- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- pomognete hora!!!
abe imam edin problem az hodq s edno mom4e oba4e se namesi 3-ti koito me nakara da se os1mnq v avera si i az mn sgre6h i malko ili mn az go revnuvam kajete mi hora tva li e lubovta imam 4uvstvoto 4e ako go zagubq 6te umra sqka minuta v koqto toi ne e do men az se 4uvstvam sama tva li e lubovta kajete mn gi molq sladurkovci![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
^^^LoVe Is ThE nAmE, SeX iS ThE GaMe, DoN't SaY ThE NaMe, pLaY ThE GaMe!!!^^^
4uvstvam se adddski vinovna za tova 4e povqrvah na nqk1v si tam a ne na avera si moje da vi se stori t1po i izt1rkano no az prosto s1m ni6to pred nego![]()
Любов..
Знам ли.. Мисля,че ти сама трябва да прецениш..
Никой не може да знае какви чувства имаш..
В сърцето си можеш да пробиеш само ти..
Единственият съвет,който мога да ти дам,е да следваш чувствата и мечтите си..
Старай се да не мислиш за другите..
Знам,че звучи злобно,но обикновенно винаги има поне един наранен..
Of CourseПървоначално написано от koalka
\
/ \
/ \
/ =D> =D> =D>
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
sitga da te boli znachi e lubof ...
при всеки любовта е малко или много различна, така че сама ще я усетиш когато тя дойде. засега щом не си сигурна в чувствата си, просто си дай малко време за да преосмислиш положението
не разбрах точно кво искаше дяа ни кажеш и не разбрах кой от двамата обичаш но ако обичаш приятеля си се бори за него а ако обичаш др просто зарежи приятеля си и тръгни с него)
Като ти гледам начина на изразяване става дума за нещо което е потенцялно....тоест не те познавам ноо мисля че ако неговия характер е като твоя по добре ще е да послушаш приятелите си или по точно третия човек...не се знае де може дане го познава толкова колкото теб но ако се познават повече време и след като имаш съмнения за изнавяра...може би това не е идеалната любовПървоначално написано от _^DEATH^GIRL^-_
Възможно е третият да завижда и да му прави мръсно, защото ти е хвърлил око и е запазил място в тефтерчето и за теб.
Imam wypros kym teb..Na kolko godini si ?Ne powe4e ot 15 nali ?
![]()
Изморен съм да бъда, какъвто ти искаш да бъда чувствайки се толкова обезверен под повърхността. Не знам какво очакваш от мен. Тласкаш по принуда аз вървя по твоите стъпки.Всяка стъпка, която направя е поредна грешка за теб...
Stom imash symnenie znachi ne e liubov.Chovek,koito obicha istinski nikoga ne se symnqva v tova!
Basketball mi az s1m na 16 godini i karam 17 znam 4e e malko detinsko ama prosto vse o6te s1m malku i ne razbiram xaxa i za tva pitam i iskam mnenieto na drugite hora :}}}
liubovta e kraino individualno 4uvstvo!zatova dali tva tvoito e liubov tr samata ti da si preceni6!
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick
mersi mn hora viiii ste qki obi4am vi