.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: otslabvane?

Ot4aqna1
    Guest

otslabvane?

Hora, molq pomognete mi! Edin ''priqtel" mi kaza, 4e dupeto mi e golqmo!Az znam, 4e ne e taka, no iskam da otslabna malko (dupeto) kak da stane tova?

Със спорт/упражнения за бедрената и седалищната част...

So, so you think you can tell
    Heaven from Hell
    Blue skies from Pain
    Can you tell a green field
    From a cold steel rail?
    A smile from a veil?

Щом ти е казал, че е голямо, значи е огромно.
    „Има две неща: наука и предубеденост; науката създава познание, а предубедеността — невежество.“

^^ Баси логиката...

Не прави нищу..
    Има и момчета дет' харесват големи дупета..

За кфо трябва да се стараете да се промените..
    Бъдете естествени..

Цитирай Първоначално написано от Iowa
    Бъдете естествени..
    Абe, гении, хамут прост, кое е естествено? Дай дефиниция на естествено!?

Мога да седя по цял ден и да муам пасти, и да стана 100 кила, а пък мога да се храня балансирано и да спортувам. В кое от двете положения съм естествен??!
    „Има две неща: наука и предубеденост; науката създава познание, а предубедеността — невежество.“

Повече от фен
    Град
    lunata
    Цитирай Първоначално написано от Пепи Пекторалиса
    Цитирай Първоначално написано от Iowa
    Бъдете естествени..
    Абe, гении, хамут прост, кое е естествено? Дай дефиниция на естествено!?

Мога да седя по цял ден и да муам пасти, и да стана 100 кила, а пък мога да се храня балансирано и да спортувам. В кое от двете положения съм естествен??!

Много добре казано =D> =D> !

Ми, че то и на Дженифър Лопез и е голямо дупето, пък цял свят я харесва...

So, so you think you can tell
    Heaven from Hell
    Blue skies from Pain
    Can you tell a green field
    From a cold steel rail?
    A smile from a veil?

Фен
    Град
    Sliven
    ми с фитнес.помага.

98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.

Голям фен
    Град
    sofia
    Ако отслабваш, няма да ти отслабне само дупето, ами цялото тяло

Фен
    Град
    в твойте мечти и най-розови желания

Re: otslabvane?

Цитирай Първоначално написано от Ot4aqna1
    Hora, molq pomognete mi! Edin ''priqtel" mi kaza, 4e dupeto mi e golqmo!Az znam, 4e ne e taka, no iskam da otslabna malko (dupeto) kak da stane tova?
    Abe kvo se vliaesh ot chujdoto mnenie da si govori kvoto si iska.Koito te haresva i te obicha ste si te priema takava , kakvato si!

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    Ебати кво ти пука на тебе че некаф си дришльо ти е казал че имаш голям задник ! Абе да не ти пука

еми много ясно,кво ти пука???като знаеш,че не ти е голямо дупето,какъв е проблемът???я си стой там и не се влияй така от чуждоо мнение и бъди уверена в себе си..А виж вече ако и ти мислиш,че ти е голямо дупето и за това така реаргираш,вече е друг въпрос..Начинът ,мила е спорт,фитнес,малко ограничение със сладкото!аз лично си спортувам,не ям много сладко и нямам проблеви с теглото,ако искаш пробвай!!!

Фен
    Град
    София

Maxka za edno momi4e/edna jena nai-vajnoto e da ima samo4uvstvie, znam 4e v taq tema iska6 da ti pomogneme za otslabvane, ma da ti kaja samo4uvstvieto opredelq dosta ne6ta, ti samata znae6, 4e dupeto ti ne e olqmo, mi ostavi go taka, ima nqkfi s ogromni gazove (s izvunenie ) ma sa tolko nafukani, 4e ne moje6 da im zatvori6 ustata, nda ne ti deme

Голям фен Аватара на tainstvenata

Цитирай Първоначално написано от LoVe_Is_EvErYtHiNg
    Maxka za edno momi4e/edna jena nai-vajnoto e da ima samo4uvstvie, znam 4e v taq tema iska6 da ti pomogneme za otslabvane, ma da ti kaja samo4uvstvieto opredelq dosta ne6ta, ti samata znae6, 4e dupeto ti ne e olqmo, mi ostavi go taka, ima nqkfi s ogromni gazove (s izvunenie ) ma sa tolko nafukani, 4e ne moje6 da im zatvori6 ustata, nda ne ti deme
    =D> =D> =D> to4no
    Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от kati_0513
    Ми, че то и на Дженифър Лопез и е голямо дупето, пък цял свят я харесва...
    jlo бас ловъ че не излиза от залите ! нейното дупе е голямо но и много стегнато! не мисля че примера е одачен !

Повече от фен

Цитирай Първоначално написано от tainstvenata
    Цитирай Първоначално написано от LoVe_Is_EvErYtHiNg
    =D> =D> =D> to4no
    самучувствието си е за нея ама ...... кво ме инт мене .... тя нека си е със самочувствие и голям гъз ама освен лошо впечатление не би създала никва друга реакция у едно момче! тлел ако си надут тва не значи че другите ще те приемат повече!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си