- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем при секс.
Когато боцкам жената,тя се оплаква че я боли ...а аз сам проникнал до половината с кура си и с главичката чувствам някаква стенаНе е химена със сигурност,защотото е разкъсан сравително одавна.
Какъв може да е проблема.
Странно, може би проблема не е в йената![]()
![]()
В жената де.Разбрахте ме!![]()
Тя ходила ли е на лекар? Защото може да е нещо вродено или да не дава Бог злокачествено.
The principles of lust are burned in your mind
do what you want, do it until you find love...
Най-добр е да отиде на лекар.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
подкрепямПървоначално написано от koalka
![]()
Най-добре да иде на истински мъж, казвам аз. Не я възбуждаш достатъчно, пич!
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
хахахахПървоначално написано от Kulio Gangstera
Не, наистина пробвай първо да я възбудиш достатъчно, защото може и от това да е ... т.е. от това, че не се овлажнява достатъчно, просто да не я възбуждаш ... то при жените не е като при мъжете ... не става всеки път
Ако се окаже, че е от това не е нещо страшно ... ако се убедите че не е от това, по-добре да посети гинеколог
![]()
And I don`t want to but I will if I`ve got to ...
аз пък никога съм нямал проблеми с моето момиче.Винаги се е овлажнявала, а много се кефя когато за отрицателно време са и се намокрили боксерките![]()
маа фака
ами има някои жени които са по "плитки" например при азиатките дълбочината е около 8см. може би при твоето моми4е има такъв проблем-по плитка е или пък твоя атрибут е хммм доста по голям от възможностите и за поемане.... се пак е най добре при гинеколога![]()
Ти си бая еуементарно копеуе, а?Първоначално написано от Анонимко
За пореден път - вагината е около 10 см дълбока в начално положение, но при възбуда може да се отпусне до над 20 (в зависимост от капацитета на момчето)! Т.е., и 12 санта да ти е 'уйо, пак можеш да опреш в стената, ако момичето не се е отпуснало дотам.
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!