- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За6то съм толкова без4увствена..
Зна4и при мен не6татата стоят така 4е..няколко мом4ета ме харесват а аз нямам абсолиутно никви 4увства към никое от тях само към едно имам но той разбира се 6те е погре6ното..
На4и днес бях на купон4е и се млясках с К. , докато бях с него полу4авам смс от К2. " мн искам да те видя..харесвам те адски много"
третото мом4е е Д. той мн ме харесва и прави вси4ко възможно да ме спе4ели..нежен е мн но..аз не мога да му отвърна със съ6тото
и последното мом4е е С. той не е от моя град а е от съседен ..останалите мом4ета са от моя град..таа..с това мом4е С. съм виждала няколко пъти и ..към него имам някакви симпатии дори на моменти си мисля 4е го харесвам но не е така..за6тото по4вам в съ6тия момент да се занимавам с друг..а с туй мом4е може да се каже 4е сме ходили някаде 1 седмица..и скъсахме...
сега не съм с никой от тях..не знаят един за друг..оба4е вси4ки до един искат да им дам отговор дали 6те стане не6то м/у нас..и така аз по някъв на4ин им давах напразни надежди..за6тото като си лафихме в 4ата и им пра6тамала бала.. таа въпроса ми е да тръгна ли с някой от тях? моля ви дайте някой свестен съвет за6тото ве4е не издържам аз само ги наранявам..
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx