитва човек да пише разкази.. ама такива идеи ги има с лопата да ги ринеш, а и тази история точно сега край празниците... не се вписва много![]()
а бе що не вземете да се гръмнете всички
Niki (01:38 сутринта) :
nqkva napisala istoriq
ama tolkova nekadurna 4e smqh da 4ete6
stila i e na purvoklasni4e cigan4e
ot turski proizod u4e6to v somaliq
Ех, нищо не те кара да повярваш в истинсакта любов и хепи енда така като една такава история по празниците.![]()
Но следващия път я пусни на Св. Валентин, ще е още по-въздействащо.
The principles of lust are burned in your mind
do what you want, do it until you find love...
Такива неща само в мечтите ви се случват хахаха.НАписала си си разказчето доста неграмотно,но да,човешко е да се бърка![]()
Иначе става
Целта на тази тема е? "Хубаво или нищо"? Е, тогава нищоИначе, като критик съм по-добър, отколкото като писател. Имам самочувствието си да си дам мнението, ако е искано.
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Еми историйката не е чак толкова лоша, но не успях да я разбера в началото и трябваше да я препрочета :P:P Просто толкова пъти е повторено "момиче", че става много объркващо.
![]()
I just wanna live =]
интересна история...за съжаление с гаден край..
Na men ne mi haresa.Ideiata e banalna,povtoreniata adski mnogo a za gramatikata i pravopisa da ne govorim...Ama tva si e moe mnenie...Iavno ima hora na koito im haresva
![]()
щото ни е страх да не вземе да напише и история за насПървоначално написано от Devil4eTo0
![]()
Еми можеше да измислиш нещо по-нестандартно.Такива сме ги чели.
Първоначално написано от Seizure of Power
![]()
![]()
![]()
ubi meee
iskam sq istoriika
![]()
![]()
I tva kvo ob6to ima6e sys seksa ??
Да е. Ама при тебе бъркалката май е била за лютеница...Първоначално написано от geri777
слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
писна ми вече от тези беди
три коли мухи изяде и не се убеди,
че горе, на тавана, има само греди...
НЯКОИ ДЕН ЩЕ ГО ПРОЧЕТА ПОВЕЧЕ ОТ ЕДИН РЕД ОТ ТОВА ТЪПОТО НЕЩО АМА НЯМА ДА Е В БЛИЗКИТЕ 100 ГОДИНИ.Първоначално написано от geri777