.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 50 от общо 50

Тема: Историика

Май много филми гледате...
    Сега не се сещам в коя драма съм го гледала това...

So, so you think you can tell
    Heaven from Hell
    Blue skies from Pain
    Can you tell a green field
    From a cold steel rail?
    A smile from a veil?

Супер фен
    Град
    Мбабане
    Цитирай Първоначално написано от kati_0513
    Май много филми гледате...
    Сега не се сещам в коя драма съм го гледала това...
    в коя ли не

Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    ме... ..., а хората от тези разказчета измират като плъхове,за да докажат,че се обичат
    ^^
    Като в " Ромео и Жулиета "...

So, so you think you can tell
    Heaven from Hell
    Blue skies from Pain
    Can you tell a green field
    From a cold steel rail?
    A smile from a veil?

Повече от фен
    Град
    царството на сенките
    ме... ..., а хората от тези разказчета измират като плъхове,за да докажат,че се обичат
    ^^
    не като в мексиканските сериали!
    хуя избирач не е ебач!
    за корав уй лайнян гъз няма!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=71073

Guest
    Цитирай Първоначално написано от scion_of_Storm
    Офф като не ти харесва не пиши
    Тогава очакваш само положителни отзиви? Не искам да се заяждам, но не е така. Никога не можеш да получиш положителни и само положителни отзиви за дадено нещо. Аз си казах вече мнението, просто се чудя вие като пишете нещо какво очаквате- всички да ахнат и да ви кажат колко е хубаво, без да обърнат внимание на грешки и недостатъци? Да, а сапуна ми е розов...
    Дамм на същото мнение съм...

Повече от фен
    Град
    В сърЦето на МоеТо бебе{}
    Цитирай Първоначално написано от ачката
    ^^
    не като в мексиканските сериали!
    Хихихих...абсолютно
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Guest
    Много ми се ще да можех да кажа нещо хубаво за написаното,защото е ясно, че са вложени някакви емоции. Иначе литературно погледното... извинявай ама е пълна боза. Не само "граматически", но и като начин на изказване и като идея.
    Има още много да видиш и да усетиш не знам защо толкова много момичета срещат едно момче,решават, че са влюбени и след една седмица вече са готови да се самоубият за него.Това не е любовта! И изглежда трагична не историята ти, а самозаблудата ти. Пак се извинявам, надявам се да не засягам авторката.

[NSDAP]Metoman
    Guest
    Mnogo t1po Ojasno t1po
    Lele ako imah takava s1O4eni4ka vseki den 6tqh da q 4ukam v gaza dokato tq kazva OOOOOOOOOOOOOOOOOO
    Hitler moje da napishe po interesen i romanti4en razkaz
    Antifata-ta da go duha 14/88!

първо си помислих че е истина, но като прочетох че сама си го измислима ииии ! Става за някой латино-американски сериал в който въпросното действие ще се развива за около 356 хиляди серии

Бе по принцип няма нищо лошо да се опитва човек да пише разкази.. ама такива идеи ги има с лопата да ги ринеш, а и тази история точно сега край празниците... не се вписва много

а бе що не вземете да се гръмнете всички

Guest
    Niki (01:38 сутринта) :
    nqkva napisala istoriq
    ama tolkova nekadurna 4e smqh da 4ete6
    stila i e na purvoklasni4e cigan4e
    ot turski proizod u4e6to v somaliq

Ех, нищо не те кара да повярваш в истинсакта любов и хепи енда така като една такава история по празниците.
    Но следващия път я пусни на Св. Валентин, ще е още по-въздействащо.

The principles of lust are burned in your mind
    do what you want, do it until you find love...

Такива неща само в мечтите ви се случват хахаха.НАписала си си разказчето доста неграмотно,но да,човешко е да се бърка
    Иначе става

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Целта на тази тема е? "Хубаво или нищо"? Е, тогава нищо Иначе, като критик съм по-добър, отколкото като писател. Имам самочувствието си да си дам мнението, ако е искано.
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Еми историйката не е чак толкова лоша, но не успях да я разбера в началото и трябваше да я препрочета :P :P Просто толкова пъти е повторено "момиче", че става много объркващо.
    I just wanna live =]

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    интересна история...за съжаление с гаден край..

