- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Аз ви напускам...
Понеже така или иначе скоро ще получа бан, а и съм "позьор, пикльо, грубиян, заблуден юзър, дървен философ" и т.н., реших, че е по-добре да ви лиша от присъствието си доброволно...Не съм желан в тоя форум за което бтв много се кефя
\
/ Желая ви весело посрещане на Коледа и Нова година
Дано през 2007 да няма теми от рода на "Аз ви напускам..." или пък "отворих се с краставица.. дали съм бременна?
"
поздравPoets Of The Fall - Late Goodbye.mp3
peace out \/
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Ебаси откога не е имало такива теми...
Не разбрахте ли, че на форумците не им пука дали и кой напуска???
кофти но факт... Ако не беше пуснал тема, 5-6 човека щяха да забележат отсъствието ти и после да забравят
Спрете да просите внимание...
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Каква трагедия! Какво ще прави форумът без своя карач? Как ще продължава да съществува? Нищо няма да бъде същото...
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
=D> Браво, браво... Знаела си и лоши думички...
![]()
п.с Направо ме затапи.... Ще ида да си направя сепуку от срам...
ейнджъл гърл,...![]()
скейтъра, прав ти път! големи превземки напоследък в тоя форум...едикой си напуснал, едикой си бил обиден...кво се вживявате...това е просто форум...
Angel_Girl,
Ама много си ми забвна ...
Умните хора са казали че да се ядосваш, това е да наказваш себе си...
Така че по- спокойно го карай... А моята човка не се затваря лесно и не си струва усилията...![]()
Ох,а ти не си изобщо...просветли ни, мастъреее, нас жалките и смешните![]()
и съм момиче бее, запомнете най-сетне!
are batka jelaq ti si4ko nai nai tva be6e sus skeitarite vav foruma![]()
Недей да си тръгваш, няма смисъл. Винаги ще има хора, които ще те харесват и такива, които ще те мразят. Голяма работа. Ако ти е яко тук, остани, да не ти пука от друго.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Първоначално написано от Angel_Girl
Tва ще си го запиша, велика наша умнице... Светлина в тунела на умствената ни недостатъчност...
![]()
За мене, за тебе и за още някой това може да е просто форум, но за други хора това е място, където могат да махнат юздите на въображението си, оставяйки го да се вихри на воля. Форумът кара тези индивиди да се чувстват живи, тъй като тук човек може да се изкара всякакъв, само и само да спечели вниманието, което му липсва в реалността. Тъй като форумът е мястото, в което тези хора живеят, те се превземат излишно при всяка промяна в него.Първоначално написано от scissorhand
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Абе не си мисли, че се ебавам. Сериозно говоря. Чувах гласове в слушалките си ама като реснах ги нямаше. И да имам против да си го запишеш, защото това е нарупаване на авторското правоПървоначално написано от rosskata
![]()
Dr. Kazimbutt сигурно говориш за мен....mhm...да те светна не ми липсва внимание в реалността. Точно обратното...винаги има хора около мен, на чието внимание мога да се радвам.![]()
Angel_Girl,
Още в една тема ако видя подобно държание от теб ще получиш директен бан без предупреждениеСчитай това за официално такова, без право на дуплика.
Скейт,
като се засякохме на една от срещите ми се стори читаво момче, пък гледай какви ги пишеш и вършиш напоследък. На път си да развалиш първоначалното ми добро впечатление за теб, пък аз уж не съм бъркал до сега в преценката си за повечето хора.
Прави каквото желаеш, стига да е в рамките на разумния и сдържан език, непровокативно поведение и т.н, ти си знаеш.
Хайде със здраве и весели празници на всички.