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Твърде отегчително

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Na men ne mi haresa .Ideiata e banalna,povtoreniata adski mnogo a za gramatikata i pravopisa da ne govorim...Ama tva si e moe mnenie...Iavno ima hora na koito im haresva

Супер фен
    Град
    Мбабане
    Цитирай Първоначално написано от Devil4eTo0
    щото ни е страх да не вземе да напише и история за нас

Мега фен Аватара на koalka
    Еми можеше да измислиш нещо по-нестандартно.Такива сме ги чели.

Повече от фен
    Град
    Ниее сме на всекии километъъър... хлъц ! :D
    Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    Цитирай Първоначално написано от Devil4eTo0
    щото ни е страх да не вземе да напише и история за нас
    ubi meee iskam sq istoriika

Повече от фен
    Град
    Ниее сме на всекии километъъър... хлъц ! :D
    I tva kvo ob6to ima6e sys seksa ??

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от geri777
    сама го написах.а за критиките човешко е да се бърка.все едно вие несте бъркали да му се невиди
    Да е. Ама при тебе бъркалката май е била за лютеница...
    слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
    писна ми вече от тези беди

три коли мухи изяде и не се убеди,
    че горе, на тавана, има само греди...

Guest

Re: Историика

Цитирай Първоначално написано от geri777
    Една история която съсипа цялата душа на едно момиче проклето да страда за цял живот!Всичко започна в един хубав ден докато това момиче което седеше съвсем спокойно на кафе със своите съоченички.В този ден нямаше никакви други места освен на тяхната маса.Влязоха две момчета и две момичета.Това момиче след като видя едното момче хлътна до уши по него.Те седнаха на тяхната маса.И от тогава всеки ден седяха и си говореха.Един ден момичето отива да си купи цигари и на павилиона кого да види въпросното момче.Преди да си тръгне тя той и каза че ако иска може да дойде по някое време при него и да му прави компания.Тя се съгласи и си тръгна.Към 23:00 ч. тя отиде в павилиона при него и си говореха цяла нощ докато той не я целуна.Целувката беше завладяваща за нея.Освен че беше страхотна беше и на любимата и песен "Lucky you".Тя запомни тази целувка докрая на живота си.Преди тя да си тръгне той пак я целуна и тя беше по влюбена от всякога,но имаше един проблем:Той си имаше гадйе.Но в този момент на нея не и пукаше за нищо друго освен за него.И така се виждаха два дни подрет с мисълта че те ходят.Когато тя го попита дали наистина ходят той нищо не и каза.Пак го попита и той и отговори че може нещо да се получи,но трябва да внимава с гадйето си.Итогава на нея не и пукаше за нищо.И така минаха 3 месеца в които тя беше щастлива.Вийдаха се всеки ден,чуваха се всеки ден и тя беше готова да умре за него.И ето че един ден докато тя седи и го чака да дойде той идва и сяда при нея и и казва че трябва да се разделят.Тя незнаеше какво да прави.Момичето просто стана и си тръгна за да невиди той как се леят нейните сълзи.И така една седмица тя реве,заключена в стаята си,не яде и нищо друго неправи освен да пуши.Но той си спомняше за нея.Спомняше си всеки миг прекаран с нея.Всяка целувка.Всяка нощ.Той тръгна към тях за да и каже колко много я обича.Майка и му отвори врата и той и обесни как стоят нещата.Тя го пусна и той отиде и почна да чука по врата и да крещи колко я обича и че неиска да я загуби.Но явно беше късно.Той стоеше часове и повтаряше едно и също нещо и чакаше някакъв отговор но не получи.Тогава реши да влезе през прозореца.Той беше отворен.Покатери се по бръшляма(тя живееше в къща),прозореца беше отворен и той влезе.Но яжно е било прекалено късно защото като влезе попадна на трупа на момичето което обичаше безумно много.Той я хвана и започна да реве с все глас,целуваше я и не я пускаше за нищо на света.На погребението на момичето той реши че неможе да живее без и нея и се самоуби.Остави само едно нещо от себе си на света.Писмо на което пишеше че иска да бъде погребан с нея заедно в един гроб.И получи това което искаше.Сигурно сега са шастливи заедно горе на небето.
    НЯКОИ ДЕН ЩЕ ГО ПРОЧЕТА ПОВЕЧЕ ОТ ЕДИН РЕД ОТ ТОВА ТЪПОТО НЕЩО АМА НЯМА ДА Е В БЛИЗКИТЕ 100 ГОДИНИ.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си